Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Tak, młodej 400j a młodemu 1000j (zalecenie pediatry). Ponieważ dla młodego mam jeszcze opakowanie 800j daję mu teraz 1200j, bo dokładam tą od młodej.
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.
Ja daje mojemu synkowi 2000 .. wyciskam 2 sztuki lub 3 sztuki jeśli mam 800 w domu wtedy wychodzi 2400 ale myśle ze tego całego i tak nie da się dokładnie wycisnąć wiec wyjdzie te 2000.. To chyba dużo na 2 letnie dziecko ale on ma cały czas niedobór mimo ze nawet latem brał te 1000 .. sprawdzaliśmy z miesiąc temuDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Sylwunia jak tam? Wszystko dobrze? Wstałaś już na nogi? Cały czas myślę jak tam u Ciebie :*
Annia, klot - po ilu h od cc Was pionizowali?
Mnie dwa lata temu pionizowali 10h od zabiegu i okupiłam to potwornym bólem głowy bo takie minimum to 12 ale moje łóżko na intensywnej było potrzebneDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualnyJednorożec89 wrote:Mnie dwa lata temu pionizowali 10h od zabiegu i okupiłam to potwornym bólem głowy bo takie minimum to 12 ale moje łóżko na intensywnej było potrzebne
Mnie raz postawili po 10h, a drugim razem po 6h. Więc już sama nie wiem... -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy ta zwykła dostawka Chicco next2me ma opcje kolyski? Czy nie? Znalazłam używkę w dobrej cenie, ale ja w ogóle nie rozróżniam ich 🤦♀️
Ja mam next2me dream to chyba co innego i mam kołyskę ale szczerze mówiąc osobiście tego nie używałam .. jeżeli jest serio dobra cena to chyba nie sugerowałabym się kołyska .. ale fakt ze moje dziecko nie płakało i nie musiałam go lulac ..
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnysuzi1994 wrote:Ja mam next2me dream to chyba co innego i mam kołyskę ale szczerze mówiąc osobiście tego nie używałam .. jeżeli jest serio dobra cena to chyba nie sugerowałabym się kołyska .. ale fakt ze moje dziecko nie płakało i nie musiałam go lulac ..
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy ta zwykła dostawka Chicco next2me ma opcje kolyski? Czy nie? Znalazłam używkę w dobrej cenie, ale ja w ogóle nie rozróżniam ich 🤦♀️
Zwykła nie ma kolyski, dream i magic ma, ale jak łóżeczko jest w opcji dostawki przy łóżku to nie można i tak z niej korzystać.SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
My kupiliśmy Chicco Next2me Dream Luna z opcją kołyski za 620 zł.
A Ty używkę jaką znalazłaś? Którą wersję?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi110818 wrote:Zwykła nie ma kolyski, dream i magic ma, ale jak łóżeczko jest w opcji dostawki przy łóżku to nie można i tak z niej korzystać.
O właśnie to tez istotne .. jak łóżeczko stoi przy samym łóżku rodziców to i tak nie ma opcji by nim bujać ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:Tak, młodej 400j a młodemu 1000j (zalecenie pediatry). Ponieważ dla młodego mam jeszcze opakowanie 800j daję mu teraz 1200j, bo dokładam tą od młodej.
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.
Ounai
tak mi przykro
Wrócił już? Daj znać jak porozmawiacie, powiedz mu wprost jak Ci ciężko i że potrzebujesz partnera.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku moja córka jest niby duża i długa, od 2 miesięcy idzie 90 centylem
Lekarz mówi że może taka nasza uroda i acard też robi swoje....obym tylko umiała ją urodzić
Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
SzalonaOna wrote:12?!
Mnie raz postawili po 10h, a drugim razem po 6h. Więc już sama nie wiem...
Jak zdychałam z bólu to mi położna powiedziała od razu że powinnam leżeć jeszcze co najmniej dwie godziny żeby tego uniknąćDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Jak zdychałam z bólu to mi położna powiedziała od razu że powinnam leżeć jeszcze co najmniej dwie godziny żeby tego uniknąć
A ja byłam w takich emocjach ze nawet nie wiem kiedy wstawiałam w sensie po ilu godzinach dokładnie ale szczerze wydaje mi się ze wstałam dopiero po dobie .. ( siadalam pewnie wcześniej zupełnie nie pamietam ) ale u nas był to dzień cesarek i ostatnie dziewczyny były cięte Ok 16.. wiec musiałyby się pionizowac w nocy a my wszystkie razem próbowałyśmy wstawać ( było nas na sali 5-6 dziewczyn po cięciu ) i próbowałyśmy dopiero rano następnego dniaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
KarolinaMaria wrote:Uff nadrobiłam!!
Sylwia, wielkie gratulacje! Dziewczynki to śliczne, donoszone kobry! 🥰
My byliśmy dziś w bobowózkach i zamówiliśmy wózek i fotelik. Wózek Cybex Balios S Lux kolor soho grey + czarna rama, fotelik standardzik... avionaut pixel w kolorze czarnym 😋 cybex cloud z też nam pasował, ale jak dla mnie za ciężki i w pixelu chyba lepsze podparcie pleców.KarolinaMaria lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
SzalonaOna wrote:Przykro mi, że Twój mąż tyle pracuje... Sama się boję etapu, jak po porodzie P wróci do pracy. Ale ma pracę zmianowa, to może nie będzie tak strasznie... 🤔
Jakie są teraz zalecenia? Powinnam dawać witaminę D dzieciom? W jakiej dawce 8, 4 i 2 łatce?
Kic, rozpłakałam się i powiedziałam że chce żeby z nami spędzał czas a nie ciągle w pracy. Ale dzisiaj chyba nie dotarło. Jest nastawiony bojowo, więc muszę wrócić do tej rozmowy jak emocje opadną.
Co do dostawki - u nas weszła na styk pomiędzy szafa a łóżkiem. Wszystko dzień nie byłam w stanie odkładać tam Marty, wstawanie było strasznie niewygodne, bo nie mogłam wstawać bokiem, a to szkodzi na moje rozejscie mięśni, więc dostawka wyjechała do pokoju dzieci. W dzień będę próbować odkładać tam Martę a potem przeniosę ja też na noc.BOY 2015
GIRL 2020