Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Tak, młodej 400j a młodemu 1000j (zalecenie pediatry). Ponieważ dla młodego mam jeszcze opakowanie 800j daję mu teraz 1200j, bo dokładam tą od młodej.
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.
Ja daje mojemu synkowi 2000 .. wyciskam 2 sztuki lub 3 sztuki jeśli mam 800 w domu wtedy wychodzi 2400 ale myśle ze tego całego i tak nie da się dokładnie wycisnąć wiec wyjdzie te 2000.. To chyba dużo na 2 letnie dziecko ale on ma cały czas niedobór mimo ze nawet latem brał te 1000 .. sprawdzaliśmy z miesiąc temuDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Sylwunia jak tam? Wszystko dobrze? Wstałaś już na nogi? Cały czas myślę jak tam u Ciebie :*
Annia, klot - po ilu h od cc Was pionizowali?
Mnie dwa lata temu pionizowali 10h od zabiegu i okupiłam to potwornym bólem głowy bo takie minimum to 12 ale moje łóżko na intensywnej było potrzebne -
nick nieaktualny12?!Jednorożec89 wrote:Mnie dwa lata temu pionizowali 10h od zabiegu i okupiłam to potwornym bólem głowy bo takie minimum to 12 ale moje łóżko na intensywnej było potrzebne
Mnie raz postawili po 10h, a drugim razem po 6h. Więc już sama nie wiem... -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy ta zwykła dostawka Chicco next2me ma opcje kolyski? Czy nie? Znalazłam używkę w dobrej cenie, ale ja w ogóle nie rozróżniam ich 🤦♀️
Ja mam next2me dream to chyba co innego i mam kołyskę ale szczerze mówiąc osobiście tego nie używałam .. jeżeli jest serio dobra cena to chyba nie sugerowałabym się kołyska .. ale fakt ze moje dziecko nie płakało i nie musiałam go lulac ..
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualnyZnaczy dobra... No 300 zł, to chyba normalna cena za używkę, czy nie?suzi1994 wrote:Ja mam next2me dream to chyba co innego i mam kołyskę ale szczerze mówiąc osobiście tego nie używałam .. jeżeli jest serio dobra cena to chyba nie sugerowałabym się kołyska .. ale fakt ze moje dziecko nie płakało i nie musiałam go lulac ..
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, czy ta zwykła dostawka Chicco next2me ma opcje kolyski? Czy nie? Znalazłam używkę w dobrej cenie, ale ja w ogóle nie rozróżniam ich 🤦♀️
Zwykła nie ma kolyski, dream i magic ma, ale jak łóżeczko jest w opcji dostawki przy łóżku to nie można i tak z niej korzystać.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
My kupiliśmy Chicco Next2me Dream Luna z opcją kołyski za 620 zł.
A Ty używkę jaką znalazłaś? Którą wersję?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi110818 wrote:Zwykła nie ma kolyski, dream i magic ma, ale jak łóżeczko jest w opcji dostawki przy łóżku to nie można i tak z niej korzystać.
O właśnie to tez istotne .. jak łóżeczko stoi przy samym łóżku rodziców to i tak nie ma opcji by nim bujać ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Ounai wrote:Tak, młodej 400j a młodemu 1000j (zalecenie pediatry). Ponieważ dla młodego mam jeszcze opakowanie 800j daję mu teraz 1200j, bo dokładam tą od młodej.
Mój mąż dalej w pracy. Znowu się popłakałam. Chcę z nim dzisiaj porozmawiać. Nie wiem czy coś dotrze.
Ounai
tak mi przykro
Wrócił już? Daj znać jak porozmawiacie, powiedz mu wprost jak Ci ciężko i że potrzebujesz partnera.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]

Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Motylku moja córka jest niby duża i długa, od 2 miesięcy idzie 90 centylem
Lekarz mówi że może taka nasza uroda i acard też robi swoje....obym tylko umiała ją urodzić 
Wik89, SzalonaOna lubią tę wiadomość
12.2020 dziewczynka ❤️ po 6cs
11.2024 staramy się o rodzeństwo -
SzalonaOna wrote:12?!
Mnie raz postawili po 10h, a drugim razem po 6h. Więc już sama nie wiem...
Jak zdychałam z bólu to mi położna powiedziała od razu że powinnam leżeć jeszcze co najmniej dwie godziny żeby tego uniknąć -
Jednorożec89 wrote:Jak zdychałam z bólu to mi położna powiedziała od razu że powinnam leżeć jeszcze co najmniej dwie godziny żeby tego uniknąć
A ja byłam w takich emocjach ze nawet nie wiem kiedy wstawiałam w sensie po ilu godzinach dokładnie ale szczerze wydaje mi się ze wstałam dopiero po dobie .. ( siadalam pewnie wcześniej zupełnie nie pamietam ) ale u nas był to dzień cesarek i ostatnie dziewczyny były cięte Ok 16.. wiec musiałyby się pionizowac w nocy a my wszystkie razem próbowałyśmy wstawać ( było nas na sali 5-6 dziewczyn po cięciu ) i próbowałyśmy dopiero rano następnego dniaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Pochwal się jak przyjdzieKarolinaMaria wrote:Uff nadrobiłam!!
Sylwia, wielkie gratulacje! Dziewczynki to śliczne, donoszone kobry! 🥰
My byliśmy dziś w bobowózkach i zamówiliśmy wózek i fotelik. Wózek Cybex Balios S Lux kolor soho grey + czarna rama, fotelik standardzik... avionaut pixel w kolorze czarnym 😋 cybex cloud z też nam pasował, ale jak dla mnie za ciężki i w pixelu chyba lepsze podparcie pleców.
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Gratulacje, kawał dziewczyny jużEwa88 wrote:Sylwucha wielkie gratulacje

Ja już po wizycie
wszystko dobrze, mała rośnie, ma już 1,7 kg
Kolejna wizyta 05.11
Ewa88 lubi tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu -
Obiecał, że jak rozwiążą problem to odbierze nadgodziny a nie weźmie wypłaty. No zobaczymy. Jak dla mnie może wziąć, tylko niech chodzi na 8h do pracy a nie na 10.SzalonaOna wrote:Przykro mi, że Twój mąż tyle pracuje... Sama się boję etapu, jak po porodzie P wróci do pracy. Ale ma pracę zmianowa, to może nie będzie tak strasznie... 🤔
Jakie są teraz zalecenia? Powinnam dawać witaminę D dzieciom? W jakiej dawce 8, 4 i 2 łatce?
Kic, rozpłakałam się i powiedziałam że chce żeby z nami spędzał czas a nie ciągle w pracy. Ale dzisiaj chyba nie dotarło. Jest nastawiony bojowo, więc muszę wrócić do tej rozmowy jak emocje opadną.
Co do dostawki - u nas weszła na styk pomiędzy szafa a łóżkiem. Wszystko dzień nie byłam w stanie odkładać tam Marty, wstawanie było strasznie niewygodne, bo nie mogłam wstawać bokiem, a to szkodzi na moje rozejscie mięśni, więc dostawka wyjechała do pokoju dzieci. W dzień będę próbować odkładać tam Martę a potem przeniosę ja też na noc.SYN 2015
CÓRKA 2020
Starania od czerwca 2025
CP 2025 💔 7tc
Usunięcie lewego jajowodu