Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ounai, oby mąż dotrzymal slowa! A nie chcesz, zeby mama przyjechala na troche Was wspomoc?
Jestes bardzo dzielna!
Hmm my jeszcze nie zlozylismy tej dostawki ale od poczatku zastanawia mnie to, czy to bedzie wygodne, wlasnie balam sie tego, ze wstawanie z lozka moze byc utrudnione. U nas tez malo miejsca w sypialni. Czyli Wasza Marta spi z Wami w lozku poki co? My mamy niestety dosc waskie lozko, wiec chcialabym korzystac z tej dostawki, musimy zlozyc i zobaczyc jak to wyglada
Karolina, super, pokaz zakup:)
My wczoraj zamowilismy baze do fotelika, kupilismy cieply kocyk welniany, jakies tam drobiazgi, i to jiz koniec zakupow, uff. Torbe dzis dopakowalismy, wiec jestem gotowa, moge sie zajac innymi rzeczami 😀
Dzis zglebialam tajniki laktatora, na razie w teorii hah, ciekawe czy mi sie przyda, czy w ogole bede miala pokarm. Mam nadzieje, ze mi sie uda karmic piersia choc troche, no ale zobaczymy
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Ounai, oby mąż dotrzymal slowa! A nie chcesz, zeby mama przyjechala na troche Was wspomoc?
Jestes bardzo dzielna!
Hmm my jeszcze nie zlozylismy tej dostawki ale od poczatku zastanawia mnie to, czy to bedzie wygodne, wlasnie balam sie tego, ze wstawanie z lozka moze byc utrudnione. U nas tez malo miejsca w sypialni. Czyli Wasza Marta spi z Wami w lozku poki co? My mamy niestety dosc waskie lozko, wiec chcialabym korzystac z tej dostawki, musimy zlozyc i zobaczyc jak to wyglada
Karolina, super, pokaz zakup:)
My wczoraj zamowilismy baze do fotelika, kupilismy cieply kocyk welniany, jakies tam drobiazgi, i to jiz koniec zakupow, uff. Torbe dzis dopakowalismy, wiec jestem gotowa, moge sie zajac innymi rzeczami 😀
Dzis zglebialam tajniki laktatora, na razie w teorii hah, ciekawe czy mi sie przyda, czy w ogole bede miala pokarm. Mam nadzieje, ze mi sie uda karmic piersia choc troche, no ale zobaczymy
Marta śpi ze mną. Mąż śpi w salonie.BOY 2015
GIRL 2020 -
Pffffff no tak, a Ty nie pracowalas i nie zarabialas pieniedzy i nie jestes na macierzynskim i nie zajmujesz sie dwojka dzieci, ehhhh. To oczywiscie cofam moje pytanie (nie bylam na biezaco wczoraj) i mam nadzieje, ze u meza ten napiety okres w pracy sie lada moment skonczy! A poki co duzo sily!II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
SzalonaOna wrote:Sylwunia jak tam? Wszystko dobrze? Wstałaś już na nogi? Cały czas myślę jak tam u Ciebie :*
Annia, klot - po ilu h od cc Was pionizowali?SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia podwójne gratulacje!!!!😍😍😍 dziewczynki są cudne❤ jesteś bohaterką❤
Motylku proszę wpisz mi usg na 15.10 i wizytę 21.10 😊
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Olla95 wrote:To co znowu po ulicy w maseczkach? 😱
No właśnie jak to jest z tymi maseczkami? My jako ciężarne musimy, czy jesteśmy z tego zwolnione.
Bo jak jeszcze założenie maseczki na 5/10 minut w sklepie mnie nie zbawia to nie wyobrazam sobie nosić ich przez caly czas. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Motylku dostawka ekstra 👍 myślę że to dobra cena, w mojej okolicy nie ma używek poniżej 350zł. A później na pewno łatwo sprzedasz
Doomi na pewno nie jesteśmy zwolnione z maseczekDzisiaj czytałam że tylko osoby po operacjach twarzy mają być zwalnianie. Ja mam półprzyłbicę z Vitberga i jej używam zamiast maski, bo strasznie ciężko mi oddychać.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 października 2020, 20:42
SzalonaOna lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja dziś jak nie ja, nie mam sił na nic.
Skurczy brak, nic nie boli.
Cierpliwie czekam.
Irysko
jak u Ciebie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
doomi03 wrote:No właśnie jak to jest z tymi maseczkami? My jako ciężarne musimy, czy jesteśmy z tego zwolnione.
Bo jak jeszcze założenie maseczki na 5/10 minut w sklepie mnie nie zbawia to nie wyobrazam sobie nosić ich przez caly czas.
Ale kup sobie przylbice, w niej można swobodnie oddychać.
Motylek, nie powinno taki być. Mi się nic takiego nie robiło.BOY 2015
GIRL 2020 -
nick nieaktualnyOunai wrote:Niestety teraz to zmienili i jako ciężarna też musisz mieć maseczkę. Kiedyś mogłaś powiedzieć że masz problemy z oddychaniem a teraz tylko osoby z potwierdzona niepełnosprawnością umysłową i osoby które samodzielnie nie mogą założyć img zdjąć maseczki.
Ale kup sobie przylbice, w niej można swobodnie oddychać.
Motylek, nie powinno taki być. Mi się nic takiego nie robiło. -
nick nieaktualny
-
Zulu
dziękuję jeszcze raz za info co do staników, zamowię te najmniejsze, bo ja mimo że duży cyc to z tych chudych raczej po ciąży jestem (najwyżej wymienię).
Inna
dam Ci znać jak przyjdą w przyszłym tygodniu.Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
DMG, Kiniusia
jak się czujecie? Jesteście kolejne do rodzenia 😚Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Ja dziś jak nie ja, nie mam sił na nic.
Skurczy brak, nic nie boli.
Cierpliwie czekam.
Irysko
jak u Ciebie?
Przeraża mnie sytuacja z covidem, podobno są coraz większe problemy z miejscami na porodówkach, na pewno na Ligocie i w Gliwicach jest z tym problem i trzeba się liczyć, że będą odsyłać😔12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
SzalonaOna wrote:Właśnie wyczytałam że to odczyn alergiczny późny. Czy coś w tym stylu. Ale jest niegroźny. W każdym razie powiem o tym na wizycie.
SzalonaOna lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020