Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kicuś, już z torbą 😲😍 będzie dobrze 😘
Zulu, a który masz model koszul? Podesłałabyś mi link? 😉
Ounai, masz szlafrok M czy L/XL?? Boję się, że koszule M będą za małe w biuście 🙈
Sylwia nad ranem chyba zagląda 😅 Sylwuś, jeśli czytasz to ściskam Cię mocno 😘
Zyzia, Klara to świetne imię 👌 Eryk też mi się bardzo podoba ☺️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 22:34
kic83, Zyzia lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kicuś, już z torbą 😲😍 będzie dobrze 😘
Zulu, a który masz model koszul? Podesłałabyś mi link? 😉
Ounai, masz szlafrok M czy L/XL?? Boję się, że koszule M będą za małe w biuście 🙈
Sylwia nad ranem chyba zagląda 😅 Sylwuś, jeśli czytasz to ściskam Cię mocno 😘
Zyzia, Klara to świetne imię 👌 Eryk też mi się bardzo podoba ☺️Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
W ogóle u mojego męża szykuje się kolejny ciężki tydzień w pracy. Na szczęście w weekend nie pracują, bo nie mają pojęcia jak rozwiązać problem. Ale w tygodniu pewnie będzie wracał późno. Jutro ogarniamy mieszkanie. Szczerze mówiąc w obliczu nowych przepisów ani mi się nie chce na żaden spacer iść. Dobrze, że mąż mi przylbicę przyniósł bo nie wiem jak miałabym chodzić na spacer z dzieckiem w maseczce
Kic, Ty córce każesz ubierać maseczkę? Żal mi tak syna męczyćmoże się nie przyczepia.
Podobno są przecieki że jednak będą zamykać szkoły. Mam nadzieję, że przedszkola zostawia otwarte bo ja sama nie dam rady z dwójką w domu 😭BOY 2015
GIRL 2020 -
Dziewczyny, wody mi się sacza, właśnie jestem na IP. I właśnie zaczęłam srac w gacie ze strachu.
Stokrotka027, casteam, doomi03, Ounai, kar_oliv, kiniusia270, Ladyo, Zulugula, SzalonaOna, Lalia, Enigvaa, dmg111, Inaa89, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:W ogóle u mojego męża szykuje się kolejny ciężki tydzień w pracy. Na szczęście w weekend nie pracują, bo nie mają pojęcia jak rozwiązać problem. Ale w tygodniu pewnie będzie wracał późno. Jutro ogarniamy mieszkanie. Szczerze mówiąc w obliczu nowych przepisów ani mi się nie chce na żaden spacer iść. Dobrze, że mąż mi przylbicę przyniósł bo nie wiem jak miałabym chodzić na spacer z dzieckiem w maseczce
Kic, Ty córce każesz ubierać maseczkę? Żal mi tak syna męczyćmoże się nie przyczepia.
Podobno są przecieki że jednak będą zamykać szkoły. Mam nadzieję, że przedszkola zostawia otwarte bo ja sama nie dam rady z dwójką w domu 😭
Od jutra niestety takKupiliśmy jej jak zaczął się ten cały covid taką ładną dziecinną różową i ją wtedy nosiła, więc będę musiała w niej wyrobić znów nawyk, że i tym razem też musi.
Rano mąż ją zawozi do przedszkola, więc idą tylko do garażu podziemnego, a jak ja ją odbieram to parkuje pod przedszkolem.
Gorzej z weekendem no bo czy wyjść na spacer, czy na plac zabaw to nie wiem jak to ma być, żadna przyjemność z takiego wyjścia dla dziecka w maseczce ;/
Ty mi weź nic nie mów, w domu z noworodkiem i 5-latka w głowę sobie mogę strzelić...
Jutro jest konferencja i kolejne obostrzenia??
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nikaa92 wrote:Dziewczyny, wody mi się sacza, właśnie jestem na IP. I właśnie zaczęłam srac w gacie ze strachu.
Dawaj znać co i jak, nic się nie denerwuj!
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, dziękuję za dobre słowo
jasne że z nim pogadam, między innymi dlatego dzisiaj się nie odezwałam - bo by się skończyło na krótkim awanti i i tak nic z tego by nie dotarło 🤷 kciuki za jutrzejszą wizytę!
Ounai, oglądałam Fakty o 19 i mówili że prawdopodobnie rząd nie szykuje zmian w organizacji pracy szkół, chociaż na 100% to się dowiemy niestety dopiero jutro.
Nika może nas wszystkich zaskoczysz i urodzisz pierwsza, "poza kolejnością" 😃 jesteśmy z Tobą, nie denerwuj się. Jesteś w bezpiecznym tygodniu. Jeśli to poród to na pewno dasz radę! Dużo tych wód poszło czy raczej niewielki wyciek?
Mam ten sam szlafrok w koszyku co Ty Lalia 🤭 więc za sugestią dziewczyn wezmę L/XL 👍 w ogóle nasze dzieci chyba póki co bardzo podobnie rosną. Ja byłam na wizycie 26+4 i Mała miała 1060g, lekarz mówił że będzie przybierała jakieś 200g na tydzień, a to by się zgadzało z wagą Twojego synka z ostatniej wizyty 😂
Motylku, u nas plany na weekend takie że jutro pojedziemy zrobić większe zakupy, a po południu idziemy na imieniny mojego taty. Mieszkamy z moimi rodzicami więc nie mamy daleko 😂 pewnie przyjedzie też moja siostra z synkiem i mężem, więc powinno być całkiem miło i rodzinnie ♥️Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2020, 23:33
kic83, SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ounai wrote:W ogóle u mojego męża szykuje się kolejny ciężki tydzień w pracy. Na szczęście w weekend nie pracują, bo nie mają pojęcia jak rozwiązać problem. Ale w tygodniu pewnie będzie wracał późno. Jutro ogarniamy mieszkanie. Szczerze mówiąc w obliczu nowych przepisów ani mi się nie chce na żaden spacer iść. Dobrze, że mąż mi przylbicę przyniósł bo nie wiem jak miałabym chodzić na spacer z dzieckiem w maseczce
Podobno są przecieki że jednak będą zamykać szkoły. Mam nadzieję, że przedszkola zostawia otwarte bo ja sama nie dam rady z dwójką w domu 😭
Myśle ze szkoły i przedszkola nie będą już zamknięte ..
w mojej miejscowości jest podstawówka gdzie teraz kilku nauczycieli miało covid i najpierw wysłali pojedyncze klasy na kwarantannę tylko.. sanepid nie chciał wcale zamykać szkoły .. ale z 10 nauczycieli na l4 i ostatecznie zamknęli na prośbę dyrekcji ( przeszli na zdalne ) ale to już taka ostateczność i to było kilka potwierdzonych zakażeń.. myśle ze tak na zaś nie będą już zamykaćDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SzalonaOna wrote:Wreszcie Was nadrobiłam. Dziś ciągle coś i czasu nie było.
Jutro już weekend, odpoczniemy trochę od zaganianego tygodniajakie macie plany na jutro?
Ja tylko sprzątanie. Pranie dziś zrobiłam. Kuchnia ogarnięta. Muszę pościerać kurze, odkurzyć, umyć podłogi. Zakupy zrobione, więc zostaje mi wynyskec obiad na jutro, ale myślę, że zrobię rosółbędzie na sobotę i niedzielę. A u Was co króluje w weekend?
Stokrotka - kiedy wizyta następna?
SolAngelica - jak po Twojej wizycie?
Kic - powodzenia jutro na wizycie, czekamy na wieści czy już coś zapowiada się na poród
Kar_oliv - jutro też wizyta. Czekamy na fotki 😍
Marti29 - za Twoja wizytę też zaciskam kciuki i czekamy na wiadomość tuż po
Zyzia - wynik masz dobry, w zestawieniu z usg jest dobrze, też bym nie robiła dodatkowych badań
Ounai - ja dziś dostałam od teściowej ubranka z pepco różne 56-68 i są prześliczne 😍
Jutro zaczynam kolejny tydzień, wskakuje na wagę oczywiście. Z jednej stro y nie dowierzam, że to już końcówka, a z drugiej stro y nie mogę się doczekać tej kruszynki ❤️❤️❤️SzalonaOna lubi tę wiadomość
7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
kic83 wrote:Od jutra niestety tak
Kupiliśmy jej jak zaczął się ten cały covid taką ładną dziecinną różową i ją wtedy nosiła, więc będę musiała w niej wyrobić znów nawyk, że i tym razem też musi.
Rano mąż ją zawozi do przedszkola, więc idą tylko do garażu podziemnego, a jak ja ją odbieram to parkuje pod przedszkolem.
Gorzej z weekendem no bo czy wyjść na spacer, czy na plac zabaw to nie wiem jak to ma być, żadna przyjemność z takiego wyjścia dla dziecka w maseczce ;/
Ty mi weź nic nie mów, w domu z noworodkiem i 5-latka w głowę sobie mogę strzelić...
Jutro jest konferencja i kolejne obostrzenia??BOY 2015
GIRL 2020 -
Wiecie co, tak patrzę na tą moją śpiąca córeczkę i tak myślę sobie, że jak będzie już duża to będę miała co jej opowiadać, że jak byłam z nią w ciąży to wybuchła epidemia, że rodziłam ją sama i sama przecinałam pępowinę, że tata zobaczył ją dopiero jak wyszliśmy ze szpitala i to będą takie same historie, jak te które moja mama mi opowiadała o wybuchu w Czarnobylu, np jak 2 dni po moja babcia chciała mnie w gondoli zabrać na spacer itd
W takich dziwnych czasach nasze dzieci przychodzą na świat...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 01:02
Annia, kar_oliv, Lalia, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020 -
Zbadali mnie 2 razy na fotelu i 2 razy usg plus ktg. Na ktg zero skurczy chociaż czuje takie dziwne uczucie czasami jakby kłócie w pochwie i cmienie podbrzusza ale nie wiem czy to nie moja głowa. Na fotelu rozwarcie na 1 palec ale nie widać saczacych się wod na usg to samo brak śladu ubytku wod. Doktor mówiła że mimo jej 20letniego stażu i więcej takich przypadków jak ja to nie umie wyjaśnić co to było. Niby wody niby nie, odesłali mnie do domu żebym niepotrzebnie nie leżała na patologi. Może zdarzyć się tak ze urodze dzis lub dopiero za 3 tyg. Mam iść na kontrole za 3 dni do prowadzącego zeby zobaczyl poziom wod. No i lepiej by maluszek posiedział sobie jeszcze z 2 tygodnie. A co do ilości jaka mi wyciekla to po nogach mi nie cieklo ale bielizna i leginsy przebierałam bo wyglądały jakbym lekko popuściła. Ogolnie czuje się winna bo dzisiaj jak na ostatnie dni to poszalałam z aktywnością spacer do sklepu zakupy, pranie, obiad. Czułam ze mnie ta miednica boli i mam za swoje. ☹ tak więc dziewczyny oszczędzajcie się
-
Nikaa92 wrote:Zbadali mnie 2 razy na fotelu i 2 razy usg plus ktg. Na ktg zero skurczy chociaż czuje takie dziwne uczucie czasami jakby kłócie w pochwie i cmienie podbrzusza ale nie wiem czy to nie moja głowa. Na fotelu rozwarcie na 1 palec ale nie widać saczacych się wod na usg to samo brak śladu ubytku wod. Doktor mówiła że mimo jej 20letniego stażu i więcej takich przypadków jak ja to nie umie wyjaśnić co to było. Niby wody niby nie, odesłali mnie do domu żebym niepotrzebnie nie leżała na patologi. Może zdarzyć się tak ze urodze dzis lub dopiero za 3 tyg. Mam iść na kontrole za 3 dni do prowadzącego zeby zobaczyl poziom wod. No i lepiej by maluszek posiedział sobie jeszcze z 2 tygodnie. A co do ilości jaka mi wyciekla to po nogach mi nie cieklo ale bielizna i leginsy przebierałam bo wyglądały jakbym lekko popuściła. Ogolnie czuje się winna bo dzisiaj jak na ostatnie dni to poszalałam z aktywnością spacer do sklepu zakupy, pranie, obiad. Czułam ze mnie ta miednica boli i mam za swoje. ☹ tak więc dziewczyny oszczędzajcie się
Oo aż się dziwie ze wypuścili Cię do domu
Edit ale nie masz czemu czuć się winna , ciąża w zasadzie donoszonamożesz rodzic przecież
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 01:51
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Hej mamuśki dzisiaj ja mam nocke nie przespaną poszlam spać przed 24 obudziłam sie po 3 i tak sie bujam że zasnąć nie mogę już. Mąż śpi w najlepsze czasami go stuknę bo chrapię 😂 pieseł nasz też sobie smacznie śpi. 😂 Tylko ja i Oliwierek ktory buszuje w brzuszku nie śpimy 😂
Ogólnie mialam iść do badania moczu i krwi sle tak mi sie siusiać chciało po tej 3 że stwierdziłam że to nie ma sensu dzisiaj i to ze mam nocke nie przespaną pójdę w Poniedziałek na spokojnie.
Motylku przestaw mi wizytę na 12.10.
Miłego weekendu dziewczyny 😊SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29