Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny jakie macie śpiworki/otulacze do fotelika ? Zastanawiam się nad mini moose, ale jest dość gruby, nie jestem pewna czy do samochodu, on chyba bardziej do gondoli, ale już zgłupiałam... chyba że kupic taki otulacz poprostu z velvetu ? Tylko z kolei w zimie chyba w tym nie bardzo, a jak ubiorę go cieplej to też bez sensu.
-
Irysko, trzymam kciuki. Dawaj nam znać jak sytuacja. I pokaż nam się jeśli masz zdjęcie z brzuszkiem jaki jest lrzy końcówce
Kic, kciuki na wizycie. Niech już bobo powoli się zbiera do wyskoku.dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Na 100% to nie wydzielina bo sprawdziłam papierkiem lakmusowym. Na chwilę obecną nic nie leci ale mam skurcze, nieregularne i nie nabieraja na sile. Tak więc leze i pachnę by Kubuś jeszcze chwile posiedział. W nocy praktycznie spac nie mogłam przez stres i te skurcze ☹02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Zyziu dziękuję za odpowiedź. 😘 Właśnie nie wiedziałam co z tym olejowaniem bo często piszą 'jak najczesciej' w internecie i już zgłupiałam co to znaczy.
Motylku spacerki w porządku, wychodzimy. Ja się czuję już całkiem dobrze, ale po dłuższym, szybszym marszu czasami jeszcze coś mnie pobolewa/ciągnie. A jak u Ciebie samopoczucie? 😘
U mnie ogólnie dobrze. W sensie, nie mam czasu się rozczulać, bo non stop jest coś do zrobienia. Czasem mi brzuch twardnieje, a czasem (tak jak dziś) boli mnie blizna właśnie. Ale myślę że się po prostu rozciągam. Modlę się żeby dotrwać do 10.11, bo wtedy będę miała możliwość skompletowania wyprawki do końcaAnnia lubi tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Dziekuje tez mi się mega podoba, oficjalnie bedzie Jakub ale wiadomo do dziecka mowi się Kuba.
U nas oficjalnie będzie Aleksander, bardzo nam się podoba, super brzmi z naszym nazwiskiem i tak mówimy rodzinie czy znajomym 👌
Ale ja mówię do brzucha Aluś lub Oluś 🤣 mój mąż Alek 😎 moi rodzice Olek 😅
Mi się ogólnie podobają imiona, które można różnorodnie zdrabniać 👍
Oficjalny Jakub, dorosły Kuba, mały Kubuś 👌😍Ounai, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Czyli ostatecznie wychodzi na to , że zależy jakie dziecko i jego charakter
Tak, dokładnie.
Moje dzieci od początku są przyzwyczajone do podróży, wyjazdów, gości w domu i nigdy nie było tak, że jak zmienia się im codzienność, to płaczą, reagują złym snem czy bólami brzuszka.
Jest mama, to wszystko gra, nieważne gdzie są i co się dzieje dookoła 🤗Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Te luxmedowskie usg III trym to się nadaje 😋 Chyba pójdę jeszcze w następnym tygodniu jeszcze gdzieś indziej bo nic o przeplywach nie wiem ani o szyjce. Zdjęcia 3d też nie robią tylko tradycyjne. Ogólnie waży 1,5kg, 50cent,szacowana waga 3,5kg. I teraz numer... przekrecila się, a była główka w dół a jest znów główka na górze 😱😱😱
SzalonaOna, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Zulugula lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Te luxmedowskie usg III trym to się nadaje 😋 Chyba pójdę jeszcze w następnym tygodniu jeszcze gdzieś indziej bo nic o przeplywach nie wiem ani o szyjce. Zdjęcia 3d też nie robią tylko tradycyjne. Ogólnie waży 1,5kg, 50cent,szacowana waga 3,5kg. I teraz numer... przekrecila się, a była główka w dół a jest znów główka na górze 😱😱😱
Kiedy kejna wizyta? -
SzalonaOna wrote:Uuuu niezła akrobatka
Kiedy kejna wizyta?
Nie mam żadnego terminu bo nie ma na razie nowego grafiku ale dam znać jak będę wiedzieć. Dr mówił, że jest szansa że się przekreci bo leży tak, że ma stopy za...głową 😱 Już wiem skąd ta zgaga.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Motylku już sporo czasu nie krwawię.
Powiedz mi czy na wizytach ciążowych oceniają ci grubość blizny po CC? W ogóle jak to jest, miałaś 2 cięcia w tym samym miejscu (chodzi mi głównie o macicę)?
Irysko to trzymam kciuki za przyjęcie jutro i szybki poród.
Pastelowa ja też mam problem ze spiworki i to jak ubrać dziecko, żeby się nie przegrzało. Wydaje mi się, że one są za grube do fotelika...
Ounai dziekuje, w ogóle chyba go parę razy przegrzalam na dworze... Jak podrósł przestał być już takim zmarzluchem.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Zulugula wrote:Czyli ostatecznie wychodzi na to , że zależy jakie dziecko i jego charakter
moja syn np sama w sobie podróż znosił bardzo dobrze. Zjadał butlę i 3h spał, akurat tyle ile trwała podróż do teściowej. Ale miał kolki i każda wizyta u babci była okupiona brakiem snu, niesamowitymi bolą mi brzucha, a ja byłam za młoda i zbyt mało pewna siebie żeby dla dobra dziecka powiedzieć, że nie przyjedziemy. Po każdej wizycie takie bóle brzucha i płacz utrzymywały się jeszcze tydzień. Teraz po prostu mówię, że nigdzie się nie wybieramy, bo nie będę przechodzić tego, że dziecko mi przeżywa żeby ucieszyć którąś babcie.
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ulaa wrote:Tak, dokładnie.
Moje dzieci od początku są przyzwyczajone do podróży, wyjazdów, gości w domu i nigdy nie było tak, że jak zmienia się im codzienność, to płaczą, reagują złym snem czy bólami brzuszka.
Jest mama, to wszystko gra, nieważne gdzie są i co się dzieje dookoła 🤗
My też chcemy małego przyzwyczajać do jazdy autem czy zmiany otoczenia. A później do podróży 😊 mam nadzieje, że będzie współpracował😅Lalia, Ulaa, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:U nas oficjalnie będzie Aleksander, bardzo nam się podoba, super brzmi z naszym nazwiskiem i tak mówimy rodzinie czy znajomym 👌
Ale ja mówię do brzucha Aluś lub Oluś 🤣 mój mąż Alek 😎 moi rodzice Olek 😅
Mi się ogólnie podobają imiona, które można różnorodnie zdrabniać 👍
Oficjalny Jakub, dorosły Kuba, mały Kubuś 👌😍
Mi się tez marzył Aleksander ale maz byl przeciwny. To mamy podobnie bo mi tez sie podobają imiona które mają różne formy i zdrobnienia.
Inaa to mnie nie pocieszylas, a sączyły Ci się cały czas czy jednorazowo?
Motylku wolałabym aby się wyciszyło i zeby poczekal jeszcze z tydzień. Plus jest taki ze nie jest malutki i w teorii jest donoszony ale do tego skończonego 38t mógłby posiedzieć.SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnnia wrote:Motylku już sporo czasu nie krwawię.
Powiedz mi czy na wizytach ciążowych oceniają ci grubość blizny po CC? W ogóle jak to jest, miałaś 2 cięcia w tym samym miejscu (chodzi mi głównie o macicę)?
Pastelowa ja też mam problem ze spiworki i to jak ubrać dziecko, żeby się nie przegrzało. Wydaje mi się, że one są za grube do fotelika...
Ounai dziekuje, w ogóle chyba go parę razy przegrzalam na dworze... Jak podrósł przestał być już takim zmarzluchem.
-
Annia wrote:Motylku już sporo czasu nie krwawię.
Ounai dziekuje, w ogóle chyba go parę razy przegrzalam na dworze... Jak podrósł przestał być już takim zmarzluchem.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔