Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Gdzie Ci faceci żyją bo mojego to za chwilę zabije. Nigdy mu się nie spieszy, lozeczko dla młodego nie skręcone, mial wyczyścić chicco baby hug to stoi od 2.5tygodnia rozłożone przeze mnie bo prałam pokrowiec. I co wczoraj byliśmy na IP a dziś wymyślił ze mamy jechać do sklepu kupic komode.....serio? Wyczucie i zrozumienie zajebiste. Myślicie ze jak go dzis zabije to mnie uniewinnia ze względu na moj stan?
Enigvaa, Ounai, Karenira, doomi03, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Anetka, ja kupiłam z HIPP krem na mróz, żel i szampon 2w1,mleczko do ciała i oliwkę ewentualnie na tą ciemieniuchę.
A. Do pupy profilaktycznie, raz dziennie Krem Viola F18, poleciła mi koleżanka, mega tani, ciężko dostępny, ale ponoć super. A na ewentualne grubsze odparzenia mam małą tubkę Bepanthen Baby.
Nika, myślę że to uzasadniona zbrodnia w afekcie 🤣🤣 dobrze, że ja mojego ścigam, bo inaczej byłabym z ręką w nocniku 🙈 ostatnio coś mu mówię, że trzeba załatwić, a on do mnie że przecież jeszcze 3 MIESIĄCE?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nie wiem jak on to liczy 🤣🤣 -
nick nieaktualnyNa dupke polecam Tormentiol
Ja dzisiaj tez mam kiepski dzien. Cały czas mam ten cholerny suchy kaszel, i to z odruchem wymiotnym. Jedyne co dziś zrobilam to ogarnelam wc na dole i korytarz. Mialam w planach ogarnac salon i kuchnie (mycie lodowki i w szafkach) ale ewidentnie dam sobie z tym spokój.
Jutro mam test na covid. Mysle ze jestem zdrowa ale musze zrobić bo inaczej nie przyjma mnie na usg.Lalia lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, ale ja mówię, że każdy robi jak uważa. To tylko moje zdanie. Mi żal męczyć dziecko. Wolę poczekać aż będzie gotowa, co nie znaczy że całkowicie nie wyjeżdżamy. Ale staram się ograniczać do minimum dopóki widzę, że źle to znosi. U mnie jedno i drugie w pierwszych miesiącach źle znosiło podróże i przeżywało. Mam nadzieję, że Marta tak jak brat, za 1-2 miesiące będzie już spokojna i będziemy mogli jeździć.
Zapewne są dzieci które nie reagują albo rodzice którzy uważają ze to nic takiego. Każdy musi decydować wg tego co uważa za słuszneBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Dziewczyny, ale ja mówię, że każdy robi jak uważa. To tylko moje zdanie. Mi żal męczyć dziecko. Wolę poczekać aż będzie gotowa, co nie znaczy że całkowicie nie wyjeżdżamy. Ale staram się ograniczać do minimum dopóki widzę, że źle to znosi. U mnie jedno i drugie w pierwszych miesiącach źle znosiło podróże i przeżywało. Mam nadzieję, że Marta tak jak brat, za 1-2 miesiące będzie już spokojna i będziemy mogli jeździć.
Zapewne są dzieci które nie reagują albo rodzice którzy uważają ze to nic takiego. Każdy musi decydować wg tego co uważa za słuszne
Ale też trzeba wziąć pod uwagę że każde maleństwo jest inne Twoja Martusia bardzo Ciebie potrzebuje jest że tak powiem cyckowa i jest z tych dzieci co fotelik mu nie służy.
Mój młody potrafił spać nawet pięć sześć godzin w aucie i podróż taka na poziomie 200 300 km nie była problemem po prostu lubił toDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
A co do podróży. Pojechaliśmy do Auchan na zakupy. Mamy 4km. Mloda darła się w jedną i drugą stronę. Kupiłam jej smoczek aventa. Będę próbować. Może wtedy wózek i fotelik przestaną ja parzyć
Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:Kicku, no to wszystkie tu liczymy że stracisz ciążowe dziewictwo 😈😈😈 i pamietaj, to chodzi o sperme a nie orgazm 😈😈😈
Uskuteczniłam wejście po schodach z córką na 8 piętro.
Codziennie ją odbieram z przedszkola, więc będziemy chodzić we dwie 🔝
Lalia, Ladyo, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Anetka, ja kupiłam z HIPP krem na mróz, żel i szampon 2w1,mleczko do ciała i oliwkę ewentualnie na tą ciemieniuchę.
A. Do pupy profilaktycznie, raz dziennie Krem Viola F18, poleciła mi koleżanka, mega tani, ciężko dostępny, ale ponoć super. A na ewentualne grubsze odparzenia mam małą tubkę Bepanthen Baby.
Nika, myślę że to uzasadniona zbrodnia w afekcie 🤣🤣 dobrze, że ja mojego ścigam, bo inaczej byłabym z ręką w nocniku 🙈 ostatnio coś mu mówię, że trzeba załatwić, a on do mnie że przecież jeszcze 3 MIESIĄCE?! 🤦♀️🤦♀️🤦♀️ nie wiem jak on to liczy 🤣🤣
Jak scigam to slysze ze upierdliwa jestem dlatego wolę sama czesc rzeczy zrobic bo jakbym liczyła ze moj K zrobi to co obiecuje to bym miala nadal niewyprasowane rzeczy dla małego. Ehh kto facetom tak zaburzył poczucie czasu? -
My tez z synem byliśmy nad morzem jak miał jakoś 2 miesiące .. a mamy tak 7 godzin drogi autem.. ten pierwszy wyjazd był najlżejszy ( później jeździliśmy tak co 3 miesiące dość regularnie ) on przespał cała drogę autem ( dwa razy staliśmy na karmienie i przebieranie tylko ale on był na butli i jadł regularnie co 2.5 h - 3 h jakoś tak ) auto go usypiało jak jechaliśmy .. w zasadzie ogólnie praktycznie przespał cały wyjazd i cały pobyt tam.. wiec myśle ze dużo zależy od dziecka
Edit w restauracjach mogliśmy spokojnie zjeść itd bo mały spał.. ( było to poza sezonem wiec było pusto w sezonie nie pojechalabym z takim maleństwem ) później jak był straszy to już przeżywał i darł się w każdej restauracji nie moglismy zjeść , wybudzal się w nocy i rzeczywiście może przeżywał ale miał już wtedy pewnie z 4-5 miesWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 17:51
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Annia wrote:Motylku już sporo czasu nie krwawię.
Powiedz mi czy na wizytach ciążowych oceniają ci grubość blizny po CC? W ogóle jak to jest, miałaś 2 cięcia w tym samym miejscu (chodzi mi głównie o macicę)?
Irysko to trzymam kciuki za przyjęcie jutro i szybki poród.
Pastelowa ja też mam problem ze spiworki i to jak ubrać dziecko, żeby się nie przegrzało. Wydaje mi się, że one są za grube do fotelika...
Ounai dziekuje, w ogóle chyba go parę razy przegrzalam na dworze... Jak podrósł przestał być już takim zmarzluchem.
Annia, to co w tym momencie preferujesz na podróże? My ze szpitala wychodziliśmy w welurowym pajacu, pod spodem body i polspiochy na to koc bambusowy. Tylko, ze było na plusie. -
Anet.kaa wrote:Julik, ja też czuje się naprawdę kiepsko dzisiaj. Też czuje taki ucisk o jakim piszesz i ciężko mi się oddycha. Do tego humor mam na poziomie -100.
I również mam zagwostkę z tymi kosmetykami dla dzidzi. Ja kupię chyba krem do buzi ma mrozy, balsam i do mycia włosków i ciała jeden środek.
A co kupić do pupy bo ja już totalnie zgłupiałam?
Anetka
My mamy zielony alantan plus i niepolecany sudocream.
Natomiast po analizie sroka poleca krem na odparzenia HiPP, Rosmannowski i Alterra Baby.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Pastelova wrote:Annia, to co w tym momencie preferujesz na podróże? My ze szpitala wychodziliśmy w welurowym pajacu, pod spodem body i polspiochy na to koc bambusowy. Tylko, ze było na plusie.
Pastelova ja też planowałam grubszy pajac i koc, a w samochodzie kocyk zdjąć. Ale też nie wiem czy dobrze. Do gondoli myślę kupić śpiworek grubszy.
Muszę się w ogóle ogarnąć z przygotowaniami bo niewiele mam...Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 18:23
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Zulugula wrote:Myslicie, że mogę odebrac pampery za 1gr jak nie przyszedł mi email? Mojemu mężowi już przyszedł ze 2 dni temu a ja dalej nie mam🤔
Ja z mężem odebraliśmy po paczce pampersów bez żadnego emailaZulugula lubi tę wiadomość
[/url]
Sylwucha wrote:Hej Dziewczyny 😘
U nas wszystko ok. Jestem jeszcze w szpitalu. Może w niedzielę lub poniedziałek wyjdziemy.
W szpitalu jest strasznie. Personel, to jakiś dramat. Nie wiem jak w innych szpitalach, ale tu kicha.
Dziewczynki są cudowne 😍 Chociaż wymagające, przy bólach po CC jest trudno.
Bardzo tęsknię za domem i mężem. Chcę się wydostać stąd raz na zawsze. Niestety laktacji brak.
Jak wrócę do domu, napiszę więcej.
Często o Was myślę 😘😘
Kochana
na spokojnie,my tu jesteśmy i czekamy na relacje wtedy tylko kiedy będziesz miała chwilę czasu 😘
Mam nadzieję, że w poniedziałek bedziecie się już wszyscy w 4kę sobą cieszyć w domku 😘Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Pastelova wrote:Annia, to co w tym momencie preferujesz na podróże? My ze szpitala wychodziliśmy w welurowym pajacu, pod spodem body i polspiochy na to koc bambusowy. Tylko, ze było na plusie.
Mikołaj ma teraz niecałe 5 tyg i od czasu wyjścia ze szpitala diametralnie zmieniłam mu ubieranie, bo przestał marznąć. Jak było koło 14 stopni i wiatr założyłam mu body z długim rękawem, ciepłe spodnie dresowe, skarpety frotte i sweter z kapturem (taki gruby sweter) na zamek. Przykrylam nóżki leciutkim kocykiem.... I się przegrzał.Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Fragaria wrote:Pastelova ja też planowałam grubszy pajac i koc, a w samochodzie kocyk zdjąć. Ale też nie wiem czy dobrze. Do gondoli myślę kupić śpiworek grubszy.
Muszę się w ogóle ogarnąć z przygotowaniami bo niewiele mam...
My do gondoli dostaliśmy w prezencie, kupila nam siostra. Patrzę w sumie i te otulacze i spiworki są niby polecane i wydaje mi się to rozsądnym wejściem na chłodne dni. Opatulisz dziecko, jest przypięte prawidłowo i zawsze można rozpiąć w aucie już. Pajace spoko, ale nie na przelom listopad grudzień już.
Zulugula to jaki kupilas ze nijak nie pasowal ? My mamy Cybex Qloud i też ma dedykowane śpiwory, ale wygladaja jak czarny wór/pokrowiec... w każdym razie jeśli faktycznie nie znajdę nic godnego uwagi, może też kupie dedykowany pod fotelik. To jednak nie zmienia mojego dylematu odnośnie grubości tego wynalazku.