Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
A te dedykowane to są takie właśnie a'la kocyki? Chyba mam taki zapisany w obserwowanych na allegro taki, ale nazywałam go "kocykiem".
Edit: o taki:
https://allegro.pl/oferta/zimowy-kocyk-do-fotelika-nosidelka-z-wypelnieniem-8675162420?utm_medium=app_share&utm_source=facebookWiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 18:51
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
https://minkycm.pl/pl/p/Kocyk-do-fotelika-Unicorn-Grey/4597
Ja tez długo myślałam co do fotelika, bo mam już kombinezon do wózka z h&m i w końcu kupiłam taki jak w linku powyżej za 1/3 ceny na vinted. Bałam się, że będzie cienki, ale jest naprawdę puchaty i ciepły. Myślę, że jak urodzę w styczniu to tej zimy zostanie naprawdę mało, dlatego bałam się grubych śpiworów. Ze szpitala wyjdziemy w zestawie takim jak opisuje Zulu plus czapka. W razie dużego zimna mogę przykryć małą dodatkowym kocykiem, a dopiero potem zapiąć ją tym otulaczem. W aucie będziemy się rozpinać. Wydaje mi się, że z początku podróży będzie mało i zanim ruszymy w teren na dobre to będzie marzec, gdzie jednorożcowy otulaczyk powinien się spisać. Jakbym miała dziecko urodzone teraz to też bym miała ciężki orzech do zgryzienia.🦄 2021 r. -
nick nieaktualnyJa mam otulacz do fotelika - z jednej strony bawelna z drugiej minky, z kapturem i kupilam nowy za 35zl na olx.
Mam tez śpiworek do gondoli z aliexpress, niby to Elodie Details ale cholera wie. Kupowalam do spacerówki dla synka, wiec kolor taki malo dziewczecy ale najwazniejsze mam.
Kombinezon mam do wozka niezbyt gruby ale to dlatego też, ze w Holandii nie ma mroźnych zim. Nawet śniegu nie ma -
Dziś kupiliśmy kolejny smoczek. Próbowaliśmy już dr Browns, Bibs, Tommee Tippee i Lovi. Dziś dałam 25zl za Avent i właśnie Marta zasnęła ciumkajac go zamiast mojego sutka 😁💪❤️
Trzymajcie kciuki, żeby nie odrzuciła go, to może wreszcie pokocha samochód i będziemy mogli pojechać gdzieś dalej niż granice naszego małego miasta 😂
Do fotelika myślałam żeby kupić taki otulacz, tylko jeszcze nie wiem czy od Beztroskiej czy od kogoś innego. Na pewno mam od niej wkładkę, wtedy jeszcze nie była tak znana i jest świetnej jakości.
https://beztroska.com/produkt/otulacz-do-fotelika-peonie-na-miecie/Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 20:32
kiniusia270, kic83, Nikaa92, Nowastaraczka, Inaa89, Lalia, kar_oliv, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Dziś kupiliśmy kolejny smoczek. Próbowaliśmy już dr Browns, Bibs, Tommee Tippee i Lovi. Dziś dałam 25zl za Avent i właśnie Marta zasnęła ciumkajac go zamiast mojego sutka 😁💪❤️
Pokaż jaki AventaCórcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Katowice 🙂
Jak u Ciebie Irysko?
O której jutro do szpitala?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Dowód na to że męski gatunek jest niedorozwinięty serio. Nie wiem jak ale zrobiłam dziesiaj wszytko co zaplanowałam o 19 skończyłam kibel szorować i cały dom jest na błysk. Małego jeszcze ukąpałam bo mój notorycznie albo uszu nie umyje albo coś więc czasem wolę to sama zrobić położyłam go spać wchodzę do kuchni z a tam mój stary wpieprza pyszną jajeczniczkę z pomidorem cebulką i innymi dobrociami pytam gdzie porcja dla mnie bo głodna jestem a u mnie ostatnio z tym ciężko a on z tekstem : nie wiedziałem że też chcesz normalnie jak stałam na środku tej kuchni tak poryczałam się jak dzieckoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
11.07 - pechrzyk ciążowy i żółtkowy 😍
Czekamy na ❤️ -
kic83 wrote:Pokaż jaki Aventa
https://allegro.pl/oferta/avent-smoczki-uspokajajace-0-6m-ultra-air-344-20-9558514746?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Teraz go wypluła i ciągnie cycka ale będziemy próbowaćkic83 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jednorożec89 wrote:Dowód na to że męski gatunek jest niedorozwinięty serio. Nie wiem jak ale zrobiłam dziesiaj wszytko co zaplanowałam o 19 skończyłam kibel szorować i cały dom jest na błysk. Małego jeszcze ukąpałam bo mój notorycznie albo uszu nie umyje albo coś więc czasem wolę to sama zrobić położyłam go spać wchodzę do kuchni z a tam mój stary wpieprza pyszną jajeczniczkę z pomidorem cebulką i innymi dobrociami pytam gdzie porcja dla mnie bo głodna jestem a u mnie ostatnio z tym ciężko a on z tekstem : nie wiedziałem że też chcesz normalnie jak stałam na środku tej kuchni tak poryczałam się jak dziecko
Ja pierdo... Zastrzeliłabym!dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Jednorożcu, musisz z nim zrobić konkretny porządek! No co za egoistyczny dziad!
Porozmawiajcie poważnie bo wydaje mi się, że obrażanie się tutaj nic nie da, jedyna metoda to rozmowy aż w końcu zrozumie.
Mój też dziś tak mnie wkurzył, że wyskoczyłam z butów i stanęłam obok! Ale jezzcze bardziej wkurwiła mnie teściowa która postanowiła wpieprzyć się w nasz konflikt - oczywiście broniąc synia.
Serio, jak się stad nie wyprowadze w ciągu max 2 tygodni to dostane załamania nerwowego. -
Jednorożec89 wrote:Dowód na to że męski gatunek jest niedorozwinięty serio. Nie wiem jak ale zrobiłam dziesiaj wszytko co zaplanowałam o 19 skończyłam kibel szorować i cały dom jest na błysk. Małego jeszcze ukąpałam bo mój notorycznie albo uszu nie umyje albo coś więc czasem wolę to sama zrobić położyłam go spać wchodzę do kuchni z a tam mój stary wpieprza pyszną jajeczniczkę z pomidorem cebulką i innymi dobrociami pytam gdzie porcja dla mnie bo głodna jestem a u mnie ostatnio z tym ciężko a on z tekstem : nie wiedziałem że też chcesz normalnie jak stałam na środku tej kuchni tak poryczałam się jak dziecko
Jednorożcu współczuję. Przypuszczam, że też bym się poryczała. Swoją drogą kiedyś w trakcie mojego okresu mój mąż na żarty udawał, że podzieli się ze mną zupką chińską, ale w ostatniej chwili zabierał łyżkę spod mojej buzi. Jak zrobił ten manewr dwa razy to się popłakałam 😛
Mamy między sobą niepisaną zasadę, że żadne nie zrobi sobie herbaty/kawy czy czegokolwiek do jedzenia bez zapytania tej drugiej osoby czy czasem nie ma ochoty. Polecam coś takiego wtłuc do głowy.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 października 2020, 21:25
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
nick nieaktualnyJednorożec - masz rację! Zabić to mało. Ja bym cały tydzień nic mu nie zrobiła. A co, niech sam się męczy. Ale ja taka złośliwa jestem troszkę. 😂
Iryska - trzymam kciuki za jutro ❤️ informuj nas w miarę możliwości na bieżąco 😍😍😍Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa do fotelika nie mam nic. Na wyjście mam kombinezon zimowy, lidlowy, z takim misiem w środku. Nie sądzę, żeby była zima stulecia, więc wystarczy. W razie czego zakrywam jeszcze zwykłym kocykiem. Tylko ja autem że szpitala do domu mam max 5 min. Więc to też inna bajka...
A planuje jeszcze dokupić jeden kombinezon, ale taki zwykły lżejszy, misiowy -
nick nieaktualny
-
To wiecie co moj stary dzisiaj odwalil, do tej pory sie z niego smieje.
Bylismy ze znajomymi na pizzy, odjebani jak stroze w boze cialo. A moj stary po drodze do auta w psie gowienko wdepnal i sie skapnal dopiero jak zjedlismy. Az musial na myjnie zajechac zeby umyc buty. 😂😂
No cebula lvl hard 😂😂😂kic83, Anet.kaa, Jednorożec89, Inaa89, Lalia, kiniusia270, kar_oliv, Suszarka, dmg111 lubią tę wiadomość
🔸28 lat
Mój też dziś tak mnie wkurzył, że wyskoczyłam z butów i stanęłam obok! Ale jezzcze bardziej wkurwiła mnie teściowa która postanowiła wpieprzyć się w nasz konflikt - oczywiście broniąc synia.
Serio, jak się stad nie wyprowadze w ciągu max 2 tygodni to dostane załamania nerwowego.
Anetka
O co poszło??
Dziewczyny jak tak Was słucham to poprostu włosy mi stają dęba 🤦Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Enigvaa wrote:To wiecie co moj stary dzisiaj odwalil, do tej pory sie z niego smieje.
Bylismy ze znajomymi na pizzy, odjebani jak stroze w boze cialo. A moj stary po drodze do auta w psie gowienko wdepnal i sie skapnal dopiero jak zjedlismy. Az musial na myjnie zajechac zeby umyc buty. 😂😂
No cebula lvl hard 😂😂😂
Ale się uśmiałam 😂Enigvaa, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność