Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Maniaaa. wrote:Dziewczyny zaczynam panikować 😂 chyba zaczął odchodzić czop śluzowy 🙈 właśnie zauważyłam na papierze takie jakby "glutki"😱 a wizyta w środę
U mnie chyba też od jakiegoś czasu odchodzi jednak czop. Ale takie malutkie kawałki raz na jakiś czas, tyle ze nie podbarwione, cale białe. Wcześniej myslalam ze to śluz ale to jest zbyt zbite i lepkie i nie wchlania się w papier toaletowy jak normalny sluz, więc to u mnie pewnie moze tak odchodzić u odchodzić i poki nie pojda w koncu większe kawalki to nic to u mnie nie bd znaczyć.Lalia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Ale w nocy nie wstawał do córki, bo... ma taki sen, że jej nigdy nie słyszał 🤦🤷
Ile razy miałam mu to za złe, wrr 😉
Uff czyli jednak nie ma idealnych mężczyzn 😅kic83 lubi tę wiadomość
-
Anniu, ja mam ten śpiworek :
https://allegro.pl/oferta/sensillo-spiworek-combi-3w1-wozka-fotelika-welna-7028448041?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Mam go teraz włożony do fotelika (w tej wersji najkrótszej), tylko on jest gruby więc w foteliku Avionaut Pixel wkładam go POD wszystkie dostępne tam wkładki.
Raczej nie będę go stosować w gondoli, bo do gondoli mam taki kombinezon z rączkami ale bez nóżek, taki pół kombinezon pół śpiworek.
Ale na kolejną jesień /zimę mam zamiar go stosować do spacerówki (w tej wersji najdłuższej).Annia lubi tę wiadomość
-
Maniaaa. wrote:Sama panikuje, że dużo za wcześnie, ale wszystko wskazuje na czop, tym bardziej że nie mam żadnych objawów infekcji 😱🙈
Spokojnie jeszcze kilka dobrych tygodni to odchodzenie czopa moze potrwać tym bardziej jak nie wylatuje w duzych ilościach. Bez stresuManiaaa. lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ale to jest jeszcze nic, wyobraźcie sobie, że jak jadę z nagłym porodem, to robią wymaz na IP i czas oczekiwania na IP na wynik jest do 24h! No paranoja
No to to jest glupie. U nas jak sie jedzie z akcją to robią test na covid ale wynik jest do 10h ponoc.SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ja już po, synek zdrowy, 2900 g, 51 cm, tatuś kangurował zaraz po cięciu:-) Ja jestem w fatalnym stanie, bardzo boli mnie brzuch, chyba nie wytrzymam tego:-( dziecko zabrali na neonatologie, nie jestem w stanie się nim zająć
Irsyko
zobaczysz że ból szybko minie i już niedługo na spokojnie będziesz się mogla cieszyć Synkiem 💙
Gratulacje!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Karolina Maria
ale brzuszek malutki!
Nadzieja
bardzo dobre wiadomości!
Lena
ale Ci chłopak rośnie!Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Annia wrote:Gagatko ja w 23/24 tyg byłam nawet na dodatkowej wizycie bo mnie tak bolał brzuch i mi też twardniał, ale nic złego się nie działo.
Dziewczyny pokażecie jakie macie kocyki/śpiworki/otulacze do fotelików? Czy będziecie używać jednego i do wózka i do fotelika?
Annia
My mamy po córce dla synka ciepły zwykły kocyk, nie kupowałam specjalnego do fotelika
Annia lubi tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Anniu, ja mam ten śpiworek :
https://allegro.pl/oferta/sensillo-spiworek-combi-3w1-wozka-fotelika-welna-7028448041?utm_medium=app_share&utm_source=facebook
Mam go teraz włożony do fotelika (w tej wersji najkrótszej), tylko on jest gruby więc w foteliku Avionaut Pixel wkładam go POD wszystkie dostępne tam wkładki.
Raczej nie będę go stosować w gondoli, bo do gondoli mam taki kombinezon z rączkami ale bez nóżek, taki pół kombinezon pół śpiworek.
Ale na kolejną jesień /zimę mam zamiar go stosować do spacerówki (w tej wersji najdłuższej).Czy nie lepszy taki miękki jakby, zastanawiam się nad:
https://allegro.pl/oferta/otulacz-kocyk-do-fotelika-herbarium-makaszka-9724871670
Ale cena poraża...
Albo
https://allegro.pl/oferta/koc-z-kapturkiem-fotelika-nosidelka-otulacz-velvet-9654634629
Ale nie wiem czy nie za cienki...
Dziewczyny wszystkie macie piękne brzuszki. ❤️
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Kic, kiniusia, dmg - czas na Was 😍😍😍 ale emocje!
Coś czuję że dziewczyny mnie prześcigną 😂😚SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Annia, ja kupiłam w takim stylu jak ten drugi, który pokazałaś. Wg mnie wcale nie jest cienki. Na przeniesienie malucha z punktu A do punktu B idealny! W razie większego zimna można pod spodem opatulić malucha dodatkowym kocykiem.
Annia lubi tę wiadomość
🦄 2021 r. -
doomi03 wrote:Uff czyli jednak nie ma idealnych mężczyzn 😅
Zdecydowanie nie ma!doomi03 lubi tę wiadomość
[/url]
Lalia wrote:Suzi, śliczne zdjęcia 😉
Jednorożec, współczuję bardzo! U mnie do 14-15 tygodnia ciąży był stały jadłospis 😂
Śniadanie parówka i chleb
Drugie śniadanie kabanos i chleb
Obiad obowiązkowo mięso, najlepiej bez niczego więcej
Podwieczorek tost z szynką i serem
Kolacja kanapka z szynką i ogórkiem zielonym
Mi tylko po mięsie nie było niedobrze 😅
A co do picia, to niezależnie co piłam, to wymiotowalam 🤣
Nie mogłam nic słodkiego, żadnych owoców, warzywa też pogarszały mdłości (oprócz tego ogórka), odstawiłam kawę, soki, jogurty 🙈
A i wchodziły mi strasznie dobrze frytki! Ale takie domowe z ziemniaków smażone na patelni 😂 moja mama jak mówiłam co jem to nie mogła uwierzyć że przy takich mdlosciach wchodzi mi coś tak tłustego, ale wchodziło super 👌
Chyba wszystkie dziewczyny tutaj pamiętają moje frytki 🍟🍟🍟😁
Ooooj tak fryteczki u mnie tez byly delicious i wchodziły jak złoto, mimo ze na codzień mogłam tylko głównie słodkie (np dzemy, czekolade), owoce i świeże surowe warzywa... U mnie mieso bylo beeee xD dlugo sie przełamywałem potem zeby do niego wrócić.
Ale takie fryty to bym teraz chetnie opieprzyla xD moze sobie zrobie pojutrze, bo na jutro w planie gorący rosołek dla kurażu, bo mnie trochę przez weekend przewialo chyba.Lalia lubi tę wiadomość
-
KarolinaMaria wrote:
Dziś startujemy z 28tc. Mam 3 aplikacje ciążowe i jedna od tygodnia pokazuje, że to już 3 trymestr, druga, że od dziś, a trzecia, że za tydzień 🤦♀️😁 trzymam się tej ostatniej. W piątek mam wizytę i planowałam iść już na L4, ale w pracy małe zawirowania i chyba przeciagnę pracę do końca przyszłego tygodnia. Pójdę na zwolnienie akurat przed 30tymi urodzinami
Gratuluję udanych wizyt. Suzi, myślę, że Twoja córeczka na pewno jest córeczką, nie stresuj się już. Natisz, super że z serduszkiem wszystko ok!
Kochana 3 trymestr u Ciebie od dziśale Ty lepiej powiedz gdzie Ty tego dzidziusia schowałaś? 😱😱😱🤔
Lalia, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Anniu, ja mam ten śpiworek :
Ale na kolejną jesień /zimę mam zamiar go stosować do spacerówki (w tej wersji najdłuższej).
o to my mamy coś podobnego, do wózka Jedo kupiliśmy śpiworek Jedo
https://www.megaurwis.pl/spiworki-oslonki-i-mufki/2776-jedo-spiworek-uniwersalny.htmlLalia, doomi03 lubią tę wiadomość
[/url]
Iryska wrote:Ja już po, synek zdrowy, 2900 g, 51 cm, tatuś kangurował zaraz po cięciu:-) Ja jestem w fatalnym stanie, bardzo boli mnie brzuch, chyba nie wytrzymam tego:-( dziecko zabrali na neonatologie, nie jestem w stanie się nim zająć
Gratulacje kochana ❤️💙💛💚💜Iryska lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Irysko gratuluję synka. ❤️ Wracaj szybko do pełni sił, może mogą Ci jakieś leczenie przeciwbólowe lepsze rozpisać?
Przynieśli mi małego bo płakał mocno, przytulił się do mnie i śpi już od półtorej godziny 🙂
Jeszcze miałam przeboje na bloku, bo znieczulenie nie chciało zadziałać, pani anestezjolog była przerażona, że jestem jakimś nietypowym przypadkiem 🙊Wik89, Dynia22, Lalia, kic83, Zulugula, SzalonaOna, Inaa89, kar_oliv, dmg111, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
lena07 wrote:Motylku następna wizyta 11.11. Co ciekawe młody jest ułożony głową w dół ❤️
Iryska serdeczne gratulacje ❤️❤️
Ja bym sobie chętnie urodziła w tą datę Twojej kolejnej wizyty xD 😅Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, Suszarka lubią tę wiadomość