Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Evelle28 wrote:Irysko moje gratulacje.❤️
Ja dziś byłam u mojej ginekolog. To niestety ale torbiel się nie zmniejszyła ale jeżeli test ROMA wyjdzie dobrze to laparoskopię przesuwamy na później z zajmiemy się staraniami na 100%. Tak żeby do pół roku udało się zajść. A jeżeli test ROMA wyjdzie źle to robimy laparoskopię. A i z nowości..mam na lewym jajniku ciałko krwotoczne, czyki owulacja po mimo torbieli jest. To ogromny plus. Więc prawdopodobnie miałam bardzo późno owulacje. Bo dziś mam 48 dc 😂BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualnyIryska wrote:Póki co nie wiem, bo on za bardzo nie jest zainteresowany jedzeniem. Położne twierdzą, że w pierwszej dobie może jeszcze nie być głodny, jutro będziemy działać.
Taka zła byłam rano na tą doktor co wymyśliła to cięcie, aż się popłakałam przy dziewczynach z sali☹️
A Ty jak kic? Dobrze się czujesz? Jakieś skurcze masz?Iryska lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Irysko, jesteś niesamowicie dzielna, bardzo! To pięknie, że synek jest już przy Tobie 💙💙💙
Mój mały wariatuńcio tak kopie, że boję się, że mi skóra na pępku pęknie 🙈
Ounai, myślisz, że mogą mnie boleć mięśnie brzucha te pod samymi żebrami (uczucie jak zakwasy), bo mi się rozchodzą? -
nick nieaktualnycasteam wrote:Iryska gratulacje 👣🤩
Ja dzisiaj zauwazylam ze mi cieknie z piersi. Mleko. Musiałam przeoczyć siarę.
Wynikow testu na 👑🦠 nadal nie mam.doomi03 lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Póki co nie wiem, bo on za bardzo nie jest zainteresowany jedzeniem. Położne twierdzą, że w pierwszej dobie może jeszcze nie być głodny, jutro będziemy działać.
Taka zła byłam rano na tą doktor co wymyśliła to cięcie, aż się popłakałam przy dziewczynach z sali☹️
A Ty jak kic? Dobrze się czujesz? Jakieś skurcze masz?
Iryska tak Cię boli te obkurczanie macicy czy miejsce cięcia ? Dostajesz leki od bólu ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Iryska wrote:Ja już po, synek zdrowy, 2900 g, 51 cm, tatuś kangurował zaraz po cięciu:-) Ja jestem w fatalnym stanie, bardzo boli mnie brzuch, chyba nie wytrzymam tego:-( dziecko zabrali na neonatologie, nie jestem w stanie się nim zająć
Irysko kochana, moje gratulacje! 😘 Jesteś dzielna, dasz radę. Super, że tata mógł kangurować! 😍 To już nasze kolejne forumowe dzieciątko. Aż ciężko uwierzyć, że zaraz będzie kolejne i kolejne i kolejne. Szok 🥰🥰🥰doomi03, Iryska lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Póki co nie wiem, bo on za bardzo nie jest zainteresowany jedzeniem. Położne twierdzą, że w pierwszej dobie może jeszcze nie być głodny, jutro będziemy działać.
A Ty jak kic? Dobrze się czujesz? Jakieś skurcze masz?
No właśnie u mnie nic a nic, dziś trzy razy zaliczyłam parter-8 piętro.
W środę doktor zobaczy jak szyjka, czy się skraca.
Na spokojnie, na pewno jest zmęczony porodem tak jak i Ty, dzieci przez pierwsze dwie doby dużo śpią.
Ale wytłumaczyli Ci czemu cięcie?
Powiem Ci, że mega z tym że Twój mąż mógł kangurować Synka 💙doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kar_oliv wrote:Irysko kochana, moje gratulacje! 😘 Jesteś dzielna, dasz radę. Super, że tata mógł kangurować! 😍 To już nasze kolejne forumowe dzieciątko. Aż ciężko uwierzyć, że zaraz będzie kolejne i kolejne i kolejne. Szok 🥰🥰🥰
Będą kolejne i kolejne a na Wasze miejsce czekają Bożenkikar_oliv, KarolinaMaria, Lalia, doomi03, madziulix3, kic83 lubią tę wiadomość
Pokrótce:
Ona: niedoczynność tarczycy, endometrioza II stopnia, trombofilia wrodzona, brak KIR z DS allo po szczepieniach 23% co 2 mc doszczepienie
On: MSOME- 1% klasa II, 30mln plemników, Morfologia 1,61% RP 11%
I Procedura
II Transfer
9w1d 💔 CRL 24,1 Aniołku Kochamy Cię
II Procedura
Zaczynamy
❄️❄️❄️❄️❄️ 4x4AA/4BA
2 przebadane i zdrowe
Czas start III Procedura 06.2024
❄️❄️❄️❄️❄️ 3x4AA/2x4BA
22.07 beta 59,70 prog 69,91 (6dpt)
24.07 beta 163,80 prog 68,30 (8dpt)
26.07 beta 359,60 prog 59.55 (10dpt)
29.07 beta 1415,40 (13 dpt)
30.07 pęcherzyk ciążowy 0,43cm
31.07 beta 3050,40 (15 dpt)
09.08 CRL 0,51 cmok 151/min (24dpt)
[/url]
-
Nadzieja94 wrote:Tak też zrobie jeśli rano nie będzie pojade do Zusu jeśli oni powiedzą że nie mają to zadzwonie do lekarki żeby to sprawdziła
Miałam zwolnienie do niedzieli mam nadzieje że w razie co mozna cofnąć z data dziejszą jakby nie było go jednak i musialaby wystawić je ponownie
Mogą wystawiać 3 dni do tylu i 3 dni do przodu więc spokojnie. -
MałaMi90 wrote:Będą kolejne i kolejne a na Wasze miejsce czekają Bożenki
Zapraszamy Was wszystkie! MałaMi czasem śledzę co u Ciebie, bo stworzyłaś szczęśliwy dla mnie majowy wątek. Poza tym chyba jesteś z moich okolictrzymam kciuki!
doomi03, Lalia, madziulix3 lubią tę wiadomość
🦄 2021 r. -
casteam wrote:Iryska gratulacje 👣🤩
Ja dzisiaj zauwazylam ze mi cieknie z piersi. Mleko. Musiałam przeoczyć siarę.
Wynikow testu na 👑🦠 nadal nie mam.
A w trakcie ciąży, to co wycieka z piersi to nie jest tylko i wylacznie siara, a mleko samo w sobie dopiero rusza po porodzie jak ruszy laktacja? -
SzalonaOna wrote:Mi jakoś od tygodnia leci siara 🤦♀️ piżamka po nocy mokra, jak nacisnę sutek, to też leci... Zaczyna się mleczarnia 🙀
Moti ja już od dawna spię w staniku z wkladkami, bo tak to też pizama mokra wiecznie i co druga noc do wymiany była i się potrafilam wybudzic w środku nocy bo mokro 😂😂😂 chociaż teraz noce suche i już w sumie sie przyzwyczaiłam do spania w staniku przynajmniej 😂 -
kic83 wrote:No właśnie u mnie nic a nic, dziś trzy razy zaliczyłam parter-8 piętro.
W środę doktor zobaczy jak szyjka, czy się skraca.
Na spokojnie, na pewno jest zmęczony porodem tak jak i Ty, dzieci przez pierwsze dwie doby dużo śpią.
Ale wytłumaczyli Ci czemu cięcie?
Powiem Ci, że mega z tym że Twój mąż mógł kangurować Synka 💙
Kic jestem ciekawa tej Twojej wizyty.kic83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Zrobiło mi się bardzo slabo wieczorem, mierzylam ciśnienie, było niskie ale w normie, w sumie takie mam wiekszosc czasu. Cukier też nie był niski. Nie wiem od czego mogło tak slabo się zrobić? Brzuch robi się twardy, ostatnio to tak bardzo jest nie przyjemne. 😕30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się: