Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nadzieja mi zazwyczaj L4 wskakuje na ZUS PUE kolejnego dnia po wizycie, a lekarz zawsze wystawia przy mnie. Sprawdź jutro i myślę że będzie 👍
Odgruzowałam się dzisiajzrobiłam sobie hennę, wyregulowałam brwi, zadbałam o depilację. Tylko z goleniem podwozia jakoś coraz ciężej 😂 muszę jeszcze zdjąć hybrydę ze stóp ale to może jutro, nie założę nowej bo już nie dam rady... Może przed porodem się umowię na pedicure w salonie 👍
Gagatka lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Julik wrote:Zrobiło mi się bardzo slabo wieczorem, mierzylam ciśnienie, było niskie ale w normie, w sumie takie mam wiekszosc czasu. Cukier też nie był niski. Nie wiem od czego mogło tak slabo się zrobić? Brzuch robi się twardy, ostatnio to tak bardzo jest nie przyjemne. 😕Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
SzalonaOna wrote:Kic, weź tam pogadaj z synem tak od serca :p niech no wychodzi :p
A może on czeka, aż jednoznacznie zdecydujecie się na imię?
Szczerze to jak dla mnie może poczekać do tego 20.10.2020 bo data mi się mega podoba 😂
Co do imienia to całkiem możliwe 😉
Zamiast być mi ciężej jest mi ostatnio lżej 🤷 ale to może też dlatego że właśnie szykuje się do wyjścia? bo i łatwiej mi się oddycha i przestał napierać na krocze. Sama już nie wiem.Gagatka, Lalia, kiniusia270 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
DMG
a Twoja szyjka ile dziś miała?
Kasiunia
kiedy masz teraz wizytę?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Marta dziś cały dzień dawała popalić, nie chciała wcale prawie spać, a teraz co? Leży i gdzieś biegnie. Oczy jak 5zl i chyba nie wybiera się jeszcze do spania. Masakra! Ale i tak ja kocham. Mimo, że mój kragoslup dzisiaj jest do wymianyBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Marta dziś cały dzień dawała popalić, nie chciała wcale prawie spać, a teraz co? Leży i gdzieś biegnie. Oczy jak 5zl i chyba nie wybiera się jeszcze do spania. Masakra! Ale i tak ja kocham. Mimo, że mój kragoslup dzisiaj jest do wymiany
Myślę że robisz mega robotę!
Jak z dzieleniem miłości między dwójkę dzieci?
Ostatnio zastanawiam się czy mogę jeszcze bardziej kochać niż moją córkę, która jest taka słodka że się rozpływam.
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
nick nieaktualnyOunai wrote:Marta dziś cały dzień dawała popalić, nie chciała wcale prawie spać, a teraz co? Leży i gdzieś biegnie. Oczy jak 5zl i chyba nie wybiera się jeszcze do spania. Masakra! Ale i tak ja kocham. Mimo, że mój kragoslup dzisiaj jest do wymiany
Życzę Ci dużo siły. Ale widzę, że mimo wszystko doskonale sobie radzisz! ❤️ -
Lalia wrote:Irysko, jesteś niesamowicie dzielna, bardzo! To pięknie, że synek jest już przy Tobie 💙💙💙
Mój mały wariatuńcio tak kopie, że boję się, że mi skóra na pępku pęknie 🙈
Ounai, myślisz, że mogą mnie boleć mięśnie brzucha te pod samymi żebrami (uczucie jak zakwasy), bo mi się rozchodzą?BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
doomi03 wrote:Nooo ruszyła w koncu porodowa lawina, tak dlugo przez wszystkie wyczekiwana 😁😍
Dziewczyny, to co, jak się większość rozpakuje i ogarnie to może jakiś zlot? Mamusiek z dziećmi i z brzuchami?dmg111, Lalia, Inaa89, SzalonaOna, doomi03, Enigvaa, Nowastaraczka, kic83, Maniaaa. lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Irysko gratuluję synka.
Musiałaś się najeść strachu jak znieczulenie nie chciało działać.
A tka w ogóle to po oksykodonie można karmić? Tomie jest przypadkiem lek narkotyczny ? Czy nie przenika do mleka7.05.2020 ⏸
8.05 12 dpo beta 105
11.05 15 dpo beta 410
Progesteron 27.6
14.05 beta 1694
Progesteron 21
22.05 USG pęcherzyk ciążowy 10 mm z widocznym pęcherzykiem żółtkowym
26.05 USG z widocznym serduszkiem
Starania o 2 dziecko od styczeń 2024.
24.11.2024 ⏸️ cień na teście 10dpo
25.11. 2024 ⏸️ 11 dpo
27.11.2024 13 dpo beta 84.68
Próg 12.66
29.11.2024 15 dpo
Beta 191.7
Próg 17.8
-
kic83 wrote:Myślę że robisz mega robotę!
Jak z dzieleniem miłości między dwójkę dzieci?
Ostatnio zastanawiam się czy mogę jeszcze bardziej kochać niż moją córkę, która jest taka słodka że się rozpływam.Fragaria, dmg111, kic83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Annia, ja dzisiaj zamówiłam taki otulacz kocykowy dedykowany do fotelika, coś jak w linku który wysyłałaś. Moim zdaniem te śpiworki grubsze są za grube do fotelika, za to super nadają się do gondoli i dlatego zamierzam dokupić drugi taki grubszy też.
Mnie dzisiaj jeden fachowiec tak wyprowadził z równowagi że nie mogę dojść do siebie do tej pory. Płaci się kupę kasy, ustala się co i jak a później najlepiej stać nad nim i patrzeć czy nie narobi bubli. No myślałam że coś mnie trafi...
Młody w brzuchu podskakuje, spać znowu nie mogę...Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
suzi1994 wrote:Iryska tak Cię boli te obkurczanie macicy czy miejsce cięcia ? Dostajesz leki od bólu ?
SzalonaOna lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Zulugula wrote:Irysko a gdzie Twój mąż kangurowal? W sensie czy wydzielili jakies specjalne pomieszczenie? Bo teraz nie ma odwiedzin , więc w większości nie pozwalają kangurowac, bo przeciez zawsze na oddziale ojciec kangurowal. Super, że u Was w szpitalu to tak ogarneli ! 👏 W moim ojciec może się tylko "przywitac" po cięciu.. dramat.
Jak wrażenia w ogóle Wasze, że Malenstwo juz jest na świecie ??😍Zulugula, KarolinaMaria, Lalia, Inaa89, kiniusia270, dmg111, kar_oliv, Nikaa92, Ounai lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Ounai, to może mnie tak boli, bo mnie ten wariatuńcio tak ładuje girkami w żebra🤔 bo siły to on ma 👌a Martusia to chyba tą energię ma po Tobie, Ty też jesteś ogólnie przecież bardzo aktywna!
Irysko, ale cudownie, że mogliście te pierwsze chwile być razem!! 💙 A co co bólu, to myślę, że z każdym dniem będzie coraz lepiej 😘
Kic, to Ty mów do syna żeby wyskoczył 20.10.20 r., a ja będę mówić do swojego6, że ma wyskoczyć 12.12.20 😂 albo ewentualnie 20.12. 20 😅
Anniu, jak tam u Was? 😘
Ja się powoli zbieram do labo, dzisiaj robię przeciwciała, bo lekarz chce mieć na piątkową wizytę wynik 😉 już się nie mogę doczekać kiedy w piątek zobaczę mojego chłopczyka 😍😍😍kic83, Nikaa92, Suszarka, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Irysko moje gratulacje 😍🥰 duzo duzo zdrówka dla Cb i synka 😘 dasz rade, kilka dni i napewno będzie duzo lepiej 😉 super ze mogłaś spędzić czas po porodzie z mezem 😊 u mnie tez sa porody rodzinne i maz moze byc jeszcze z ze mną i dzidzia 2 godziny po 😊
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2020, 06:58
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyMam wynik testu na 👑 - negatywny.
Czyli to po prostu paskudne przeziebienie.
Dzisiaj w nocy chciałam sobie odkaszlnac i cos mi pieprznelo w plecach. Nie jestem w stanie kaszlec tak mnie boli
Przykladam sobie termofor z pestkami wiśni bo ciepło troche mi pomaga. I w sumie tylko ten termofor mam.
Mój chlop tez juz chodzi z bolacym gardlem.
Sie porobiłoKarolinaMaria, kar_oliv, kic83, Zulugula, Suszarka, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOunai wrote:Najwyższa pora bo Marta niedługo kończy 2 miesiące i tak biedna czeka i czeka na tych swoich rówieśników.
Dziewczyny, to co, jak się większość rozpakuje i ogarnie to może jakiś zlot? Mamusiek z dziećmi i z brzuchami? -
nick nieaktualnyIryska wrote:Tutaj są porody rodzinne, przy cięciu mąż może być na bloku operacyjnym, w sali obok, do której przynoszą mu dziecko do kangurowania i sobie czeka z nim aż zszyją mamę. I potem razem w trójkę okolo dwie godziny siedzielismy🙂