Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Iryska wrote:Hej. My już wychodzimy dzisiaj po południu. strasznie szybko, ale nie będę marudzić🙂 Pewnie w domu szybciej dojdę do siebie. Synek ładnie je póki co, ale do tej pory tylko w dzień go karmiłam, bo na noc zabierały go i miały podawać mm. Dobrze, że mąż teraz będzie w domu to będzie mi pomagał, bo z moją mobilnością jest ciężko przez tą głupią ranę po cięciu.
Super wiadomość 😊 -
https://naforum.zapodaj.net/bc375bfbefb7.jpg.html
Tak sobie śpi 😘😘SzalonaOna, calanthe, kiniusia270, KarolinaMaria, Zulugula, Annia, Inaa89, Karenira, Nadzieja94, Fragaria, kic83, Suszarka, Nowastaraczka, dmg111, Maniaaa., Enigvaa, madziulix3, Marti29, kar_oliv, Julik, patrycja92, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
nick nieaktualnyIryska wrote:Hej. My już wychodzimy dzisiaj po południu. strasznie szybko, ale nie będę marudzić🙂 Pewnie w domu szybciej dojdę do siebie. Synek ładnie je póki co, ale do tej pory tylko w dzień go karmiłam, bo na noc zabierały go i miały podawać mm. Dobrze, że mąż teraz będzie w domu to będzie mi pomagał, bo z moją mobilnością jest ciężko przez tą głupią ranę po cięciu.
Iryska lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Na moje to jest zawyżanie statystyk aby tylko siać zamieszanie. Wiele testów wychodzi fałszywie dodatnich. Jedna kobieta postanowiła zrobic sobie test, zrobila 5 testów pod innym nazwiskiem 2 wyszły pozytywne a 3 negatywne. Czyz to nie dziwne?
Ludzie umierają na inne choroby a oni bezczelnie pytają rodziny zmarłych czy jako powod śmierci mogą wpisać koronawirus. Powinni zrobić test każdemu, pewnie wyjdzie ze wiekszosc ma "niby" pozytywny wynik. Nie wypowiadam się już w tych kwestiach. Wiadomo każdy ma inne podejście do tego wszystkiego. Ale jak tak dalej będzie to wyglądać to owszem bedzie mnóstwo zgonów ale nie przez covid a przez osoby chore ktorym nie udzielono pomocy w związku z zupełnie innymi chorobami...Annia, KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Ounai wrote:Mój syn tak robił, mówił że go kolano boli, albo kostka, albo łydka. Byliśmy u lekarza i powiedział, że syn po prostu chce się przytulać. Zaczęło się jak był w wieku Twojego i skończyło się jak miał jakieś 4 lata. Brałam go wtedy do siebie do łóżka i masowałam mu ta nogę.
Możliwe, że przeżywa. Wiesz, dla niego to duża zmiana, ale mimo że przeżywa nie oznacza to, że nie podoba mu się w przedszkolu
Nie No chyba mu się podoba .. panie dzwoniły ze wszystko oki .. tylko martwie się bo aż go trzęsło No i wybudzilo ze snu i ja nie wiem czy on udawał czy serio coś boli .. jeśli tak to co .. eh.. Dostał bajke bo inaczej się nie mógł uspokoić i mimo to co chwile się prężył i zaczynał krzyczećWiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 12:17
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Nie No chyba mu się podoba .. panie dzwoniły ze wszystko oki .. tylko martwie się bo aż go trzęsło No i wybudzilo ze snu i ja nie wiem czy on udawał czy serio coś boli .. jeśli tak to co .. eh.. Dostał bajke bo inaczej się nie mógł uspokoić i mimo to co chciwie się prężył i zaczynał krzyczećBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Iryska wrote:https://
Tak sobie śpi 😘😘
Ale cudowny "Irysek"! 😍
Szybkiego powrotu do sił, i nie zapominaj tu o nas w wolnej chwili skrobnij co tam jak tam u Was🥰
Na pocieszenie powiem , że chyba szybciej będziesz mobilna po ranie po cięciu cc niż krocza😚Iryska lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Ounai wrote:Trochę naciągana ta historia. A skąd miała różne numery pesel do tych testów? Chyba jakaś ściema z tą historią02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Iryska ciesze się ze juz idziecie do domku 🥰 napewno będziesz miała lepsze samopoczucie i pomoc meza 😊
A synek jest poprostu przeslodki 😍😘😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Irysko twój synek to sama słodycz! 🤩 W domu od razu szybciej dojdziesz do siebie, zobaczysz. 😘 Fajnie, że laktacja u Ciebie od razu ruszyła.
Co do korony, najbardziej dołuje mnie to co pisała Karolina Maria, że po porodzie wcale nie jest łatwiej, moje koleżanki z każdą kropka na ciele latały do pediatry (ciemieniucha, trądzik itp), a my pierwszą wizytę u pediatry mamy dopiero na szczepieniu. Mogłam mieć patronaż, ale powiedzieli że sugerują, że jeśli nic mnie nie niepokoi to, żeby w obecnych czasach nie przyjeżdżać niepotrzebnie do przychodni i w sumie ja się z nimi zgadzam. Jeszcze we wrześniu było spoko, zanim to się znowu tak rozhulalo, była ładna pogoda, przychodziła położna,a teraz siedzę jak kret w domu.
Ounai byłaś już na wizycie popologowej?
Sylwia prosiła, żeby przekazać, że niedługo się odezwie.Karenira, SzalonaOna, doomi03, KarolinaMaria, Wik89, kic83, Suszarka, Lalia, Ewa88 , dmg111, Enigvaa, kar_oliv lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Inaa89 wrote:Nie bylo to ściema, bo to babka ktora zna siostry maz. Babka ma mala firmę, za zgodą pracowników zrobila 5 testów, jeden na swoje nazwisko resztę na inne. Po otrzymaniu wyniku oskarżyli ja o oszustwo, a ona chce skarżyć ich za fałszywe testy. Mniejsza z tym nie wnikam w to, uwazam ze poprostu zawyżają i to mega statystyki.
KarolinaMaria, Suszarka lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ja już po wizycie, Młody waży 2200g, chyba teraz wychodzi odrobinę mniejszy niż statystycznie, ale wszystko z nim ok. Szyjka miękka, ale długa, mam się w miarę możliwości oszczędzać.
Nastepna wizyta 4 listopada.SzalonaOna, Inaa89, KarolinaMaria, Iryska, Annia, Zulugula, calanthe, kic83, Lalia, Suszarka, Maniaaa., Enigvaa, Ounai, Karenira, Gagatka, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
nick nieaktualnyFragaria wrote:Ja już po wizycie, Młody waży 2200g, chyba teraz wychodzi odrobinę mniejszy niż statystycznie, ale wszystko z nim ok. Szyjka miękka, ale długa, mam się w miarę możliwości oszczędzać.
Nastepna wizyta 4 listopada.
Ja jestem aż ciekawa ile moja gwiazda będzie ważyła w piątek...
Zapisuję! -
nick nieaktualny