Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia, dziewczynki są przepiękne!! 😍😍😍 I takie różne, a równie słodkie 😍😍😍 cieszę się, że powolutku laktacja się rozkręca ✊ to wspaniale, że uczycie się siebie wzajemnie ♥️♥️
Buziaczki dla Was! 😘😘😘
P. S. A jak Atenka przyjęła nowe lokatorki? 😁Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2020, 21:26
Sylwucha lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Juz wczorajszej nocy mialam niby co 10-15 min skurcze i nie dało się zasnąć a dziś mam częściej i to dużo i nie da się, to jest takie spinanie i bol u mnie ze nie jestem wstanie zasnąć.
Kar_oliw personel na chwile obecna ok, warunki na patologi bez szału, brakuje tu chociażby remontu łazienki.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Sylwia, dziewczynki są przepiękne!! 😍😍😍 I takie różne, a równie słodkie 😍😍😍 cieszę się, że powolutku laktacja się rozkręca ✊ to wspaniale, że uczucie się siebie wzajemnie ♥️♥️
Buziaczki dla Was! 😘😘😘
P. S. A jak Atenka przyjęła nowe lokatorki? 😁
Atenka początkowo była w euforii, że Pani wróciła. Za chwilę zakumała, że coś jest nie tak. Obwąchala małe. My powiedzieliśmy, że nie wolno i trochę się obraziła. Jak wraca z podwórka zagląda do kolysek jakby chciała sprawdzić czy jeszcze są 😉 Zaczepia nas żeby się nią zająć. Ale powoli się przyzwyczaja 😉 W końcu 10 lat była sama 😎SzalonaOna, kic83, Lalia, doomi03, Annia, Wik89, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Kochana moja 😚
W końcu jesteś i to z Twoimi pięknymi księżniczkami!!!
Ile one mają włosków i jakie są śliczne, przesłodkie, takie do schrupania 😘
Dziś dostałam skierowanie do szpitala na kontrolne KTG i USG z informacją że w poprzedniej ciąży była hipotrofia tak aby MOŻE to spowodowalo że w poniedziałek 19.10 położą mnie na patologię i dadzą oxy, oby.
Mam nadzieję, że sanepid się z nami jednak nie skontaktuje...
Cieszę się, że laktacja się rozkręca, jak się nie uda to nic się nie martw, butla z MM to nie zło.
Przesyłam masę uścisków i buziaków dla Was dziewczynki ❤️❤️❤️Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Sylwia - piękne księżniczki ❤️ a z jaką waga się urodziły?
Motylku, a jak Ty się czujesz? Wszystko dobrze?SzalonaOna, kic83, kiniusia270, Lalia, Enigvaa, Suszarka, Annia, Ounai, doomi03, Gagatka, Stokrotka027, kar_oliv, Maniaaa., Inaa89, Julik, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySylwucha wrote:Waga niższa niz szacowana, ale i tak dobrze 2790 o 2760. Obie po 50 cm i 10 punktów.
Motylku, a jak Ty się czujesz? Wszystko dobrze?
Ja tak średnio. Jeden dzień mam lepszy, kilka gorszych. Zaczyna mi się mocno ciężko robić, no ale to pewnie już czas. Ogólnie Odliczam już do porodu, chciałabym mieć to za sobą... -
Sylwucha wrote:Waga niższa niz szacowana, ale i tak dobrze 2790 o 2760. Obie po 50 cm i 10 punktów.
Motylku, a jak Ty się czujesz? Wszystko dobrze?
Idealne dwie księżniczki po mamusi 👸👸
Ale się cieszę, że jesteś znów z nami.
Pewnie nie muszę pytać, czy mąż Ci pomaga? 😚
Sylwucha, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Do moich znajomych w 11 dniu, na 3 dni przed końcem 😂
Teraz już kwarantanna ponoc trwa 10 dni.
Ale najlepsze jaja będą jak sobie faktycznie przypomna i pod koniec zadzwonią, a Kic im na to "Panie dajcie mi spokoj, ja właśnie rodzę!!!" 😂kic83, Sylwucha, Annia, KarolinaMaria, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Motylku 9d położnych dostalam niby juz wszystko, maja za jakiś czas znow sprawdzić rozwarcie i pogadać z lekarzem co dalej. Idąc tu mialam mega nastawienie ze dam rade ale brak snu i brak postępu w porodzie zabijają moja sile. Prysznic nie pomaga, siedzieć nie mogę bo juz wogole jakas masakra, nie mówiąc o tak prostej czynności jak siku xD tego się nie spodziewałam.
-
kic83 wrote:Kochana moja 😚
W końcu jesteś i to z Twoimi pięknymi księżniczkami!!!
Ile one mają włosków i jakie są śliczne, przesłodkie, takie do schrupania 😘
Dziś dostałam skierowanie do szpitala na kontrolne KTG i USG z informacją że w poprzedniej ciąży była hipotrofia tak aby MOŻE to spowodowalo że w poniedziałek 19.10 położą mnie na patologię i dadzą oxy, oby.
Mam nadzieję, że sanepid się z nami jednak nie skontaktuje...
Cieszę się, że laktacja się rozkręca, jak się nie uda to nic się nie martw, butla z MM to nie zło.
Przesyłam masę uścisków i buziaków dla Was dziewczynki ❤️❤️❤️
Nie sadziłam, ze to jest taka miłość ❤
Czyli w przyszłym tygodniu będziesz tulić synka 😍 Ale cudownie 🎈❤kic83, Lalia, doomi03, Inaa89, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNikaa92 wrote:Motylku 9d położnych dostalam niby juz wszystko, maja za jakiś czas znow sprawdzić rozwarcie i pogadać z lekarzem co dalej. Idąc tu mialam mega nastawienie ze dam rade ale brak snu i brak postępu w porodzie zabijają moja sile. Prysznic nie pomaga, siedzieć nie mogę bo juz wogole jakas masakra, nie mówiąc o tak prostej czynności jak siku xD tego się nie spodziewałam.