Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Bardzo mi się podoba Twoje pozytywne nastawienie 😘
Oglądacie jutro wszyscy razem the Voice? 🎶doomi03, Sylwucha, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
calanthe wrote:Apropo koszul z dolce sonno, przyszła mi wczoraj. Zaraz do prania wrzuciłam. Mam rozm. M, po praniu nic się nie stało. Przyjemna bawełna. Dla mnie na chwilę obecną jest ok. Co prawda opięta, ale to jest koszula na po porodzie, więc zobaczymy jak się sprawdzi. Zobaczymy czy te ramiączka się rozciąganą, no ale za taką cenę płakać nie ma co 🙂Mąż powiedział, że wizualnie lepsza od tych z rękawami.
Miało nie być na modelce, ale niech stracę 😂😂😂 matko jaki hipopotam 🤭
Ale bym zjadła naleśniki i te babeczki 🤤🤤🤤 smaka tylko robicie pfff... 🤪BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Anetka właśnie nóg chyba nie można moczyć w ciąży. Ja uważam, żeby nawet gorącego prysznica nie brać, a uwielbiam.
Co do.kąpieli słyszałam ale nie sądziłam, że też nie można nóg moczyć w gorącej wodzie. -
Kochane, nadrobię Was jak będę w domu 😘
Jestem świeżo po wizycie, mam 1735g synka 🙈🙈🙈💙💙💙Enigvaa, Gagatka, kiniusia270, Wik89, Karenira, Zulugula, Inaa89, SzalonaOna, Meggi110818, Annia, kic83, Inga28, doomi03, calanthe, Tajka, Evelle28, madziulix3, Stokrotka027, KarolinaMaria, Julik, Sylwucha, kkasia, casteam, Ounai, Suszarka, dmg111, kar_oliv, patrycja92, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Lalia, super
Anetka, ja kilka razy w ciąży moczyłam nogi, gdy czułam się przeziębiona, mi to zawsze pomaga:) Niestety dzisiaj mnie coś bierze, cały dzień bardzo boli mnie głowa, myślałam że to od podwyższonego ciśnienia, ale teraz doszły uszy i gardło. Mam nadzieje, ze się nie przeziębię teraz, tuż przed porodem:/
Casteam, Julik, Anetka - zdrowia dziewczyny!
Ounai, współczuję..
Kicku, mufinki z jabłkiem brzmią super, chyba też zrobię. Jabłka w kawałkach czy zmiksowane?
Podziwiam Cię za te schody!
Sylwia, też mi się podoba Twoje spokojne i optymistyczne podejście
Lalia, Julik lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Anet.kaa wrote:Naprawę?
Co do.kąpieli słyszałam ale nie sądziłam, że też nie można nóg moczyć w gorącej wodzie.
Mi tak kiedyś Ciotka powiedziała, ale czy prawda czy zaszłość to nie wiem. Nie pytałam o to lekarza, więc wolę uważać.
Za 2 tyg mam kolejna wizytę u lekarza to jak nie zapomnę to zapytam o to. Najwyżej znowu mnie wyśmieje, że zadaje dziwne pytania 🤭🙀O ❤️
Z ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Chyba jakaś infekcja na dole mi się zaczyna. Jak sobie pomóc?
Bez recepty możesz probiotyki jakieś kupić, ja biorę laktovaginal, ale jeśli to infekcja to lekarz raczej musi coś mocniejszego dać, bo chyba nic bez recepty nie ma. Ja nie miałam objawów, a na badaniu okazało się, że jest infekcja i już też w moczu wyszły leukocyty, jedno od drugiego przeszło 😑O ❤️
Z ❤️ -
Wik89 wrote:Lalia, super
Anetka, ja kilka razy w ciąży moczyłam nogi, gdy czułam się przeziębiona, mi to zawsze pomaga:) Niestety dzisiaj mnie coś bierze, cały dzień bardzo boli mnie głowa, myślałam że to od podwyższonego ciśnienia, ale teraz doszły uszy i gardło. Mam nadzieje, ze się nie przeziębię teraz, tuż przed porodem:/
Ounai, współczuję..
Kicku, mufinki z jabłkiem brzmią super, chyba też zrobię. Jabłka w kawałkach czy zmiksowane?
Czyli jednak może można i panikuję bez powodu🤭O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Jutro dzień ważenia... Czuję że chyba mi się przytyło, albo moja maleńka utyla, bo jakoś jej ruchy są coraz bardziej bolesne... 🤔
Inga - kiedy masz następna wizyt e? Masz już co 2 tyg, czy co 3?
Lalia - czekamy na wieści od Ciebie ❤️
Mam za 2 tygodnie, 30 października 😊Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 18:53
SzalonaOna, Lalia lubią tę wiadomość
-
Ounai, współczuję..
Ja miałam upróżone wcześniej jabłka że słoika, i takie dodałam, taka papka, a w przepisie były starte:
https://www.kwestiasmaku.com/przepis/muffiny-jablkowe
Ja siebie też podziwiam, ale jak szyjka taka długa to chce jej pomóc chociaż troszkę
O masz Ci los, no to herbatka z miodem, czosnek na chlebek i dajesz pod kołdrę!Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Kochane, nadrobię Was jak będę w domu 😘
Jestem świeżo po wizycie, mam 1735g synka 🙈🙈🙈💙💙💙
No mega, duży dorodny Aleks 💙Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai, współczuję..
Ja też moczyłam sobie stopki na rozgrzanie w ciąży. Raz jeden nawet w ramach wyjątku wzięłam ten gorący szybki prysznic, ale to bylo po tym panieńskim co tak wymarzlam, ze chyba gdybym się wtedy nie wygrzala tym prysznicem to bym potem siedziała z tydzień albo dwa z gilami po pachy albo calymi drogami oddechowymi uwalonymi, a tak to po dwoch dniach bylam normalnie na chodzie jak gdyby nigdy nic.Lalia lubi tę wiadomość
-
Herbatka z liści malin i wiesiołek zamówione
powinny dojść akurat w przyszłym tygodniu to zacznę suplementowac
Ile mam brać tego wiesiołka? I herbatke razdziennie czy więcej ?Wik89, Lalia lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Herbatka z liści malin i wiesiołek zamówione
powinny dojść akurat w przyszłym tygodniu to zacznę suplementowac
Ile mam brać tego wiesiołka? I herbatke razdziennie czy więcej ?
Doomi
Wik89, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność