Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Meggi110818 wrote:Anetka właśnie nóg chyba nie można moczyć w ciąży. Ja uważam, żeby nawet gorącego prysznica nie brać, a uwielbiam.
A ja cały czas biorę gorące kąpiele 🤷Wik89, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kiniusia270 wrote:Tez myśle, żeby pójść w poniedziałek i ich męczyć o cesarkę na wtorek 😅 Jak na razie stresu nie odczuwam, już od tygodnia się do tego nastawiałam i godziłam z tym faktem 😒 Pewnie w niedziele będzie mi odbijać przed pójściem do szpitala.
Wszystko będzie dobrze!
To obydwie idziemy w poniedziałek do szpitala, tylko że mnie pewnie wypuszczą i powiedzą "pani z taką szyjką to proszę wrócić za 10 dni" 🤷🙈😂Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Wszystko będzie dobrze!
To obydwie idziemy w poniedziałek do szpitala, tylko że mnie pewnie wypuszczą i powiedzą "pani z taką szyjką to proszę wrócić za 10 dni" 🤷🙈😂
U mnie może być podobnie bo szyjka jeszcze niezle się trzyma 🤦♀️ O 8:30 polozna powiedziała ze mam być i najlepiej jak u coś się już działo a nie bez żadnych objawów 😒
Od dzisiaj angażuje męża 🐝
Mówię do Niego „przynajmniej nie musisz się stresować jak reszta facetów, ze będziesz smyrac po główce Młodego” na co On „No nie wiem czy lepiej po dupce czy po główce” 😂KarolinaMaria, Wik89, Zulugula, Lalia, kic83, Annia, SzalonaOna, Enigvaa, Suszarka, dmg111, kar_oliv, Lulu83, Ewa88 lubią tę wiadomość
’94
17.10.2020 Staś ♥️
godz. 3:55, waga 4050g, długość 56cm
17.11.2023 Basia ♥️
godz. 16:39, waga 3860 g długość 55 cm -
kic83 wrote:Bardzo mi się podoba Twoje pozytywne nastawienie 😘
Oglądacie jutro wszyscy razem the Voice? 🎶
Przed chwilą smażyłam naleśniki 😉 Męża wyslalam po zakupy i zaraz ogarniemy, co w tv.kiniusia270, Wik89, doomi03, Lalia, KarolinaMaria, kic83, Stokrotka027, Annia, SzalonaOna, Karenira, Suszarka, dmg111, kar_oliv, Ladyo, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:Bez recepty możesz probiotyki jakieś kupić, ja biorę laktovaginal, ale jeśli to infekcja to lekarz raczej musi coś mocniejszego dać, bo chyba nic bez recepty nie ma. Ja nie miałam objawów, a na badaniu okazało się, że jest infekcja i już też w moczu wyszły leukocyty, jedno od drugiego przeszło 😑
Napisał sms do mojej gin i kazała mi vigantyn sobie kupić a we wtorek na wizycie ona to sobie obejrzy -
Kic, ja tez nie zaprzestalam goracych kapieli:) no, moze troche mniejszy ukrop niż przed ciążą 😉
Dzieki za przepis na muffinki!
Skonczyl mi sie i wiesiolek i herbatka, musze dokupic jutro 😀
doomi03, Lalia, kic83 lubią tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Dziewczyny, dzięki za miłe słowa 😘 Przy dwójce dzieciaków, to tylko spokój. Do bliźniaków od początku nastawiam się optymistycznie. My z mężem wszystko robimy razem. Wczoraj drugi raz kąpalismy kobry. One to uwielbiają 😍 Wyglądają jak kurczaki na rożno, smialiśmy się jak głupki 😂 Najbardziej nie lubią wyciągania z wody, ale za chwilę jest git 😉 Jak rozbierałam Lenkę w pieluszce była Meeega kupa. Powycieralam z grubsza i mówię do męża trzymaj ją, ja będę myć. A mąż: mam wkładać rękę w tą musztardę? 😂😂😂
kiniusia270, Lalia, Anet.kaa, KarolinaMaria, Julik, doomi03, Wik89, Stokrotka027, kic83, Nowastaraczka, Annia, SzalonaOna, Enigvaa, Zulugula, Karenira, Suszarka, dmg111, kar_oliv, patrycja92, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, nadrobiłam Was!!
Ounai, ale Ty masz cierpliwość do męża, ja bym już nie wytrzymała i zrobiła grubszą awanturę😲
Jednorożec, ja jak mojemu wysyłam listę zakupy to opisuję jak wygląda opakowanie 😂
Nikaa, na Twoim miejscu pojechałabym do szpitala, naprawdę szkoda się męczyć 😘
Anetka, mi się wydaje, że nogi można moczyć, a z tymi gorącymi prysznicami to chyba chodzi o to żeby ogólnie nie przegrzać całego ciała, w tym głównie brzucha 🤔
Kic, uwielbiam muffinki 😍
Sylwia, super sobie radzicie 💪♥️♥️
Julik, trochę ten brak smaku i węchu niepokojący, zdarzało Ci się to już kiedykolwiek przy przeziębieniu? 😉
Odnośnie wizyty, dzisiaj lekarz robi mi usg, mierzy, mierzy i pyta ile ostatnio synek ważył, więc mówię że ok. 1200 g, a on do mnie że dzisiaj 1700 g i szybko liczy w głowie czy to nie za dużo, ale twierdzi że biorąc pod uwagę granice błędu to jest ok 🙈 a za chwilkę chciał sprawdzić serduszko ale mówi że mały śpi, więc złapał mnie za biodra i zaczął mną telepać i mówi do brzucha: "Olek! Wstawaj!!" 🤣🤣🤣 no myślałam, że padnę 😂
Ogólnie wszystko ok, szyjka ładna, w następnym tygodniu mam zrobić zastrzyk, a na kolejną wizytę moro i mocz 👌
Kochane, nie wydaje Wam się, że ten mój synek to mały klocek?? 🙈 Bo ja jak próbowałam podglądnąć na tym usg to mi się wydaje że były wymiary 32+0, 31+0, 30+3, z czego to największe to była nóżka 😅 a ja jestem 29+4 dzisiaj 🤦♀️
Motylku, kolejna wizyta 6.11 😘Wik89, kic83, SzalonaOna, Zulugula, dmg111, kar_oliv, Ewa88 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:A ja cały czas biorę gorące kąpiele 🤷
i to takie konkretnie ciepłe potrafie.
Szczególnie jak jestem u mamy, bo u teściowej szybki prysznic aby nie dotykać zbyt wiele rzeczy w około 🤭🤭🤭Julik, Lalia, kic83, Annia lubią tę wiadomość
-
Lalia Olek pięknie rośnie, 😁 moj w 27 miał podobna wagę więc teraz pewnie dobija do 2 kg 😁
Ten Twoj lekarz to agent. 🤣
Co do smaku to może tak minimalnie coś czuję, ale zapachu nie czuję kompletnie nic. Nie miałam tak raczej nigdy żeby nie czuć zapachu w ogóle. Niepokoi mnie to, ale staram się nie panikować dopóki nie mam silnych objawów. Temperaturę mam nawet poniżej tych 36.6. Nie wiem czy powinnam zrobić test? Czy lepiej jeśli nic wiecej nie będzie się działo po prostu przeczekać?Lalia lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Dziewczyny przepraszam ,że znowu wtrącam się w wasz wątek ale chciałam się zapytać czy robiliście badanie na cytomegalie i listerioze?Czyialyscie zalecane to w ciąży ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 października 2020, 20:35
Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Riki wrote:Dziewczyny przepraszam ,że znowu wtrącam się w wasz wątek ale chciałam się zapytać czy robiliście badanie na cytomegalie i listerioze?Czyialyscie zalecane to w ciąży ?
Riki, Wik89 lubią tę wiadomość
-
calanthe wrote:Apropo koszul z dolce sonno, przyszła mi wczoraj. Zaraz do prania wrzuciłam. Mam rozm. M, po praniu nic się nie stało. Przyjemna bawełna. Dla mnie na chwilę obecną jest ok. Co prawda opięta, ale to jest koszula na po porodzie, więc zobaczymy jak się sprawdzi. Zobaczymy czy te ramiączka się rozciąganą, no ale za taką cenę płakać nie ma co 🙂Mąż powiedział, że wizualnie lepsza od tych z rękawami.
Miało nie być na modelce, ale niech stracę 😂😂😂 matko jaki hipopotam 🤭
Ale bym zjadła naleśniki i te babeczki 🤤🤤🤤 smaka tylko robicie pfff... 🤪
To bawełna czy bawełna + poliester ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Cytomegalia tak z zaleceń lekarza, listeriozy nie robiłam ponieważ lekarz mi nie kazał.Starania od 2018
14-15 tydz💔,8tydz💔,5 ciąż biochemicznych
Hashimoto,nk 22,kir aa
👨🦱Polimorfizm apal genu igf 2 w obu allelach
Leki luteina,duphaston,encorton,accofil,heparyna,acard -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, dzięki za miłe słowa 😘 Przy dwójce dzieciaków, to tylko spokój. Do bliźniaków od początku nastawiam się optymistycznie. My z mężem wszystko robimy razem. Wczoraj drugi raz kąpalismy kobry. One to uwielbiają 😍 Wyglądają jak kurczaki na rożno, smialiśmy się jak głupki 😂 Najbardziej nie lubią wyciągania z wody, ale za chwilę jest git 😉 Jak rozbierałam Lenkę w pieluszce była Meeega kupa. Powycieralam z grubsza i mówię do męża trzymaj ją, ja będę myć. A mąż: mam wkładać rękę w tą musztardę? 😂😂😂
Zawsze od początku wiedziałam że z Ciebie to fajna osoba jest, a teraz mnie jeszcze coraz bardziej w tym utwierdziłaś 😘
Kurczaki na rożno 😂Sylwucha, Lalia, dmg111, Inaa89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
doomi03 wrote:To mnie lekarz zawsze kazał stawać na wadze jak już bylam przygotowana do dalszego badania , czyli w samej górnej odzieży, bez butów, bez spodni, bez gaci xD
Lalia lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔