Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Enigvaa wrote:Ale mam paskudna noc za soba. Ciagle sie budzilam, nie moglam sie ulozyc. Moje przekrecanie zaczyna przypominac 🐳 🙈 zbieram sie do szkoly rodzenia.
Mam nadzieje ze jak wroce to Kic juz bedziesz miala synka przy sobie! Trzymam kciuki 😍
Sylwia podziwiam Cie! Normalnie czapka z glowy i uklon! Zdradz nam jak Ty to robisz,ze tak super Ci idzie! Tak jak kiedys ktos pisal, dziewczynki nie bez powodu wybraly Ciebie na swoja mamusie 😍
Nikaa, popieprzony ten szpital. 🤨
Annia mam nadzieje,ze wszystko Ci sie ulozy.
Kciuki za wizytujace 💪dmg111, SzalonaOna, Lalia, Enigvaa, Inaa89, Suszarka, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry☺️
Jutro mam indywidualne spotkanie z położną i w sumie nie wiem czy nie odwołam, bo jakoś nie wiem o co ja pytać 🤭. Macie jakieś pomysły?
Chciałabym kupić wanienkę już i mam kolejną rozkmine. Czy taki stojaczek jak na zdjęciu poniżej się przydaje? Jest w zestawie z wanienka Tega, ale samą wanienkę też można kupić.
O ❤️
Z ❤️ -
Sylwucha wrote:E tam, mam też małe kryzysy, ale przyslaniają je te dwie istotki. Dużo rzeczy robię instynktownie. Nigdy wcześniej nawet nie trzymałam noworodka na rękach 😉 Całą ciążę nastawiałam się, że tylko luz może pomóc. Naprawdę mało się spinam. Staram sie raczej zadaniowo podchodzić. Np. zazwyczaj tak jest, że jak dziecko płacze, to mama od razu biegnie. U mnie nie do końca tak się da. Jak karmie jedną, a druga płacze, to tylko mam ją na oku i niestety musi poczekać, ewentualnie bujam nogą bujaczek 😉 Duzo takich rozwiązań 😉
Spokój najlepszy na wszystko 😘dmg111, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Meggi110818 wrote:Dzień dobry☺️
Jutro mam indywidualne spotkanie z położną i w sumie nie wiem czy nie odwołam, bo jakoś nie wiem o co ja pytać 🤭. Macie jakieś pomysły?
Chciałabym kupić wanienkę już i mam kolejną rozkmine. Czy taki stojaczek jak na zdjęciu poniżej się przydaje? Jest w zestawie z wanienka Tega, ale samą wanienkę też można kupić.
dmg111 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMeggi110818 wrote:Dzień dobry☺️
Mam wanienkę Tega z tym leżaczkiem ale nigdy go nie uzylam -
dmg111 wrote:Kicku, trzymam kciuki za Was! ❤️ jedno to nie mogę się doczekać aż napiszesz "przyjęli nas!", potem "urodziłam", a na końcu rozwiążesz nam zagadkę i podasz imię! ❤️❤️❤️
Jesteś cudowna 😘💙dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:Nam na szkole rodzenia powirdzieli, że kapie się dziecko na rękach ew. opierasz pupcie o tetre na dnie wanienki 😘 a że taki stojaczek jest całkowicie niekomfortowy i niewygodny dla dzidzi
Ooo to już 3 osoba, która jest na Nie, więc zamawiam podstawowa wersję, czyli samą wanienkę ☺️dmg111 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:A jakbyś sama musiała myć to byłby pomocny?
Meggi110818 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
SzalonaOna wrote:Jezu, mam wrażenie, że te Twoje tygodnie to jakoś co 2 dni się zmieniają 🙀😂
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Sylwucha wrote:E tam, mam też małe kryzysy, ale przyslaniają je te dwie istotki. Dużo rzeczy robię instynktownie. Nigdy wcześniej nawet nie trzymałam noworodka na rękach 😉 Całą ciążę nastawiałam się, że tylko luz może pomóc. Naprawdę mało się spinam. Staram sie raczej zadaniowo podchodzić. Np. zazwyczaj tak jest, że jak dziecko płacze, to mama od razu biegnie. U mnie nie do końca tak się da. Jak karmie jedną, a druga płacze, to tylko mam ją na oku i niestety musi poczekać, ewentualnie bujam nogą bujaczek 😉 Duzo takich rozwiązań 😉
Dmg jestem, czuwam i działam! 😎
Sylwunia, nie mogłam się zdecydować 😁🤷♀️
dmg111, SzalonaOna, Sylwucha, Zulugula, Ladyo, Inaa89, KarolinaMaria, Enigvaa, Nowastaraczka, doomi03, kic83, Karenira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Lalia wrote:Dmg jestem, czuwam i działam! 😎
Sylwunia, nie mogłam się zdecydować 😁🤷♀️
Lalia lubi tę wiadomość
-
Kic, trzymam kciuki 😘