Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwucha wrote:Ja dzis pierwszy raz i sram ogniem 🔥
Uwielbiam Cię!Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:Ostatnio mam przeczucie, że jak dalej tak się będę zbierać do tego wszystkiego to może się skończyć podobnie 😂
no i dobrze, zdążysz a spinanie się nie jest niczym dobrym niektóre kobiety po prostu uwielbiają robić zakupy dla przyszłego dziecka, ale ja zauważyłam, że tak jst w pierwszej ciąży. Przy kolejnych człowiek już wie co konkretnie trzeba a ile rzeczy jest zbędnych -
kic83 wrote:Uwielbiam Cię!
dmg111 lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Mi diabetolog mówiła, że nieważne jakie, ale bułki podbijają cukier właśnie. Że może być tak, że zjesz biały chleb i Ci nie podbije a ciemna bułka już tak
Ja akurat moją teściową lubię, ona jest młoda duchem babeczka i bardziej traktuje mnie jak koleżankę niż synową. Poza tym ma jedną wspaniałą cechę: wierzy w solidarność jajników i właściwie zawsze staje po naszej stronie jak mężowie coś nabroją (mój mąż ma brata). 😁LaBellePerle, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:O nie wiedziałam tego... No trudno jeszcze jakieś 19 tygodni tej diety do terminiu. 😂
Ja akurat moją teściową lubię, ona jest młoda duchem babeczka i bardziej traktuje mnie jak koleżankę niż synową. Poza tym ma jedną wspaniałą cechę: wierzy w solidarność jajników i właściwie zawsze staje po naszej stronie jak mężowie coś nabroją (mój mąż ma brata). 😁Julik lubi tę wiadomość
-
Sarita35 wrote:polubilam przez przypadek od kiedy zaczynaja się takie prawdziwe mdlosci? Ja ich jeszcze nie mam i trochę mnie zastanawia czy wszystko ze mną ok;)
Niektóre babeczki mają to szczęście ze nie doświadczają mdłości, więc poki nie masz to tylko z tego się ciesz, może jesteś jedna z takich szczęściar.Sarita35 lubi tę wiadomość
-
LaBellePerle wrote:no i dobrze, zdążysz a spinanie się nie jest niczym dobrym niektóre kobiety po prostu uwielbiają robić zakupy dla przyszłego dziecka, ale ja zauważyłam, że tak jst w pierwszej ciąży. Przy kolejnych człowiek już wie co konkretnie trzeba a ile rzeczy jest zbędnych
LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Ounai wrote:Przy kolejnym też się uwielbia, ale czasu mniej 😂
Dokładnie!
Ale tak samo o wszystkim się myśli, spisuje, planuje, robi oczy na piękne malutkie ciuszkiOunai, Sylwucha, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Iryska wrote:Haha nieźle 😀😀 moja jest spoko, może dlatego że mam z nią mało styczności i rzadko ją widzę 😀
Ale wolałabym mniej lub w ogóle 😂Annia lubi tę wiadomość
-
A ja czasami tęsknię za moją teściowa bo równa babka była chociaż czasem działała mi na nerwy. Mimo wszystko wolałabym żeby była z nami. Nigdy się nie wtrącała ale była zawsze jak potrzebowaliśmy pomocy. Jak synek się urodził a ja miałam rwę kulszową i nie mogłam się ruszać to była u nas co drugi dzień na zmianę z moimi rodzicami kąpać malucha.
Annia lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Wolałabym mieć mdłości i rzygać całymi dniami, wiedząc że z maluchem wszystko jest ok niż mieć te cholerne plamienia i krwiak i zastanawiać się nad tym czy wszystko jest ok...Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Ounai śliczny okrągły brzuszek 😉 fajnie że już tak daleko zaszłaś życzę spokojnej dalszej części ciąży 😘
Ounai lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Natisz beta super 😉 rośnijcie zdrowo 🍀Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Sarita
wszystko z Tobą w porządku, ja nie mialam ani mdłości, ani rzyganka, ani bólów piersi, brzucha, nic a nic.
W ogóle się nie martwiłam, a raczej się cieszę, że kolejną ciążę mam super.
Korzystaj z dobrodziejstw ciąży póki możesz.Anet.kaa, Sarita35 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność