Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Anet.kaa wrote:Jejku, jaki ten mały Kicek jest piękny!!!!!! Nasze córki będą się o niego biły !!!
Ha ha ha, niech on się o nie stara, a nie na odwrót, kwiaty, czekoladki, kolczyki z diamentami, itp 🤗😂Inaa89, Enigvaa, doomi03, Nikaa92, LaBellePerle, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kicuś, Aleks jest cudny 😍😍😍 ale bym nosiła!! 💙
Doomi, pij pij, może i Kacpi sobie jakąś ładną datę wybierze, np. 11.11. i będzie mały patriota 😁
Mi dzisiaj nogi do dupska wchodzą 🤦♀️
Ugotowalam zupę pomidorową, upiekłam kruche spody do babeczek a potem ubiłam śmietane do nich i wyłożyłam owocami, wypucowalam kuchnie, w tym fronty i zlew, wypucowalam łazienkę, poscieralam kurze w całym mieszkaniu, przeszłam się do sklepu po mini zakupy i Picollo żeby wypić za zdrowie Madzi i jej bąbla i grzeje mi się żelazko do prasowania, tylko najpierw zjem kolację, bo padam 😂
A jutro od 8:30 szkoła rodzenia, gdzieś do 13-14, a na 16 mają teściowie przyjechać 😵
W niedzielę mąż idzie na 12 h do pracy, więc coś czuję, że cały spędzę w piżamie 👍kic83, Inaa89, madziulix3, Zulugula lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Kicuś, Aleks jest cudny 😍😍😍 ale bym nosiła!! 💙
Doomi, pij pij, może i Kacpi sobie jakąś ładną datę wybierze, np. 11.11. i będzie mały patriota 😁
Ugotowalam zupę pomidorową, upiekłam kruche spody do babeczek a potem ubiłam śmietane do nich i wyłożyłam owocami, wypucowalam kuchnie, w tym fronty i zlew, wypucowalam łazienkę, poscieralam kurze w całym mieszkaniu, przeszłam się do sklepu po mini zakupy i Picollo żeby wypić za zdrowie Madzi i jej bąbla i grzeje mi się żelazko do prasowania, tylko najpierw zjem kolację, bo padam 😂
A jutro od 8:30 szkoła rodzenia, gdzieś do 13-14, a na 16 mają teściowie przyjechać 😵
W niedzielę mąż idzie na 12 h do pracy, więc coś czuję, że cały spędzę w piżamie 👍[/QUOTE
Kochana
Ty uważaj, ostatnio jak nam DMG wrzuciła wyższe obroty to tego samego dnia Kulę urodziła 😚Lalia lubi tę wiadomość
[/url]
nick nieaktualnydoomi03 wrote:
Ja póki co schody i spacery 🤣
Na szczęście schody mam w domu wiec mogę sobie chodzic góra dół 🤣doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
W niedzielę mąż idzie na 12 h do pracy, więc coś czuję, że cały spędzę w piżamie 👍
Ale oszczedzaj się kochana, chyba za bardzo przyspieszylas z obrotami 😉 sprzątanie, gotowanie, pieczenie, zakupy.. kobitko zwolnij tempo 😁😘
Ale na babeczki chętnie bym się wprosila 😍Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Ty to wiesz z kim się ustawić 🤗
Nie dość że Ci ciążę załatwiłam to jeszcze jaką datę wybrałam ładną 😂😘
Skąd jesteś bo muszę przyjechać!!!! 😘💪🏼😃kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Meggi110818 wrote:A gdzie kupiłaś? Mogę jakiś namiar?
Ja akurat kupilam używany z Vinted. Ale na pewno widziałam w smyku takie śpiworki. Na allegro też były.
Przykładowo :
https://www.smyk.com/p/sensillo-spiworek-do-nosidelka-polarowy-graphitegrey-i6742358
https://allegro.pl/oferta/sensillo-spiworek-do-fotelika-polar-75x36-9218786111?fromVariant=9218785778
https://allegro.pl/oferta/spiworek-otulacz-fotelik-wozek-ortalion-kolor-hit-8762904703
https://allegro.pl/oferta/spiworek-regulowany-wozka-fotelika-owcza-welna-4w1-9661636993
Tego jest pelno jak wpiszesz "śpiworek do fotelika". Kwestia już tylko sugerowania sie jaki typ konkretnie chcesz. Mi zależało na tym żeby był rozpinany na zamek przez środek i miał ściągana górę.
Na vinted też duzo fajnych ofert. -
kic83 wrote:Ja łykałam i 5 cm rozwarcia w pół godziny 😂 tak się szyjka przyszykowała 😂
U mnie tez forma doustna też dobrze wpływa na szyjkę 😁. Moj cykl staraniowy pierwszy raz z wiesiołkiem właśnie trwa do tej pory, także liczę ze tak jak na początku się przysłużył tak i przysłuży się w tej samej formie na jego koniec 🤣kic83, Lalia, Maniaaa. lubią tę wiadomość
-
W niedzielę mąż idzie na 12 h do pracy, więc coś czuję, że cały spędzę w piżamie 👍
Az mnie plecy rozbolaly jak przeczytałam ile zrobiłaś, zmęczyłam się na samą myśl 🤣🤣🤣🤣Zulugula, kic83, Lalia, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Ounai, u mnie w bloku Martusia by miała szkołę życia, aktualnie remontują trzy mieszkania, z trzech stron słychać napieprzanie wiertarek i stukania. A Michałek śpi w najlepsze 😁
Upolowałam sortery do śmieci za 100zl z wysyłką o wartości 300zl za same kosze. Tak więc po 2 latach wreszcie śmieci przeniosą się do szufladyIryska, Lalia lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Kochane mamusie powiedzcie mi czy po ciąży ma się jakoś więcej siły? Dzisiaj przyszły mi adaptery do wózka i sobie z mężem na sucho potrenowalismy wkładanie i wyjmowanie fotelika na stelaż wózka.. tylko ze ja ledwo podnoszę sam fotelik a dodam ze nie jest ciężki bo on jest jeden z tych lżejszych a gdzie jeszcze jak dojdzie dziecko? 🤦♀️🙈starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
kar_oliv wrote:Kic, Twój synek jest taki słodziaśny, że ho ho!! 😍 Ten kocyk w którym śpi tylko prałas? Bo chyba nie da sie go wyprasować?
Tak, tylko prałam
Dziękuję 😘kar_oliv lubi tę wiadomość
[/url]
madziulix3 wrote:Jeszcze zdążę pochodzić w sukienkach z brzuszkiem! ♥️
Skąd jesteś bo muszę przyjechać!!!! 😘💪🏼😃
Koniecznie!!! Z Warszawy, daleko masz km?
Wypijemy Karmi, czy wino bezalkoholowe i zjemy jakiś deser 🍰🥂Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 października 2020, 19:34
madziulix3 lubi tę wiadomość
[/url]
patrycja92 wrote:Kochane mamusie powiedzcie mi czy po ciąży ma się jakoś więcej siły? Dzisiaj przyszły mi adaptery do wózka i sobie z mężem na sucho potrenowalismy wkładanie i wyjmowanie fotelika na stelaż wózka.. tylko ze ja ledwo podnoszę sam fotelik a dodam ze nie jest ciężki bo on jest jeden z tych lżejszych a gdzie jeszcze jak dojdzie dziecko? 🤦♀️🙈
Nie wiem czy się ma siły czy nie ale w połogu możesz dźwigać tylko ciężar dziecka, no chyba, że chcesz sobie jakies kuku zrobic, a po połogu jak z siła to chyba kwestia indywidualna. Ale rozumiem o co chodzi z tym fotelikiem, bo sama ledwo pusty dźwigam 😄patrycja92 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
nick nieaktualny