Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
madziulix3 wrote:Kochana mam do Ciebie tylko 3 godziny 😂😘
No to koniecznie!madziulix3 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Zulugula wrote:Nie wiem czy się ma siły czy nie ale w połogu możesz dźwigać tylko ciężar dziecka, no chyba, że chcesz sobie jakies kuku zrobic, a po połogu jak z siła to chyba kwestia indywidualna. Ale rozumiem o co chodzi z tym fotelikiem, bo sama ledwo pusty dźwigam 😄
Ok wiec widzę ze nie jestem w tym sama wiec to chyba normalne 🙈 jasne wiem ze połóg to czas odpoczywania ale już przeraziły mnie zwykle zakupy z dzieckiem czy wyjazd do lekarza.. jak tu dźwignąć bobasa z fotelikiem 🙈☺️starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Kicuś, Twój synuś to wyglada jak z reklamy gerbera
, taki z niego model! Buziulka idealna
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zjedliśmy dziś przekąski, które mąż mi kupił na poród 🙈🐖🐖
doomi03, Suszarka, kic83, Lalia, patrycja92, casteam, Stokrotka027, KarolinaMaria, Ladyo, Inga28, Ewa88 , Iryska, Inaa89, SzalonaOna, kar_oliv, LaBellePerle, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Plan na 3xS dziś polegl... Ja coś padnięta jestem strasznie, a do tego S. wypił dwa piwa i capi mu z mordy starym kapciem, więc za seks dziś podziękuję 😂
kic83, Lalia, Stokrotka027, Inga28, Nowastaraczka, Inaa89, kar_oliv, calanthe lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Zjedliśmy dziś przekąski, które mąż mi kupił na poród 🙈🐖🐖
Zulu
padłam 😅Zulugula lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
LaBellePerle wrote:Kicuś, Twój synuś to wyglada jak z reklamy gerbera
, taki z niego model! Buziulka idealna
LaBelle
dziękuję 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Zulugula wrote:Zjedliśmy dziś przekąski, które mąż mi kupił na poród 🙈🐖🐖
Zulu, rozwalasz system 😂😂😂
Doomi, no to S. zawalił i nie ma co liczyć na "s" 🤣🤣🤣
No doładowałam do pieca dzisiaj, nie ma co 🤦♀️
Ale na szczęście brzuch nie ciągnie, mały się wierci, a ja od niedzieli odpoczywam ile wlezie 👍Zulugula, Inaa89 lubią tę wiadomość
-
Zulu za tydzień obie zaczynamy wypedzanie maluchów z brzuchów 😂 ciekawe która z nas pójdzie pierwsza,a może się zdarzy że razem urodzimy 😁
Zulugula, kic83, Lalia, doomi03, Inaa89, Suszarka, kar_oliv lubią tę wiadomość
A🩷 27.11.2020
M🩵02.07.2025 -
Dziewczyny, a czy u nas w ogóle ostatnio są porody parami?? 😂
Kiniusia i Nikaa??
Kic i Dmg??
Wik i calanthe??
Czy mi się pomyliło?? 😅doomi03, Suszarka, Zulugula, kiniusia270, kic83, kar_oliv, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Tak wtrace ost wlasnie kupowalam fotelik do auta i wozka dla małego i znalazłam wlasnie taki ,ze tylko 3kg ma były też 4 kg i 5 kg ale no w porównaniu jak chodziłam po sklepie znimi to wogole nie czuć go i jego ciężaru ☺ a z córką miałam tez problem ciężkie nosidelko do tego kg corki ledwo szlam z takim ciężarem.. a jednak sie nosi dosc czesto te nosidelko czy to wlasnie lekarz czy na zakupy donieść do wózka czy gdzieś do sklepu na szybko.
patrycja92 lubi tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Lalia wrote:Dziewczyny, a czy u nas w ogóle ostatnio są porody parami?? 😂
Kiniusia i Nikaa??
Kic i Dmg??
Wik i calanthe??
Czy mi się pomyliło?? 😅
Hehe no faktycznie ostatnio dziewczyny szły parami 😁Lalia lubi tę wiadomość
-
patrycja92 wrote:Kochane mamusie powiedzcie mi czy po ciąży ma się jakoś więcej siły? Dzisiaj przyszły mi adaptery do wózka i sobie z mężem na sucho potrenowalismy wkładanie i wyjmowanie fotelika na stelaż wózka.. tylko ze ja ledwo podnoszę sam fotelik a dodam ze nie jest ciężki bo on jest jeden z tych lżejszych a gdzie jeszcze jak dojdzie dziecko? 🤦♀️🙈
patrycja92 lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySolAngelica wrote:Madzia moje gratulacje. Porostu synchro z kic miałyście genialne. Ja miałam proga 17 i lekarz mi nic nie mówił więc myślę że jest ok
Ja po USG 3 trymestru bardzo się uspokoiłam2 tyg temu lekarz twierdził że mała ma 800 g więc panikowalam że za mało a teraz mi lekarz powiedział że nie ma szans że tyle ważyła bo dziś waży 1450 g czyli jakoś 70 centyl
stwierdziłam że póki lekarz się nie odezwał to nie analizuję poszczególnych wymiarów
A to moja mała kluska
Po tym całym tygodniu gdzie miałam akcje z kardiologiem deblielem który odsyłała mnie bez powodu na sor odetchnęłam z ulgą po tym badaniu.
Wody plodowe mam 15.6 cm co chba też jest w normie.
Kic DMG calante i wiki gratuluję cudownych dzieciaczków. I życzę wam jak najszybszego dojście do siebie
Kiedy masz kolejna wizytę? -
nick nieaktualny
-
Mnie tu ostatnio troche mniej, miałam kiepskie dni a nie chcę Wam smęcić ciągle o tym samym, nie związanym z ciążą.
Wczoraj i dziś mój wkurw osiągnąl apogeum, długo się wahałam czy powinnam i w końcu wsiadłam w auto i pojechałam do mamy.
Zdecydowanie tego mi było trzeba, mąż powiedział że zupełnie inaczej brzmie nawet przez telefon jak tu jestem.
W ten weekend nie przeprowadzimy się do siebie niestety, jedynie część rzeczy mąż zwiezie do mieszkania jak dobrze pójdzie. Oby kolejny weekend był tym szczęśliwym bo ja już nie daje rady psychicznie.
Jutro pakuję torbę do szpitala bo mam jakieś dziwne przeczucia, że lepiej abym ją miała gotową, a nie 100 km od siebie wszystkie rzeczy.
Czy któraś z Was miała problemy z bólem spojenia łonowego?
Od 2 tygodni zaczynało mnie pobolewać, a w ostatnich dniach już ledwo chodzę, wysiadam z auta, podnoszę nogę czy obracam się w nocy.
Mam nadzieje, że uda mi się umówić na początek tygodnia do osteopaty.
Edyta, może Ty masz pomysł jak sobie ulżyć choć doraźnie?
Choć słuchałam webinaru, że bez odpowiedniego rozmasowania, poprzestawiania to nie wiele jest mi w stanie pomóc.
Wklejam Wam swoją aktualizację.
Nie da się ukryć, że uda oberwały sporoale powiem Wam że przestałam się tym przejmować - czuje się dobrze z moimi ciążowymi.krągłościami, a przynajmniej będę miała co robić po porodzie aby się ich pozbyć.
Lalia, Wik89, Fragaria, kic83, doomi03, KarolinaMaria, patrycja92, Ounai, Suszarka, kar_oliv, Inaa89, Karenira, calanthe, dmg111 lubią tę wiadomość