Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:LaBelle
pewnie są niesamowite emocje, co? Denerwuje się tata na pierwsze spotkanie?
i on sie denerwuje, i ja się denerwuję... właśnie wyjechał. Nie mogę sobie miejsca znaleźć
Karolinamaria. też dołączam się do życzeń - życzę sto szczęśliwych lat :*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 10:42
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Karenira przyjęło się sniadanie?
Ladyo tak spałaś, że przespalas caly piątek! Dziś sobota😃
Fragaria śliczny brzusio:) czyli jak Ci wychodzi TP z om i jak u z usg? Może na trzecią ze mną i Manią urodzisz 😃 albo nas wyprzedzisz😁
Calanthe Mąż bardzo ładnie Ci powiedział 🥰 takie słowa są na wagę złota. Super jakbyście jutro wyszły:)
LaBelle az mam ciarki, wielki dzien dziś dla Twojego
Udanej soboty😚Fragaria, Lalia lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
nick nieaktualny
-
Zulugula wrote:Karenira przyjęło się sniadanie?
Zulugula lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
....
Wikulec, matka już biegnie po szampon na tę czuprynkęWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 15:25
casteam, SzalonaOna, Ladyo, doomi03, Ounai, Nadzieja94, Suszarka, Fragaria, Enigvaa, madziulix3, Zulugula, Annia, Karenira, calanthe, kic83, Iryska, Nikaa92, Wik89, dmg111, Lulu83, Lalia, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
KarolinaMaria wszystkiego najlepszego!
LaBellePerle czekam na relację ze spotkania taty z córką
Fragaria piękny brzuch
Inaa, rozumiem Cię. Czuję to samo w związku z odwołaniem zajęć dodatkowych
A ja się pokłóciłam z mężem, bo znowu poszedł do pracy. Oczywiście umówiliśmy się na plan dnia i nagle on już nie pamięta. Ja siedzę sama z dziećmi, do sklepu nawet nie wyjdę, a w domu rozpierdziel na całego bo on rano paczki serowe smażył.Fragaria, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Z oficjalnych obliczeń wystartowaliśmy w 36 tygodniu 😍
Tak naprawdę, uwzględniając termin ostatniej miesiączki to w czwartek ciąża będzie mogła już być uznana za donoszoną. Od początku jednak liczę ja nie terminem om tylko pierwszym usg. W sumie nie wiem jak do tego podchodzić 🤷♀️
A to moja kochana Kuleczka 😍 nie cytujcie proszę ze zdjęciem
[
Śliczna kuleczka 😍 taka równa okrąglutka piłka jak u mnie
A ile masz dni różnicy między terminem z usg 1 trym, a terminem z OM?Fragaria lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Fragaria śliczny brzusio:) czyli jak Ci wychodzi TP z om i jak u z usg? Może na trzecią ze mną i Manią urodzisz 😃 albo nas wyprzedzisz😁
Termin z om to 26.11, a z pierwszego usg 28.11. Różnica niewielka, ale podpielam sobie datę z usg jako pewniejsza 😉 a w kartę ciąży mam wpisana datę 26.11 i lekarz liczy mi tygodnie po dacie miesiączki.
Coś czuję że w listopadzie porody też posypią się lawinami 🤭 i ta niepewność kiedy się to faktycznie wydarzy 😂Zulugula, Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
LaBellePerle wrote:
Wikulec, matka już biegnie po szampon na tę czuprynkę
Woooow... Ja widziałam tylko to zdjęcie z zaraz po urodzeniu i jestem zdumiona jak ona pięknie rośnie, jak się zmienia 😍
Wzruszam sie na sama mysl ze tatus dziś zobaczy Wasza kruszynkę.... Ah te hormony 😅LaBellePerle lubi tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Termin z om to 26.11, a z pierwszego usg 28.11. Różnica niewielka, ale podpielam sobie datę z usg jako pewniejsza 😉 a w kartę ciąży mam wpisana datę 26.11 i lekarz liczy mi tygodnie po dacie miesiączki.
Coś czuję że w listopadzie porody też posypią się lawinami 🤭 i ta niepewność kiedy się to faktycznie wydarzy 😂
Jak tylko dwa dni różnicy to sugerujesz się terminem z OM kochana
Termin z 1 usg ma znaczenie jak jest okolo tygodnia różnicy tak jak np u mnie 😛 usg 12.11/om 20.11
P. S. Aa i donoszona jest od skończonego 37/ rozpoczętego 38 tygodnia czyli 37+0... Wiec jeszcze chwilkę masz do donoszonej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 12:54
Zulugula, Fragaria lubią tę wiadomość
-
Witam się w drugim trymestrze.
Myślałam że ten dzień w magiczny sposób przyniesie koniec wszelkich przykrych dolegliwości a tu nic z tegodoomi03, Fragaria, Ounai, calanthe, kic83, Lalia, SzalonaOna, kar_oliv, Lulu83 lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Karolina Maria wszystkiego najlepszego, gratuluję zmiany kodu
🎂
Udalo mi się zaklepać termin i umówiłam się do Osteopaty fizjo na wtorek po południumam nadzieję że mi gostek pomoże i ulży coś na te ostatnie tygodnie
najtanszy nie jest, ale ponoc bardzo dobry i polecany... Przyjaciolka mi go rekomendowala i polecala w 100%, a ona z tych wiecznie "polamanych" ludzi i mówi ze bardzo jej nie raz pomógł, więc ręczy za niego
kic83, calanthe, Inaa89, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Witam się w drugim trymestrze.
Myślałam że ten dzień w magiczny sposób przyniesie koniec wszelkich przykrych dolegliwości a tu nic z tego
Biedroneczko niestety to nie działa jak magiczne przekroczenie tęczy (a tez caly pierwszy trymestr na to liczyłam) .... Ale gwarantuje Ci ze początek drugiego trymestru zwiastuje ze juz niedlugo tych meczarni zostało. Mi zaczelo lekko ustępować, w takim sensie ze zdążały sie lepsze dni/ połówki dnia.
Po skończonym 15 tygodniu już zaczęło robić się znacznie lepiej. Także kochana zacisnij jeszcze pieści i wytrzymaj, już niedługo będzie lepiej.
P. S. Gratulacje wkroczenie w 2 trymestr tak w ogóle 😁 niedlugo zobaczysz jak czas zacznie Ci zapierniczać -
doomi03 wrote:Jak tylko dwa dni różnicy to sugerujesz się terminem z OM kochana
Termin z 1 usg ma znaczenie jak jest okolo tygodnia różnicy tak jak np u mnie 😛 usg 12.11/om 20.11
P. S. Aa i donoszona jest od skończonego 37/ rozpoczętego 38 tygodnia czyli 37+0... Wiec jeszcze chwilkę masz do donoszonej
Aaaa ja myślałam że donoszona jak zaczyna się 37 tydz. No to jeszcze trochę
A co do liczenia terminu porodu to teoretycznie wiem, ale po prostu owulacje mam zazwyczaj w okolicach 16 dnia cyklu i tak jakoś uznałam że 28.11 to bardziej wiarygodna data. I tak jakoś zostało 😉Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
LaBellePerle Wikusia rośnie w oczach! Śliczna mała wojowniczka! Odpięli jej CPAP? Bo już nie ma tego czegoś na nosku co miała na wcześniejszych zdjęciach.
Dzisiaj się wyspałam. Najpierw od 1.30 do 6.40 a później od 8 do 10. Od razu nastrój lepszy.
Motylku ten defekt, nisza to chyba to samo co to rozejście. To rozejście mialas jakby od środka macicy?doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:LaBellePerle Wikusia rośnie w oczach! Śliczna mała wojowniczka! Odpięli jej CPAP? Bo już nie ma tego czegoś na nosku co miała na wcześniejszych zdjęciach.
Na razie zdjęli na probe,moze jeszcze wroci na CPAP. Teraz ma tylko te wąski tlenowe jakie też dostają dorośli, gdy im duszno.
Annia lubi tę wiadomość