Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnykic83 wrote:Dziewczyny po cc
a jak Wam kazali w szpitalu pielęgnować tą ranę? -
nick nieaktualnyIryska wrote:A jak się czujesz ogólnie? Jak Twoje cukry?🙂
-
nick nieaktualnyNa wadze dokładnie +6kg. No i pięknie! Schudłam w tydzień 0,6kg 😂 nie jest źle
Leżę w łóżku z kawą i śniadaniem. Muszę ogarnąć mieszkanko, zrobić zupę ogórkowa, bo mąż sobie zażyczył. Koło 13 dzieci jadą do taty, a ja dziś mam 2 klientki. Na 13 i 16więc do wieczora czas poleci raz dwa 💪
-
kic83 wrote:Dziewczyny po cc
a jak Wam kazali w szpitalu pielęgnować tą ranę?
myć szarym mydłem i jak najwięcej wietrzyćkic83 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Anetka
widać Polcie, śliczny brzuszek! 😚
U nas dobrze 💙
Mamy prywatną salę więc cisza i spokój, mam leki przeciwbólowe rozpisane więc ci chwila przychodzi położna a to do mnie a to Małego sprawdzić co u nas.
Jak coś potrzebuje to mam telefon do położnej ,która jest do mojej dyspozycji.
Mam nawet tv ale nie chce mi się oglądać, zasypiam jak karmie, dawno już tyle nie spałam.
Dziś rano miałam zdjęty opatrunek po CC.
Powiem Wam, że chodzę zgięta w pół, szwy ciągną, nie jest to nic miłego.
Dziewczyny też tak miałyście?
Mąż bierze na mnie L4 opieki ze szpitala.
Mały je i śpi, w ogóle nie płacze, ale nie wierzę w taki egzemplarz niewybrakowany, aż sprawdzę go w domu
Mąż z córcia już się nie mogą doczekać jak mnie wypuszczą! Prawdopodobnie będzie to jutro , akurat na Voica
O takto po krotce.
Kochana... ja po cc czułam się koszmar. Ledwo chodziłam, pierwsze kroki paliły żywym ogniem, chodziłam też zgięta wpół.... Jak siadałam, to ze strachem jak wstanę, jak się już rozchodziłam było lżej. Zaczęłam się prostować po 4 dniach, ale tak do końca już to tak dzień po wyjęciu szwu przez położną. Każda dochodzi do siebie w swoim tempie, ale no, nie wierz, że cc tto tylko ot taki zabieg, to jest operacja i masz prawo czuć się źle. Ja też myślałam, że cc ot tam, takie to nic...
A spać na boku zaczęłam móc dopiero po ponad 3 tygodniach, bo dopiero od 2-3 dni tak śpię. Ja nigdy więcej nie chcę mieć CC.
Anet.kaa wrote:LaBellePerle
nie wiem czy pisałaś, czy przeoczyłam post - jak po wizycie tatusia u córeczki?
ta wizyta jest dzisiaj, trzymajcie kciukasyWiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 09:23
Inaa89, SzalonaOna, Fragaria, Ounai, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
Wstawilam ciuszki do prania rozmiar 50 i 56. Pajace, bodziaki, polspiochy itp. Narazie samo biale i jasne. Uznałam ze poki ladna pogoda w miare wole zeby schlo na balkonie, uwielbiam wtedy ta świeżość prania 😉 dobrze ze mam pralkę na 10kg bo tyle tego jest ze masakra jakaś 😅 ile ja to będę potem prasowała 🙈
Lalia lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
LaBelle
pewnie są niesamowite emocje, co? Denerwuje się tata na pierwsze spotkanie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
KarolinaMaria wszystkiego najlepszego
Ja dziś i jutro mam zdalne zajęcia na uczelni. Od rana do wieczora. Na szczęście chyba powoli mijają mi wymioty, więc dość dobrze siedzi mi się przed komputerem. Czuję nawet, że mam szansę na to, że dzisiejsze śniadanie zostanie ze mną w całości. Byłoby pierwszym od trzech tygodniKarolinaMaria lubi tę wiadomość
36 lat
28.08.2020 ⏸️ Chłopiec
26.04.2021 3070g, 52cm -
Karolina Maria sto lat! 🍰🎈🥂
Pięknego dnia 😚KarolinaMaria lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Cześć mamusie
jak się czujecie w piątek? Ja wreszcie się wyspalam, jeszcze w piżamce siedzę
Lalia gdzie macie ta szkole rodzenia jeśli oczywiście mogę zapytać? Ty chcesz rodzic w Profamilii? Widziałam na stronie ze są tam jakieś szkoły weekendowe itp i całkiem fajnie to brzmi. Chociaż ja myśle tez o takiej online. Jak to w ogóle jest z ProFamilia, tam jest jakiś płatny poród czy można po prostu przyjechać jak do każdego szpitala? Kic ale piękny ten Twoi synek! Jak z obrazka!
Lalia lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Mi kazali myć, np mydłem, psikac octaniseptem kilka razy dziennie i masować delikatnie 🙂
Karolina Maria sto lat! 🥂kic83, KarolinaMaria lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Z oficjalnych obliczeń wystartowaliśmy w 36 tygodniu 😍
Tak naprawdę, uwzględniając termin ostatniej miesiączki to w czwartek ciąża będzie mogła już być uznana za donoszoną. Od początku jednak liczę ja nie terminem om tylko pierwszym usg. W sumie nie wiem jak do tego podchodzić 🤷♀️
A to moja kochana Kuleczka 😍 nie cytujcie proszę ze zdjęciem
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 października 2020, 00:25
Inaa89, LaBellePerle, calanthe, Karenira, Ladyo, Enigvaa, Zulugula, SzalonaOna, kic83, kar_oliv, patrycja92, doomi03, Ounai, Suszarka, Annia, Nikaa92, Wik89, dmg111, Lalia, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙