Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Karolina wszystkiego najlepszego, spełnienia marzeń i duuuuuuzo zdroweczka 💐💐🥳😘
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
starania od 07.2019
diagnoza, badania, dieta, suplementy 02.2020
wit d, witaminy dla kobiet Solgar, inofem, bromergon, folik
8 cs
28.03 ⏸️ beta 146
01.04 beta 867
Baby nr 2 😍
30.01 ⏸️
02.02 beta 123
04.02 beta 379 -
Jednorożec89 wrote:Mnie dzisiaj krzyż boli do zwariowania, a w nocy dla odmiany nie wiem jak się ułożyć bo albo jedno więzadło ciagnie albo drugie
Motylku a co twój lekarz mówił o tym rozejściu ?
A jedzenie chcesz zamówić czy chcesz sama zrobić? Bo to wtedy dwie różne rady .
Kicku ale super, że lada moment będziecie w domu razem!
Ounai pochwal nam się efektem zdjęć później. A Marta w którym centylu jest?Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Uwaga, proszę o nie cytowanie.
Moja super młodsza pinup girl
A tu byle jakie, bo te ładne na aparacie są
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 października 2020, 22:03
madziulix3, Ladyo, kic83, Inaa89, Nowastaraczka, Meggi110818, Zulugula, patrycja92, Enigvaa, Nikaa92, calanthe, KarolinaMaria, kar_oliv, Jednorożec89, doomi03, Annia, LaBellePerle, Lalia, Gagatka, Stokrotka027, kkasia, SzalonaOna, Iryska, dmg111 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ladyo wrote:Ounai ale piękne zdjęcia! Wspaniała pamiątka! Jaka Martusia już duża, a synek jaki przystojniak!!!!
polecam zaplanować sobie wcześniej takie zdjęcia, bo to naprawdę super pamiątka. Ja jeszcze w ciąży kupowałam balony i miałam pomysł jak to ogarnąć. Syn miał na kocyku i numerki były z puzzli piankowych. Jak córka skończy rok to zrobię im kolaże i powieszę w pokoju
-
kic83 wrote:Mój mąż z córką już pod szpitalem, a ja czekam na wypis, zaraz ma być pani doktor 🤗
kic83, madziulix3 lubią tę wiadomość
-
Ounai
jacy oni są cudni!!!
I jak patrzę na to jak dzieci szybko rosną to chce już trzecie urodzić 😂Inaa89, Nowastaraczka, Ounai, Annia, Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai przepiękne masz dzieci 😍
Synek naprawde te oczy 🥰
A Martusia taka slodka 🥰 widzę że sukienka jeszcze dobra 😁02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Annia wrote:A próbowałaś ćwiczeń na kręgosłup ? Mi bardzo pomagały.
Motylku a co twój lekarz mówił o tym rozejściu ?
A jedzenie chcesz zamówić czy chcesz sama zrobić? Bo to wtedy dwie różne rady .
Kicku ale super, że lada moment będziecie w domu razem!
Ounai pochwal nam się efektem zdjęć później. A Marta w którym centylu jest?
Właśnie myślę ćwiczyć i to nie tylko na kręgosłup ale chcę też robić te ćwiczenia przedporodowe żeby się przygotować, tylko przez pierwszy trymestr miałam lękiDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
kic83 wrote:Ounai
jacy oni są cudni!!!
I jak patrzę na to jak dzieci szybko rosną to chce już trzecie urodzić 😂
Ciesze się, że już za moment będziecie cala rodzinka w domu. Jak znajdziesz pozniej chwilkę zdaj nam relacje 😍🥰kic83, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Pojechalismy z dziećmi na spacer nad rzeke i do parku. Czuje się juz jak taka stara kobita po 70. Nie mam sily chodzic tak mnie nawala ten kregoslup. Chodze jak taka kwoka masakra 🙄02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Inaa89 wrote:Ounai przepiękne masz dzieci 😍
Synek naprawde te oczy 🥰
A Martusia taka slodka 🥰 widzę że sukienka jeszcze dobra 😁
Syn oczy ma właśnie po ojcu, a dokładniej po teściowej. Ona ma takie duże. Tak samo zęby - teściowa ma taką wielką szpare między jedynkami i syn też. W sumie ja też mam, ale nie tak wielką jak syn i teściowaMarta nie ma aż tak wielkich oczu jak oni.
Inaa, żebyś wiedziała. Jak Marta się teraz robi kumata to odsyłam syna żeby z nią pogadał i ona do niego gaworzy a ja mogę coś na szybkiego ogarnąć.
Mąż pojechał na zakupy. Zapytałam sąsiadów czy czegoś nie potrzebują i powiedziałam, żeby mówili gdyby trzeba im coś kupić. Obok mieszkają tacy wspaniali starsi państwo. Naprawdę są niesamowicie mili i bezproblematyczni.Inaa89, Annia lubią tę wiadomość
-
Jejuu jak widzę jak Martusia i Mikołaj szybko rosną to chyba nic nie będę robic tylko gapic się caly dzien i przytulac z synkiem 🤗
Ounai u syna to i do Ciebie widzę spore podobienstwocudne dzieciaki🥰
Tyle przygotowan a potem rzyg najlepsze 😂Annia lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ounai wrote:Edit, obrzygała się zanim zdążyliśmy zrobić zdjęcia. Zmiana outfitu i jedziemy od nowa. Ale jak zje bo się rozryczała po tym jak się obrzygała 😂
Motylku, u nas na kolację we 2 wątróbka 😂
Ja nie pomogę, bo mi wystarcza że mamy czas dla siebie bo jedno i drugie dziecko śpi i jest mi obojętne co wtedy zjemy. Na kolację we 2 wychodzimy zwykle raz w roku, z okazji rocznicy, jeśli któraś babcia zgodzi się przyjechać do dzieci
Hahaha jak napisałaś wcześniej ze Marta już przebrana do sesji tylko jeszcze ciumka cyca to tak mi się pomyślało "oby tylko nie ulala na tą stylowke" xD a tu chwilę później czytam ze moja złowieszcza mysl sie spełniła 🤦🏼😂Ounai, Annia, Zulugula lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Hahaha jak napisałaś wcześniej ze Marta już przebrana do sesji tylko jeszcze ciumka cyca to tak mi się pomyślało "oby tylko nie ulala na tą stylowke" xD a tu chwilę później czytam ze moja złowieszcza mysl sie spełniła 🤦🏼😂
doomi03, Annia, Lalia, Zulugula, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:No i to Twoja wina w takim razie. Teraz już wiem do kogo mogę mieć pretensje. A nie mogłabyś tak sobie pomyśleć "byle się tylko nie obsrała"? Bo już kupy 3 dni nie było 😂
Hahaha no kurcze chyba zaraz odrobię pokutę za me zachowanie.
Uważaj bo jak zaraz pomyślę, to znów Ci się obsra az po same pachyszykuj już chusteczki 💩💩💩