Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJa juz po wizycie u poloznej.
Wszystko okej.
Powiedziala ze jesli w ciągu tygodnia nic się nie zacznie, to w poniedziałek na kolejnej wizycie zrobi mi masaz szyjki, zeby przyspieszyc.Lalia, Zulugula, kar_oliv, Suszarka, KarolinaMaria, LaBellePerle, SzalonaOna, Anet.kaa, calanthe, doomi03, kic83, Stokrotka027, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Evelle28 wrote:I co z nią teraz? Zaczęła się wchłaniać? Sorki ze zawracam Ci tym głowę. Ale ja mam też torbiel ok 5 cm.
Jak byłam na wizycie pierwszej potwierdzającej ciążę to jeszcze była, lekarz powiedział że do 12 tyg powinien się wchłonąc i na kolejnych wizytach już nic nie mówił na ten temat A ja nie pytałam 🤔 ale z tego co też czytałam to właśnie się wchłania -
SzalonaOna wrote:Gratulacje ❤️ kiedy kolejna wizyta?
26.11SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:U mnie dziewczyny po ciąży. Beta 20 a próg 8
O nie...😔🥺 ale miałaś już kiedyś jakiś potwierdzony biochem? Jeśli to nie to pozostaje się cieszyć, że coś ruszyło po Twojej stymulacji. Podczytuję Bożeny i widziałam, że miałaś od niedawna cykle stymulowane. Trzymam kciuki, żeby to mimo wszystko był krok naprzód!'90
06.05.2020 r. II 🦄
13.01.2021 r. godz. 11.00 Matylda 3280 g, 51 cm -
dmg111 wrote:Anetka, sama urodziłam maleństwo i powiem Ci, że te ich pomiary są nic nie warte 😘 Popatrz u mnie zero podejrzen, że coś nie tak, a wyszło że przez 1.5 tyg ta sama waga, bo różne sprzęty itp.
Łatwo się rodzi maleństwo 😘
A jak się je obsługuje? Masz strach, że Jula jest malutka?
Jak się czujesz? Jak krocze? Dochodzisz powoli do siebie?
Tatuś pewnie pęka z dumy ❤ -
nick nieaktualnyKarolinaMaria wrote:O nie...😔🥺 ale miałaś już kiedyś jakiś potwierdzony biochem? Jeśli to nie to pozostaje się cieszyć, że coś ruszyło po Twojej stymulacji. Podczytuję Bożeny i widziałam, że miałaś od niedawna cykle stymulowane. Trzymam kciuki, żeby to mimo wszystko był krok naprzód!
KarolinaMaria lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:Dzis mam pechowy dzień, wychodząc do lekarza potknęłam się na schodach w wyniku czego przeturlałam się przez 6 stopni upadając wprost na brzuch 😒 dziury w rajstopach, oba kolana pozdzierane do krwi. Ale ciul z kolanami oby dziecku nic się nie stało, bo bym sobie tego nie darowała 😒 czekam teraz na wizyte, jeszcze 2 pacjentki przede mna..
mam nadzieje, że Twoj brzuszek dobrze ochronił Tymka a na pewno tak bylo! Z dwojga złego dobrze, że stało się to przed wizytą.
-
Magdusia, zrób jak lekarz mówi. Będziemy trzymać kciuki. Już wiele cudów tutaj widziałam! Niestety, nie będę Cię oszukiwała, moim zdaniem prawdopodobnie beta po pierwszym badaniu jeszcze rosła, a teraz już spada i to spowodowało też spadek proga, a nie na odwrót
bardzo mi przykro. Nie znamy się ale bardzo Cię polubilam, wydajesz się być naprawdę fajną dziewczyną, będę Ci mocno kibicować. Jestem pewna że za niedługo szczęście uśmiechnie się już na dobre!
madziulix3, LaBellePerle, Lalia, Ounai, patrycja92 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
casteam wrote:Ja juz po wizycie u poloznej.
Wszystko okej.
Powiedziala ze jesli w ciągu tygodnia nic się nie zacznie, to w poniedziałek na kolejnej wizycie zrobi mi masaz szyjki, zeby przyspieszyc. -
SzalonaOna wrote:Odchodzi mi czop. Przezroczysty, bez krwi 🙀
-
nick nieaktualny
-
madziulix3 wrote:Suszarka tez mi się tak wydaje bo testy nawet trochę zjaśniały... nie wiem ile mi czasu zejdzie pozbierać się, na razie ze mną dramat
Dziękuje za miłe słowa 😘Anet.kaa, madziulix3, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Inaa89 wrote:Dzis mam pechowy dzień, wychodząc do lekarza potknęłam się na schodach w wyniku czego przeturlałam się przez 6 stopni upadając wprost na brzuch 😒 dziury w rajstopach, oba kolana pozdzierane do krwi. Ale ciul z kolanami oby dziecku nic się nie stało, bo bym sobie tego nie darowała 😒 czekam teraz na wizyte, jeszcze 2 pacjentki przede mna..
Inna
Na pewno nic się nie stało dziecku, odzywaj się po wizycie i nic się nie martw!😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnySuszarka wrote:Kochana pisz do nas jak się będziesz chciała wygadać, sama widzisz ile tutaj różnych historii mamy. Co ciąża to inne przejścia, czasem na długo przed. Zresztą przecież w większości Wy się tutaj dobrze znacie z okresu starań. Ja chyba miałam biochem w lutym, bo miałam cień na teście a wcześniej totalnie nic przez rok, biel co miesiąc jak po Vizirze. Okres mi się się wtedy spóźnił kilka dni a zawsze miałam jak w zegarku. Potem mialam bardzo obfite krwawienie. Nie mam na to potwierdzenia bo miałam wtedy wielkie zawirowania w życiu i nawet na betę nie szłam, głupia ja... Ale udało się w drugim cyklu po tym wydarzeniu. Przesyłam uściski 😘 pozwól sobie na emocje ale też nie zamykaj się w sobie, szukaj wsparcia gdzie się da 🤗
Dziękuje kochana, zobaczymy co doktorek wymyśli jak zadzwonię do niego z wynikiem za dwa dni. To dzięki niemu coś załapało chyba bo zmienił mi dawkę leków..
Ale obiecuje sobie ze od teraz testuje tylko wtedy jak @ mi się będzie spóźniać tydzień. 😐
😘♥️ -
Madzia, ja po biochemie zaszłam w trzy ciąże z czego dwie poroniłam w 5. miesiacu jak pewnie wiesz. Teraz porod przedwczesny, ale Wiki jest juz jedna noga w domu,na ten moment brak powiklan wczesniactwa. Nie poddawaj sie. Duzo z nas przeszlo dluuuuga, trudna droge...
madziulix3, Lalia, doomi03, Ewa88 , Annia, Ounai, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Madziu, przykro mi. To jest trudne, przechodzić przez taką falę emocji. Rok temu przechodziłam właśnie cb, miałam najpierw betę 85 a za 2 dni 53 i potem 14. Brałam progesteron ale przyszło krwawienie i nie mam pojęcia dlaczego był biochem. Zaszłam w ciążę dopiero w cyklu w marcu, poczekalam 3 m na regenerację i zaczęliśmy się starać ale dopiero jak odpuscilismy (tj. przestałam robić testy owu, mierzyć temp.) to zaszłam w ciążę i tego z całego serca Ci życzę 😘
madziulix3 lubi tę wiadomość