Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:Tez slyszalam, że ta grzechotka jest mega i dziecka nie ma 😄
Edit: ja slyszalam o tym króliczku allilo, ale to pewnie podobnie:)do tego można regulować głośność więc w ogóle bomba
Marti, gratulacje!
Annia, przepraszam za pianinko. Ja też muszę poszukać coś. Poprzeglądaj nocą zabawki dla dzieci 3-4 miesiące
Nauczyłam się prasować z Martą w chuscie i tym samym pozbyłam się prania zalegającego w salonie. Annia, też chcę męża zagonić do sprzątania, zwłaszcza że udało mi się z grubsza odgruzować więc jak pocisniemy razem to pójdzie raz dwa
Kic, sprawia, że dziecko jest grzeczne i nie przeszkadza 😂 a apka miazga, miałam ja też przy synu. Dla mnie idealna do zapisywania jedzenia i kupy. Ale jakby tak wszystko zapisywać skrupulatnie to pewnie momentalnie rozpracuje się on co płacze dziecko na podstawie samych statystykAnnia, Marti29 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Meggi110818 wrote:Łóżeczko już zamówione. Teraz wertuję internety w poszukiwaniu materacyka. Czy macie jakieś opinie o Hilding Dobranocka/ Kołysanka albo Materac piankowo-lateksowy Hevea Baby Max?
My mamy hilding dobranocka w tym lepszym pokrowcu, polecali w dwóch różnych sklepach, opinie w necie też ma dobre, ma certyfikaty IMID, więc się zdecydowaliśmy💙
💗 -
Zaglądam tu do Was już od dluszego czasu i oglądam wasze postępy w sprowadzaniu Małych Ludzi na ten świat i powiem wam że świetnie idzie. ❤️❤️❤️😍😍
Że wzruszeniem oglądałam zdjęcia ze ślubu Motylka, narodziny malutkiej Marty i maluszka Kic. 😘😘😘😘 Czekam na kolejne....Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 15:55
Iryska, Nowastaraczka, doomi03, Lalia, kic83, Ounai, Marti29, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Może Ty masz cholestaze skoro masz przekroczenia. Zgłoś to koniecznie lekarzowi. Nie swędzą Cię przypadkiem dłonie i stopy?
Cholestaze chyba diagnozuja przy przekroczeniu kilkukrotnym dopiero. Norma jest do 32 a mam 49. W szpitalu nie zwrocili na to w ogole uwagi, uznali ze jest w normie 🤔🔸28 lat
Moja matka od pól godziny swiruje bo Wszystkich Świętych się jej zadaniem się nie odbędzie bo grobowca nie umyłam ( miałam plan na jutro bo pasuje żeby mój ze mną szedł do dziwgania wiadra z wodą ) ale stało się jak się stało awantura jest bo sąsiedzi umyli a my nie i w ogóle chyba będę musiała za raz w deszczu iść i to zrobić bo mi żyć nie da
-
Jednorożec89 wrote:Moja matka od pól godziny swiruje bo Wszystkich Świętych się jej zadaniem się nie odbędzie bo grobowca nie umyłam ( miałam plan na jutro bo pasuje żeby mój ze mną szedł do dziwgania wiadra z wodą ) ale stało się jak się stało awantura jest bo sąsiedzi umyli a my nie i w ogóle chyba będę musiała za raz w deszczu iść i to zrobić bo mi żyć nie da
Lalia, doomi03, Lulu83 lubią tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Jednorożec89 wrote:Moja matka od pól godziny swiruje bo Wszystkich Świętych się jej zadaniem się nie odbędzie bo grobowca nie umyłam ( miałam plan na jutro bo pasuje żeby mój ze mną szedł do dziwgania wiadra z wodą ) ale stało się jak się stało awantura jest bo sąsiedzi umyli a my nie i w ogóle chyba będę musiała za raz w deszczu iść i to zrobić bo mi żyć nie da
I tak zamknięte cmentarze, także żodyn nie zobaczy , że nie umyty 😜Iryska, Suszarka, Lalia, Inaa89, Annia, doomi03, Marti29, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Moi rodzice na szczęście uznali już dawno że nie będą iść w weekend na cmentarz..teraz byli tylko zawieźć kwiaty i tyle. 10min i wrócili
ja pójdę dopiero około połowy miesiąca zapalić znicz dziadkowi, a pomodlić się można przecież wszędzie.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Angie1985 wrote:Zaglądam tu do Was już od dluszego czasu i oglądam wasze postępy w sprowadzaniu Małych Ludzi na ten świat i powiem wam że świetnie idzie. ❤️❤️❤️😍😍
Że wzruszeniem oglądałam zdjęcia ze ślubu Motylka, narodziny malutkiej Marty i maluszka Kic. 😘😘😘😘 Czekam na kolejne....
Aaaa Angie ❤️
Jasne że pamiętam 🤗
Co u Ciebie??Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ja po wizycie, można powiedzieć że szyjki już nie mam, ma jakieś 1 cm ale jest już bardzo miękka. Poza tym mały jest klocuszkiem, waży już 2850g 😊 Myśle, że jeszcze te dwa tygodnie na spokojnie wytrzymamy w dwupaku ✊🏽
Mówił, że jestem przygotowana na poród przedwczesny i pozostaje tylko brać dalej leki i leżećkic83, Suszarka, Lalia, doomi03, SzalonaOna, dmg111 lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Aaaa Angie ❤️
Jasne że pamiętam 🤗
Co u Ciebie??
U mnie działo /dzieje się sporo. Po stracie w kwietniu dość szybko doszłam do siebie fizycznie ale psychika trochę kulała. Do końca lipca siedziałam na Adasia na zasiłki covidowym. Potem wróciłam do pracy.
-
Angie1985 wrote:Cudownie że już masz swojego Olusia(jeśli oczywiście mogę go tak nazwać). 😍
U mnie działo /dzieje się sporo. Po stracie w kwietniu dość szybko doszłam do siebie fizycznie ale psychika trochę kulała. Do końca lipca siedziałam na Adasia na zasiłki covidowym. Potem wróciłam do pracy.
Oczywiście że możesz tak mówić 😘
Ale teraz już lepiej się czujesz, staracie się?
A jak w pracy, codziennie musisz chodzić do biura?
Mam nadzieję, że już teraz wszystko jest na dobrej drodze, żeby nedługo Adaś miał rodzeństwo 🤗Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Inga28 wrote:Ja po wizycie, można powiedzieć że szyjki już nie mam, ma jakieś 1 cm ale jest już bardzo miękka. Poza tym mały jest klocuszkiem, waży już 2850g 😊 Myśle, że jeszcze te dwa tygodnie na spokojnie wytrzymamy w dwupaku ✊🏽
Mówił, że jestem przygotowana na poród przedwczesny i pozostaje tylko brać dalej leki i leżeć
Inna
już za chwilę już za momencik będziesz tuliła swojego Synka 💙
To już duży chłopak z niego.
Ale ze już szyjki nie masz 😱Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kkasia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
kic83 wrote:Inna
już za chwilę już za momencik będziesz tuliła swojego Synka 💙
To już duży chłopak z niego.
Ale ze już szyjki nie masz 😱
Coś czuje, że jeszcze będę młodego wyganiać z brzucha 😅 Ale wiadomo, że będę spokojniejsza jeżeli te dwa tygodnie posiedzi sobie 🤭 Rozwarcia nie mam, młody też jeszcze nie zszedł w kanał rodny, skurczy brak; więc jest nadzieja 😊
kic83 lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:I tak zamknięte cmentarze, także żodyn nie zobaczy , że nie umyty 😜
Nie prawda bo sąsiadka z naprzeciwka i moja teściowa umyły więc jakby to wyglądało że u nas brudny, dlatego mission comleted w deszczu i wietrze po ciemku umyłam grobowiec i przystroiłam zmarzłam jak nie wiem mąż mi zaparza herbatę malinową na rozgrzanie a ja go powstrzymuje od zrobienia awantury matce jak mnie zobaczył pod kołderką po szyję zimną jak lód to go o mało szlak nie trafił -
Już teraz po cichutku mogę się dzielić moją radością🤗.
Jestem w 15tc4d na 18 kwietnia mam termin i dzisiaj po wielu, wielu, wielu przebojach (z toxsoplazmozą i złymi wynikami testu podwójnego w 13 tc i amniopunkcji w środę) i stresach mogę komuś powiedzieć komuś oprócz mojej mamy że spodziewamy się wymarzonej i wyczekanej i wymodlonej zdrowej córeczki. 😍😍😍😍casteam, Inga28, Annia, Lalia, Suszarka, Tajka, Inaa89, Zulugula, Ewa88 , Nikaa92, Ounai, Ladyo, Karenira, Evelle28, Enigvaa, Pcosik, doomi03, kkasia, SzalonaOna, kiniusia270, dmg111, Stokrotka027, Lulu83, Julik, MałaMi90 lubią tę wiadomość