Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Angie, ogromne gratulacje! 😍😍😍 Tak bardzo się cieszę, że los się do Was uśmiechnął! ♥️♥️♥️ Duuuzo zdróweczka dla Ciebie i dzieciatka 😘😘😘
Inga, Gucio już niedługo będzie z Tobą 💙 ale myślę, że te dwa tygodnie sobie jeszcze posiedzi 💙Inga28 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Angie1985 wrote:Już teraz po cichutku mogę się dzielić moją radością🤗.
Jestem w 15tc4d na 18 kwietnia mam termin i dzisiaj po wielu, wielu, wielu przebojach (z toxsoplazmozą i złymi wynikami testu podwójnego w 13 tc i amniopunkcji w środę) i stresach mogę komuś powiedzieć komuś oprócz mojej mamy że spodziewamy się wymarzonej i wyczekanej i wymodlonej zdrowej córeczki. 😍😍😍😍
Aaaa Angie cudownie!!! 😍😍😍 wspaniałe wieści przy piątku!!💙
💗 -
Inga28 wrote:Ja po wizycie, można powiedzieć że szyjki już nie mam, ma jakieś 1 cm ale jest już bardzo miękka. Poza tym mały jest klocuszkiem, waży już 2850g 😊 Myśle, że jeszcze te dwa tygodnie na spokojnie wytrzymamy w dwupaku ✊🏽
Mówił, że jestem przygotowana na poród przedwczesny i pozostaje tylko brać dalej leki i leżeć
Gucio już spory chłopak i w razie czego sobie poradzi ale myślę, że jeszcze przyjdzie Ci go wyganiac z brzucha 😁😁🥰Inga28 lubi tę wiadomość
💙
💗 -
Jednorożec89 wrote:Nie prawda bo sąsiadka z naprzeciwka i moja teściowa umyły więc jakby to wyglądało że u nas brudny, dlatego mission comleted w deszczu i wietrze po ciemku umyłam grobowiec i przystroiłam zmarzłam jak nie wiem mąż mi zaparza herbatę malinową na rozgrzanie a ja go powstrzymuje od zrobienia awantury matce jak mnie zobaczył pod kołderką po szyję zimną jak lód to go o mało szlak nie trafił
😲😲😲jestem w szoku. Kobiecie w ciąży kazać myć grób w ulewe i zimno, bo co ludzie powiedzą. 😲 w głowie mi się to nie mieści 🤯 i Ty, że to zrobiłaś to też jestem w szoku.Suszarka, Lalia, Lulu83 lubią tę wiadomość
💙
💗 -
Jestem w 15tc4d na 18 kwietnia mam termin i dzisiaj po wielu, wielu, wielu przebojach (z toxsoplazmozą i złymi wynikami testu podwójnego w 13 tc i amniopunkcji w środę) i stresach mogę komuś powiedzieć komuś oprócz mojej mamy że spodziewamy się wymarzonej i wyczekanej i wymodlonej zdrowej córeczki. 😍😍😍😍
Aaaaaaaaaaa Angie
Moje gratulacje!!!
Tak się cieszę, parka w domu ❤️💙Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Spałam z Młodym 2h, mimo 5 pobudek w nocy czuję się jak nowo narodzona 😂
My matki to bierzemy energię z kosmosu ☄️🚀
Ps przygotowałam córce jak co wieczór ubranko na jutro do przedszkola, patrzę na zegarek a jutro sobota 😂Ounai, Suszarka, Nikaa92, Inaa89, Lalia, Zulugula, kar_oliv, doomi03, SzalonaOna, dmg111, MałaMi90 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
casteam wrote:Znowu mam skurcze co 5-6 minut ale takie, ze juz plakac mi się chce z bólu. Ide pod prysznic.
Ledwo zipie.
Jedziesz z tym koksem!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Jednorożec89 wrote:Moja matka od pól godziny swiruje bo Wszystkich Świętych się jej zadaniem się nie odbędzie bo grobowca nie umyłam ( miałam plan na jutro bo pasuje żeby mój ze mną szedł do dziwgania wiadra z wodą ) ale stało się jak się stało awantura jest bo sąsiedzi umyli a my nie i w ogóle chyba będę musiała za raz w deszczu iść i to zrobić bo mi żyć nie da
Suszarka, Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
casteam wrote:Znowu mam skurcze co 5-6 minut ale takie, ze juz plakac mi się chce z bólu. Ide pod prysznic.
Ledwo zipie.02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jednorożec89 wrote:Nie prawda bo sąsiadka z naprzeciwka i moja teściowa umyły więc jakby to wyglądało że u nas brudny, dlatego mission comleted w deszczu i wietrze po ciemku umyłam grobowiec i przystroiłam zmarzłam jak nie wiem mąż mi zaparza herbatę malinową na rozgrzanie a ja go powstrzymuje od zrobienia awantury matce jak mnie zobaczył pod kołderką po szyję zimną jak lód to go o mało szlak nie trafił
Suszarka, Inaa89, doomi03 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
Jestem w 15tc4d na 18 kwietnia mam termin i dzisiaj po wielu, wielu, wielu przebojach (z toxsoplazmozą i złymi wynikami testu podwójnego w 13 tc i amniopunkcji w środę) i stresach mogę komuś powiedzieć komuś oprócz mojej mamy że spodziewamy się wymarzonej i wyczekanej i wymodlonej zdrowej córeczki. 😍😍😍😍Martusia czeka na koleżankę!
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kic83 wrote:Spałam z Młodym 2h, mimo 5 pobudek w nocy czuję się jak nowo narodzona 😂
My matki to bierzemy energię z kosmosu ☄️🚀
Ps przygotowałam córce jak co wieczór ubranko na jutro do przedszkola, patrzę na zegarek a jutro sobota 😂kic83, Nikaa92, doomi03, Lalia, Nowastaraczka, Suszarka, Julik lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
casteam, Twoja córcia czekała z narodzinami aż jej uszyjesz tę pościel w pandy ♥️ powodzenia!
Jednorożec ja popieram Ounai i Zulu. Szczerze to też się bardzo dziwię, że dałaś się wygonić na ten cmentarz. Ja bym wprost się spytała mamy czy chce żebym straciła dziecko przez jej głupie fanaberie.
Anetka jesteś? Jak u Ciebie dzisiaj? 😘Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 października 2020, 18:43
doomi03 lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Angie1985 wrote:Kicku ja mam już 2 synków. Jeszcze pyskaty 15 - latek.
To ustawiaj nam ładnie suwaczek 🤗
Przepraszam, zapomniałam, ale już sobie przypomniałam 🤗Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:U nas odkąd jest Marta tata przygotowuje ciuchy młodemu i uwaga, nauczył się dobierać kolorystycznie!
Ja wolę sama przygotować 😂
mąż daje radę, bo nawet jej warkocze zaplata!
ale ja jednak wolę na fotach z przedszkola oglądać ją w ciuchach przeze mnie przygotowanych 😉Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Suszarka wrote:casteam, Twoja córcia czekała z narodzinami aż jej uszyjesz tę pościel w pandy ♥️ powodzenia!
Jednorożec ja popieram Ounai i Zulu. Szczerze to też się bardzo dziwię, że dałaś się wygonić na ten cmentarz. Ja bym wprost się spytała mamy czy chce żebym straciła dziecko przez jej głupie fanaberie.
Anetka jesteś? Jak u Ciebie dzisiaj? 😘
Ja zaczęły się wypominania pewnych spraw np mojej działki to skapitulowałam