Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nowastaraczka wrote:Kic, ten slodziaczek to super motywator do porodu 🥰
Skad te spioszki? Podobaja mi sie wlasnie takie meskie u maluszkow 😃 chociaz teraz to juz mi sie prawie wszystko podoba bo male slodkie 🙈
Angie, mega gratulacje!!
Casteam trzymam kciuki zeby bylo szybko i w miare malo bolesnie 💪
Z H&M 3 pak, czapka i skarpety Nike.
He he , te małe istotki są warte każdego bólu, łez, czy zmęczenia, zwracają Ci wszystko swoją obecnością 🤗Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyInga28 wrote:Ja po wizycie, można powiedzieć że szyjki już nie mam, ma jakieś 1 cm ale jest już bardzo miękka. Poza tym mały jest klocuszkiem, waży już 2850g 😊 Myśle, że jeszcze te dwa tygodnie na spokojnie wytrzymamy w dwupaku ✊🏽
Mówił, że jestem przygotowana na poród przedwczesny i pozostaje tylko brać dalej leki i leżeć -
nick nieaktualnyAngie1985 wrote:Już teraz po cichutku mogę się dzielić moją radością🤗.
Jestem w 15tc4d na 18 kwietnia mam termin i dzisiaj po wielu, wielu, wielu przebojach (z toxsoplazmozą i złymi wynikami testu podwójnego w 13 tc i amniopunkcji w środę) i stresach mogę komuś powiedzieć komuś oprócz mojej mamy że spodziewamy się wymarzonej i wyczekanej i wymodlonej zdrowej córeczki. 😍😍😍😍 -
nick nieaktualnykic83 wrote:Spałam z Młodym 2h, mimo 5 pobudek w nocy czuję się jak nowo narodzona 😂
My matki to bierzemy energię z kosmosu ☄️🚀
Ps przygotowałam córce jak co wieczór ubranko na jutro do przedszkola, patrzę na zegarek a jutro sobota 😂
Ja się cieszę, że nie zamknęli póki co, i lecą w poniedziałek jak na rakiecie 😎 -
nick nieaktualny
-
kic83 wrote:Z H&M 3 pak, czapka i skarpety Nike.
He he , te małe istotki są warte każdego bólu, łez, czy zmęczenia, zwracają Ci wszystko swoją obecnością 🤗
Rozmiar 50 z h&m?
Ja wczoraj zamowilam z pandami wlasnie bo znowu promkę dali:pLalia lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:O. Kurka. A wiadomo jaka przyczyna tej szyjki? Masz jeszcze jakaś wizytę?
W sumie to nie wiadomo, posiew wyszedł ujemny 🤷🏻♀️ Mówił, że może po prostu taka moja natura
Tak, mam umówioną wizytę na 13 listopadaSzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Casteam dasz radęęę!!!
czekamy na wieści
a ja zaczynam myslec o ananasie 😂 https://mamaginekolog.pl/zrobic-aby-zaczac-rodzic/
aż mi się przypomniał ananas przy staraniach 😅
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Nowastaraczka wrote:Rozmiar 50 z h&m?
Ja wczoraj zamowilam z pandami wlasnie bo znowu promkę dali:p
O niee, kolejna mamuśka kusi mnie pandami 😂🙈Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Rozmiar 50 z h&m?
Ja wczoraj zamowilam z pandami wlasnie bo znowu promkę dali:p
Tak jest to 50, jaką promkę?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyA u mnie jutro wskakuje kolej y tydzień. Ciekawe czy coś mi się przytyło. Wrzucę Wam też jak się już ogarnę zdjęcie brzucholka
Plany na jutro takie.... Oddaje dzieci po 10. Cały weekend ich nie mam, w niedzielę od rana będzie tylko Zuzia. Jutro na 14 mam też klientkę na rzęski. Muszę zrobić obiadek, jakieś szybkie zakupy. No i wstępnie planuje się jutro zacząć pakować 💪może za wcześnie, ale wolę być przygotowana.
Czekam jeszcze na paczkę ze śpiworkiem do wózka no i na kolyske (jednak mężu wybrał kolyske a nie dostawne, bo jemu się bardziej podobało 🤦♀️ ale Pani od kołyski na kwarantannie. Do dIsiaj miała być, ale coś mi nie odpisuje więc nie wiem... A zamawiałam przez Vinted.
Powiedzcie, ile pampersów 1 brałyście do szpitala i ile Wam zeszło?AgataAgatka lubi tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Doomi - jak się czujesz?
Nowastaraczka - jak u Ciebie? Coś się zapowiada czy nic?
Dobrze, ale wkurzona... Wstrzymali do odwolania przyjęcia na mojej porodówce 😒.
Jakby coś sie zaczęło zanim odwiesza, to nie wiem czy walić na drugi szpital we Wro, czy cisnąć za Wrocek np na Oleśnice 🤷🏼... W łbie mi się dymi na samą myśl ze trzeba tyle kombinować żeby się gdzieś dostać 🤦🏼 już mi zaczyna brakować słów na to wszystko.