Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
SzalonaOna wrote:Kkasia - u mnie w szczęśliwym cyklu ananas chyba pomógł, to może i by pomógł wykurzy młoda 🤔 hihi
próbuj wszystkiego! Pełnia w weekend, niech się dzieje wola nieba
u mnie tez był ananas w szczęśliwym cyklu:D:D:D
SzalonaOna lubi tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
doomi03 wrote:Dobrze, ale wkurzona... Wstrzymali do odwolania przyjęcia na mojej porodówce 😒.
Jakby coś sie zaczęło zanim odwiesza, to nie wiem czy walić na drugi szpital we Wro, czy cisnąć za Wrocek np na Oleśnice 🤷🏼... W łbie mi się dymi na samą myśl ze trzeba tyle kombinować żeby się gdzieś dostać 🤦🏼 już mi zaczyna brakować słów na to wszystko. -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Dobrze, ale wkurzona... Wstrzymali do odwolania przyjęcia na mojej porodówce 😒.
Jakby coś sie zaczęło zanim odwiesza, to nie wiem czy walić na drugi szpital we Wro, czy cisnąć za Wrocek np na Oleśnice 🤷🏼... W łbie mi się dymi na samą myśl ze trzeba tyle kombinować żeby się gdzieś dostać 🤦🏼 już mi zaczyna brakować słów na to wszystko. -
doomi03 wrote:Dobrze, ale wkurzona... Wstrzymali do odwolania przyjęcia na mojej porodówce 😒.
Jakby coś sie zaczęło zanim odwiesza, to nie wiem czy walić na drugi szpital we Wro, czy cisnąć za Wrocek np na Oleśnice 🤷🏼... W łbie mi się dymi na samą myśl ze trzeba tyle kombinować żeby się gdzieś dostać 🤦🏼 już mi zaczyna brakować słów na to wszystko.
Trzymam kciuki żeby szybko otworzyli ✊✊✊
Dopiero o tym rozmawiałyśmy 🤦♀️ że nie ważne nic, byle nie jeździć i nie szukać szpitala 😑 -
Mój mąż właśnie pojechał do Biedronki, ciekawa jestem czy o tej porze jest jeszcze dużo ludzi 🤭
Ten h&m mnie kusi trochę, zwłaszcza że właśnie kody się łączą, ale z drugiej strony mam chyba wystarczająco ubranek na 56 a chyba nie ma potrzeby kupować 50 jak szykuje się długaśna dziewczynka 🤔 pewnie i tak jutro z nudów będę patrzeć 😂Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
SzalonaOna wrote:Doomi - jak się czujesz?
Nowastaraczka - jak u Ciebie? Coś się zapowiada czy nic?
Jakies lekkie pobolewania ale musze wytrzymac do poniedzialku bo w tym tyg moj lekarz nie ma dyzuru :p
W sumie u mnie ani przepowiadajacych nie bylo ani czopu to pewnie i tak mlody sie sam nigdzie nie wybiera 🤭 zobaczymy w pon jakie beda decyzje, poki co tylko wiesiolek lykam a reszty metod nie uskuteczniam 🙈 -
kkasia wrote:u mnie tez był ananas w szczęśliwym cyklu
:D:D:D
U mnie to samo 😁 chyba trzeba zacząć wcinać, taki dobry owoc 😛Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Jakies lekkie pobolewania ale musze wytrzymac do poniedzialku bo w tym tyg moj lekarz nie ma dyzuru :p
W sumie u mnie ani przepowiadajacych nie bylo ani czopu to pewnie i tak mlody sie sam nigdzie nie wybiera 🤭 zobaczymy w pon jakie beda decyzje, poki co tylko wiesiolek lykam a reszty metod nie uskuteczniam 🙈
U mnie dzis nawet wyjątkowo było 3xS... Tyle ze z spacer, schody i... Sprzątanie! 😂 Naszlo mnie na ostateczne generalne porządki przed pojawieniem się młodego, także dalam sobie dziś w kość😂Nowastaraczka, kic83, dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
-
Kurde, mój mąż znowu jutro do pracy. Powiem Wam, że mam dość. On mało się nie popłakał, bo mówi, że sam już ma dość ale dzisiaj już szef go prosił, że to ostatni raz. Mąż chodzi przemęczony, dziś chciał wrócić wcześniej to musiał zostać, ja chodzę przemęczona, syn jest ciągle spychany na drugi plan, ogólnie kiepskoBOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
SzalonaOna wrote:Suzi - jak Twoja wizyta dIsiaj?
Maggi, Nadzieja - powodzenia jutro 😍 pochwalcie się fotkami po wizycie, ciekawe co U waszych maluchów 💪
Znowu dopiero mam jak się odezwać .. wizyta Ok szyjka 3,6 cm dziecko Ok 1,2 kg następna wizyta 18 listopada
A teraz mnie coś naszło jakiś chwilowy przypływ energii i zaczęłam gotować bigos i robić pierwszy raz w życiu roladę bezowa .. wiec jak zaczęłam o 22 gotować tak do teraz siedzę w garach ..
Bigos jeszcze pewnie z pół h i pewnie będę mogła go Wyłączyć
No i rolada .. bałam się ze nie będę mogła jej zawinąć ze będzie krucha ale tu było Ok .. za to śmietany nigdy nie umiem ubić odpowiednio i nie wiem czy nie za rzadka w Środku ..
WKURZYŁ MNIE MÓJ CHŁOP .. chyba mi trochę smutno .. bo ze zmęczenia sama nie wiem czy mi to nie spływa już .. ja gotuje a on się miał zająć dzieckiem .. Ok przeczytał mu dwie bajki ale później słyszę z kuchni ze mały krzyczy „mamo””mamo” w końcu po 2-3 minutach poszłam do pokoju i oczywiście mąż sobie spał a dziecko siedziało same zdziwione ze tata spi.. eh .. ja ogarnelam kuchnie gotuje a on miał tylko z godzinę posiedzieć z dzieckiem.. po pół h zasnął.. ( mój mały jeśli zaśnie w dzień to w nocy chodzi spać po północy ) mąż zmęczony bo miał ostatnio sporo pracy ale i tak uważam ze to nieodpowiedzialne z jego strony
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 01:50
kic83, Ounai, SzalonaOna, Zulugula, doomi03, Nowastaraczka, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Czy któraś z Was może się podzielić kodem do H&M z ING?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Ounai wrote:A co to wszyscy śpią?
Suzi, pyszności, a zdjęcie małej super. Śliczna dziewczynka.
Co do męża to mam nadzieję, że obudziłaś?
Ja nie śpię, była kupa i cyc męczony, właśnie Młody usnął.
Mam nadzieję, że to naprawdę ostatni raz jak Twoj mąż musi iść do pracy w weekend?
Współczuję Ci, ja już nie chce myśleć co będzie jak za tydzień mąż wróci do pracy, co prawda w domu, ale on ma video i audio konferencje od 9 do 17 wtedy z przerwą na wc i jedzenie jedynie.
Suzi
Mega foto corki, takiego już dawno nie widzialam. Że też chciało Ci się tyle gotować! Co do męża bez komentarza, podbijam pytanie Ounai, obudziłaś go?suzi1994 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Ja nie śpię, była kupa i cyc męczony, właśnie Młody usnął.
Mam nadzieję, że to naprawdę ostatni raz jak Twoj mąż musi iść do pracy w weekend?
Współczuję Ci, ja już nie chce myśleć co będzie jak za tydzień mąż wróci do pracy, co prawda w domu, ale on ma video i audio konferencje od 9 do 17 wtedy z przerwą na wc i jedzenie jedynie.
Suzi
Mega foto corki, takiego już dawno nie widzialam. Że też chciało Ci się tyle gotować! Co do męża bez komentarza, podbijam pytanie Ounai, obudziłaś go?
Ja korzystając z karmienia sprawdziłam sobie maść w leksykonie leków dla karmiących i wbrew informacji na ulotce mogę ją stosować. Całe szczęście, bo moje azs tak się nasiliło z końcem ciąży i w połogu, że płaczę z bólu. Mam rany pomiędzy palcami dłoni. Nie jestem w stanie funkcjonować normalnie, bo to boli i swędzi, a kremy przestały pomagać. Mam nieustający stan zapalny na którym powstają pęcherze z płynem. Masakra jednym słowem.BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDzień dobry w 35 tygodniu 😍
Nie mogę spać. Myślałam, że wejdę i będą jakieś wieści od casteam, ale jeszcze cisza. Mam nadzieję, że już odpoczywa po wszystkim... 💪
Na wadze (+6,7kg)... Więc nie tak źle. Jeszcze tylko 4 tygodnie ❤️Zulugula, KarolinaMaria, Nikaa92, Inaa89, Nowastaraczka, Lalia, kar_oliv, Ounai, Suszarka, kkasia, dmg111, Ewa88 lubią tę wiadomość