Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczyny, hybrydę na dłoniach zostawiacie na poród?
2 razy w sumie nie miałam, ale teraz mam chęć zrobić i sama nie wiem. Dopytam jeszcze lekarza w pon na wizycie. Co prawda czytam, że to nie ma jakiegoś znaczenia, tym bardziej że chce neutralny, cielisty kolorek... -
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, hybrydę na dłoniach zostawiacie na poród?
2 razy w sumie nie miałam, ale teraz mam chęć zrobić i sama nie wiem. Dopytam jeszcze lekarza w pon na wizycie. Co prawda czytam, że to nie ma jakiegoś znaczenia, tym bardziej że chce neutralny, cielisty kolorek...
Różnie mówią, jedni żeby nie miec nic na jednym paznokciu chociaz, bo to chodzi o to podpięcie do mierzenia tętna czy coś w razie w, moja położna mówi, że spoko można mieć 🤷♀️ ja nie planuje. W każdym razie nie chodzi tu o kolor tylko o przepuszczalnosc impulsu do tego nazwijmy to detektora na palcuSzalonaOna lubi tę wiadomość
💙
💗 -
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 listopada 2020, 20:27
kkasia, casteam, Nowastaraczka, Zulugula, Lalia, kic83, KarolinaMaria, Suszarka, SzalonaOna, dmg111, Ounai, kar_oliv, doomi03, Ladyo, calanthe, Ania81, Julik, Nikaa92, edyciak., Maniaaa., patrycja92, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Kasia dawaj rozpocznij nowy tydzień z przytupem, a ja go chętnie godnie zakończę i każda zadowolona 😂💪
oj z chęciąpopijam właśnie liście malin, skacze na piłce, w planach albo ostry burger albo ostra pizza 😂 i na tego ananasa się dziś skusze
a wieczorem zagonie męża do roboty 😂
Lalia, kic83, SzalonaOna, dmg111, doomi03, Nikaa92 lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julciacc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Dziewczyny, nie nadrobię, wybaczcie.
Casteam, gratulacje, odpoczywaj!
Ja muszę sobie przemyśleć kilka spraw. Mąż miał być o 10 i nadal go nie ma. Nie wiem co mam robić ale nie wyobrażam sobie żyć tak dalej, że on szefowi nie potrafi odmówić ale żonie i dzieciom już tak. Muszę to przetrawić, bo nie wyobrażam sobie, żeby tak żyć dalej.casteam lubi tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
2 razy w sumie nie miałam, ale teraz mam chęć zrobić i sama nie wiem. Dopytam jeszcze lekarza w pon na wizycie. Co prawda czytam, że to nie ma jakiegoś znaczenia, tym bardziej że chce neutralny, cielisty kolorek...
U nas w szpitalu kazują ściągać nie wiem w czym to przeszkadza ale jest zakaz hybrydWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 12:50
-
Casteam gratulacje.
Dzieki dziewczyny za rady, wychodzi na to ze z przewijakiem lepiej sie wstrzymac i zobaczyć jak się bedzie sprawala miała :d a femaltiker i inkę sobie ogarnę w razie czego
Lalia, casteam lubią tę wiadomość
-
U nas niby nie nakazuj nie miec, ale bezpieczniej. Po paznokciach najszybciej widac w razie jakichs problemow, pulsometr tez bez problemu dziala a przy hybrydzie czy zelu moze juz nie odczytywac jak trzeba ponoc🔸28 lat
Btw dzisiaj kupuję piłkę 😃Lalia, doomi03, edyciak. lubią tę wiadomość
💙
💗 -
dmg111 wrote:Hahaha, już nie będę 😘 A macie też problemy brzuszkowe? Martwi mnie to jak się pręży i nie potrafi załatwić 😥 Wczoraj czułam się okropna matka, bo nie potrafiłam jej uspokoić i dopiero mąż dał radę 😥
Póki co odpukać nie mamy.
Młody się relaksuje jak zasypia na cycuszku i wtedy idzie kuuuupa, wtedy każdą kupa taty 🤣💩
Ale tych kup mamy ok 7 na dobę 🙈Wik89, dmg111, doomi03 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kkasia wrote:oj z chęcią
popijam właśnie liście malin, skacze na piłce, w planach albo ostry burger albo ostra pizza 😂 i na tego ananasa się dziś skusze
a wieczorem zagonie męża do roboty 😂
I nie zapomnij o wiesiołku! 😚doomi03 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność