Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Sylwia one są przepiękne! Do schrupania! 💖
Suzi... Ja nie wyobrażam sobie, żeby będąc w ciąży i mając małe dziecko w domu mąż oczekiwał, że jeszcze auto posprzatasz. 🤯 Może jeszcze masz je umyć i woskiem wysmarować? Weź tego swojego chlopa opieprz...
Motylku jak tam?
Sylwucha, doomi03 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Tam nie ma 50... ☹️
Sylwia czyli mąż nadal do kupy się nie przełamał? 😁
Nie ma 50???Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
kic83 wrote:Mam kilka spiworków, ale póki co Młody jest tak mały żeby się w tym utopił 🤷
Zawijamy go jak w szpitalu kocykiem w rożek.Nowastaraczka lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Sylwia
one są prześliczne! Takie różne, takie piękne dwie księżniczki 👸❤️❤️👸
Nie obwiniaj się, przecież to nie Twoja wina.
Wiesz ja słyszałam przy córce że to moja wina, że po nocy nie sypia przez 3 lata 🙈 a jak ja mogę mieć wpływ na dziecko, które albo ma problem z brzuszkiem, albo chce jeść, albo rosną zęby, albo jest przebodzcowane.
Proszę Cię nic się nie obwiniaj.
Inna kwestia zamartwiania się chorymi z rodziny, bardzo mi przykro, mam nadzieję że z tego szybko wyjdą!
Sylwucha lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
[edit/img][/url]
Mikołaj pozdrawia Lenkę i Oliwkę.Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 22:32
Ladyo, Angie1985, Sylwucha, kar_oliv, Lalia, Iryska, Suszarka, Zulugula, Fragaria, KarolinaMaria, kic83, kiniusia270, Nowastaraczka, Nadzieja94, doomi03, Ounai, Ewa88 , Nikaa92, dmg111, kkasia, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Annia wrote:Tam nie ma 50... ☹️
Sylwia czyli mąż nadal do kupy się nie przełamał? 😁
Teraz w nowej serii nie ma nawet 56, tylko 62 i jest opisane od 0 do 3 miesięcy. Dzis byłam i się zdziwiłam jak mnie Pani oświeciła.
Annia, mąż jakoś jeszcze nie może ogarnąć tematu kupy, ale mnie to totalnie bawi 😂 Ostatnio Oliwka była tak wściekła, że wyciągnelismy ją z wody i obsrała cały ręcznik będąc na rękach tatusia 😂 Ten spanikowany, dziecko sie drze, a ja nie mogłam przestać się śmiać. Matka roku!
Lalia, Suszarka, Annia, kic83, Nowastaraczka, doomi03, Nikaa92, dmg111, kkasia, Enigvaa, Karenira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySkurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowejKarolinaMaria, kic83, kiniusia270, doomi03, Ewa88 , Ounai, dmg111, Gagatka, kkasia lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Kicku, myślę ze hormony robią mi papkę z mózgu. Sytuacja w rodzinie też nie nastraja. Prawie wszyscy mają koronę, albo są na kwarantannie. Najbardziej męczą mnie brzuszki dziewczynek. Czuje się totalnie bezradna i obwiniam o to siebie...
Sylwia mój syn był na mleku modyfikowanym od początku w zasadzie przystawiany do piersi był pewnie max z 20 razy i nie miał problemów z kolkami.. to chyba nie jest tak ze na piersi to mniejsze problemy z kolkaSylwucha lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
kic83 wrote:Nie ma co.
Wysyłam swojego do Pepco w poniedziałek, tak żeby po taniości dokupić trochę pajaców i bodziaków w rozmiarze 50.Annia lubi tę wiadomość
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Buuuzuaki dla Mikołaja od dziewczynek 😘😘
Ale cuuudny jest i jaki duży już 😍Annia lubi tę wiadomość
-
Annia wrote:Sylwia one są przepiękne! Do schrupania! 💖
Suzi... Ja nie wyobrażam sobie, żeby będąc w ciąży i mając małe dziecko w domu mąż oczekiwał, że jeszcze auto posprzatasz. 🤯 Może jeszcze masz je umyć i woskiem wysmarować? Weź tego swojego chlopa opieprz...
Motylku jak tam?
To są rzeczy moje .. mnóstwo ubrań , zakupów których nie potrzebuje w domu na już i takie tam wszystko leży w aucie .. mąż tego nie ogarnie ja się musze zebrać ale nie mam jakoś ciagle jak się za to zabrać ..
Motylku jak tam ?!?!
Na pocieszenie moja siostra rodzona urodziła się w 34 tyg i zupełnie normalne dziecko nie potrzebowała żadnej specjalnej opieki po porodzieDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SzalonaOna wrote:Skurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowej
Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 19:16
12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
Sylwucha wrote:Teraz w nowej serii nie ma nawet 56, tylko 62 i jest opisane od 0 do 3 miesięcy. Dzis byłam i się zdziwiłam jak mnie Pani oświeciła.
Annia, mąż jakoś jeszcze nie może ogarnąć tematu kupy, ale mnie to totalnie bawi 😂 Ostatnio Oliwka była tak wściekła, że wyciągnelismy ją z wody i obsrała cały ręcznik będąc na rękach tatusia 😂 Ten spanikowany, dziecko sie drze, a ja nie mogłam przestać się śmiać. Matka roku!Mój też kupy się boi.
Mnie rozwala jak Mikołaj się przystawia mojemu mężowi do piersi (bo on często małego ma na gołej klacie bo on gorący człowiek jest) i próbuje ssać ten bezużyteczny męski sutek. Nie wiem tylko czemu mąż nigdy nie daje mi się przystawić i kwiczy "ej, przestań, on chce jeeeść, chooodź!". 😂
Sylwucha, kic83, doomi03, dmg111, Karenira lubią tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
nick nieaktualnySzalonaOna wrote:Skurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowej
Motylku 😳😳😳
To będziesz moja parą dwójkową 😳doomi03, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
-
Mikołaj pozdrawia Lenkę i Oliwkę.[/QUOTE]
ANIA !!
Jejku dopiero spojrzałam na Twój suwaczek.. wydawało mi się ze mały ma z 2 tyg a to już prawie 2 miesiące !! To jest niemożliwe kiedy to zleciało ..Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 19:18
Annia lubi tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SzalonaOna wrote:Skurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowejMikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
O kurde! 😱 Powodzenia ✊🏽✊🏽✊🏽✊🏽 Będzie wszystko dobrze ❤️ -
Motylku myślę o Was cały czas. Wszystko będzie dobrze, Matylda jest silna po mamie. Nawet jeśli urodzi się dzisiaj to zobaczysz, nic złego nie będzie się działo. Trzymam za Was kciuki i przesyłam mnóstwo buziaków!
Sylwia, Twoje dziewczynki to będą przyjaciółki na całe życie! ♥️ Kochane są 😘 a brzuszki, sama widzisz że czy dziecko karmione piersią, czy butelką to i tak prawie każde ma problemy brzuszkowe. To nie Twoja wina chociaż wiem że to się łatwo mówi. Ale super że mąż się angażuje, a ta akcja z kupą genialna 😂 Mała wiedziała co robi 😂
Annia buziaki dla Mikolaja w słodziutkie pysie 😍Sylwucha, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022