Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie ma co.
Wysyłam swojego do Pepco w poniedziałek, tak żeby po taniości dokupić trochę pajaców i bodziaków w rozmiarze 50.Annia, Lalia, KarolinaMaria, dmg111, Enigvaa lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Kicuś, nam położna mówiła żeby pić kawę przed karmieniem, bo największe stężenie kofeiny jest chyba 30 - 60 min po wypiciu kawy i żeby zdążyć nakarmić przed tym szczytem 🤔
Wypiłam, nakarmiłam z 45 minut po i zasnął odrazu 😂kar_oliv, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
SzalonaOna wrote:P będzie w ciągu godziny w domu i jedziemy. Właśnie skończyłam pakować torbe.
Biorę oczywiście tylko dla siebie.
Motylku
Odezwij się ,już minęły dwie godziny.Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
dmg111 wrote:Hahaha, już nie będę 😘 A macie też problemy brzuszkowe? Martwi mnie to jak się pręży i nie potrafi załatwić 😥 Wczoraj czułam się okropna matka, bo nie potrafiłam jej uspokoić i dopiero mąż dał radę 😥
-
Dziewczyny
ktróre urodziły, jakiego emaila dostałyście jak już zmieniłyście statut w aplikacji Rosmana że urodziłyście? I kiedy?
Też są do odebrania pieluchy Pampersa?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Ounai wrote:Mąż wrócił, udaje że nic się nie stało. Mówi, że mój szef wspiera produkcję i jeździ wózkiem widłowym na porannej zmianie w ramach nadgodzin. Twierdzi też że mu obciachu narobiłam dzwoniąc messengerem i pytając o której zamierza pojawić się w domu. Powiedziałam mu, że mam to gdzieś, bo umówił się z szefem na 4h, został 7h i potem dziwi się, że szef go prosi skoro za każdym razem on się zgadza. Zaczął obiecywać synowi, że mu ciastka upiecze, to mu powiedziałam, że nie zgadzam się, jak posprząta mieszkanie wreszcie porządnie, żebym się przed ludźmi wiecznie nie wstydziła to może sobie piec. Pewnie i tak nie posprząta jak znam życie, najwyżej będą ciche dni
Ja to bym się cieszyła ze chce upiec ciastka i się zająć przy tym dzieckiem .. jak czytam to wszystko to sobie myśle ze chyba coś nie tak jest u nas w domu.. mój wraca z pracy zmęczony wiec ma dom posprzątany najczęściej i obiad podany pod nos ( co prawda zamówiony najczęściej ale jednak ) i jeszcze potrafi się przyczepić na wejściu ze w aucie bałagan bo zobaczył przez szybę .. No ale fakt ze w aucie to normalnie jakby coś wybuchło tylko ze ja przy dziecku nie mam kiedy tego ogarnąć ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
doomi03 wrote:Nooo Sylwia w koncu jesteś
dawaj znać częściej co u Was 😘. A jak Ty się czujesz kochana, jak nastrój?
Wik89, Lalia, kic83, KarolinaMaria, Annia, Suszarka, doomi03, Nowastaraczka, dmg111, Enigvaa, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
Mamuśki jeszcze jedno pytanko - wasze maluszki śpią w śpiworkach czy nie bardzo?
Kic, ja zmieniłam - bo kombinowałam i dostałam mejla na nowe pampersiaki :pkic83 lubi tę wiadomość
-
Kicku, myślę ze hormony robią mi papkę z mózgu. Sytuacja w rodzinie też nie nastraja. Prawie wszyscy mają koronę, albo są na kwarantannie. Najbardziej męczą mnie brzuszki dziewczynek. Czuje się totalnie bezradna i obwiniam o to siebie...
-
kic83 wrote:Nie ma co.
Wysyłam swojego do Pepco w poniedziałek, tak żeby po taniości dokupić trochę pajaców i bodziaków w rozmiarze 50.
Sylwia czyli mąż nadal do kupy się nie przełamał? 😁Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Moja Szarańcza 😍
Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 listopada 2020, 07:37
Annia, KarolinaMaria, Evelle28, kic83, Zulugula, Ladyo, Angie1985, Lalia, kar_oliv, Iryska, Suszarka, doomi03, kiniusia270, Wik89, calanthe, Nowastaraczka, Nadzieja94, Nikaa92, Tajka, Ounai, Ewa88 , dmg111, kkasia, Stokrotka027, Enigvaa, Karenira, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Kochana, u nas te problemy brzuszkowe to masakra. Tak bardzo szkoda mi małych i nic nie mogę zrobić. Lenka szczególnie zle to przechodzi, a ja mam żal do siebie, ze to pewnie przez sztuczne mleko. Nie moge rozkręcić laktacji..., dobija mnie to. Dzis zamowilam ten laktator, który ma Ounai. Moze jakos on zdziala cuda. Mam tą BioGaie, ale nie widze roznicy. Do kazdego mleczka daje po 3-4 kropelki delicolu i dodatkowo jako probiotyk diciflor. Chyba troszeczkę wspomaga pracę jelit. Ale małe i tak cierpią. Przeszliśmy przez różne mleka. Jednak na Hippie najlepiej, ale bez wielkiego szału.
Sylwucha, Annia, Iryska, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔 -
kic83 wrote:Nie ma co.
Wysyłam swojego do Pepco w poniedziałek, tak żeby po taniości dokupić trochę pajaców i bodziaków w rozmiarze 50.
Po waszych doświadczeniach widzę, że trzeba na poważnie dozbroić się w małe rozmiary. Niestety HM i Next mają strasznie zaniżoną rozmiarówkępepco wypada chyba całkiem ok
🦄 2021 r. -
Nowastaraczka wrote:Mamuśki jeszcze jedno pytanko - wasze maluszki śpią w śpiworkach czy nie bardzo?
Kic, ja zmieniłam - bo kombinowałam i dostałam mejla na nowe pampersiaki :p
Mam kilka spiworków, ale póki co Młody jest tak mały żeby się w tym utopił 🤷
Zawijamy go jak w szpitalu kocykiem w rożek.Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność