Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia wrote:Hahah, też był się śmiała.
Mój też kupy się boi.
Mnie rozwala jak Mikołaj się przystawia mojemu mężowi do piersi (bo on często małego ma na gołej klacie bo on gorący człowiek jest) i próbuje ssać ten bezużyteczny męski sutek. Nie wiem tylko czemu mąż nigdy nie daje mi się przystawić i kwiczy "ej, przestań, on chce jeeeść, chooodź!". 😂
Annia, Nowastaraczka, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Suzi, prawda? Ale ten czas zasuwa! Motylek niedawno wysikała dwie kreski a już może zaraz Matylda będzie z nami!
Casteam, jak się czujesz po porodzie? Trochę się zregnerowałaś, twój facet pomaga w domku? 😘Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Skurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowej
O kurcze Moti trzymaj się ✊✊✊💙
💗 -
SzalonaOna wrote:Skurcze co 4-5min, szyjka długa, rozwarcie na 1cm. Mała ułożona glowkowo, około 2,5kg.
Pobrali mi krew, jeśli skurcze zaraz nie ustaną a wyniki z krwi będą ok, to dziś cc. Od 34t0d nie powstrzymują kaucji skurczowej
O mamo, co tu się znowu pozmieniało 🙆♀️
Motylku, powodzenia!! Trzymam kciuki i kibicuje Tobie i Matyldzie. Wiem że obie jesteście silne i dacie radę. Trzymaj się!!
I widzę że jest szansa znowu na parę! Casteam, gratulacje!!! 🎈💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 19:27
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Motylku, Matylda to duża i zdrowa dziewczynka, jesteś pod opieką, będzie dobrze, jesteśmy z Tobą 😘😘
Sylwia, dziewczynki są magiczne 😍 nie mogę się na patrzeć 😍 cieszę się, że fizycznie czujesz się coraz lepiej 😘 tak jak dziewczyny piszą, nie obwiniaj się absolutnie o nic! Po pierwsze, tak jak Ounai napisała, problemy brzuszka niestety mogą być po prostu fizjologiczne, a z tego co przeczytałam to robisz wszystko co możesz żeby pomóc dziewczynkom 😘 co do laktacji, czasem trudno jest z jednym bobasem, a co dopiero z dwoma, a Ty mimo trudności nadal się nie poddajesz! Pamiętaj, że najważniejsze żeby dziewczynki były najedzone i ładnie rosły, a mleko modyfikowane po to jest, żeby z niego korzystać 😘 mąż jest mistrzem 😂 masz z nim KUPĘ śmiechu 💩🤣
Kic, w Pepco z 56 są mega przebrane rzeczy, trzeba naprawdę szukać, jak byłam dzisiaj to z "nie - świątecznej" kolekcji to myślę, że pojedyncze sztuki tych 56 🤦♀️
W ogóle ten rozmiar 50 jest mega kłopotliwy 😑 w Lidlu jest niby 50/56 ale te rzeczy wypadają bardziej jak 56/62, w H&M wydaje mi się że 50 jest bardziej 50/56 no i trochę ceny zwalają z nóg, ale często są kody👍 w smyku mi się wydaje ok rozmiarówka, dlatego stamtąd mam pajace i spodnie 50 ale za to wybór jest maleńki, a ceny też potrafią być "nieadekwatne ", spory wybór 50 jest w C&A, ale ceny porównywalne do H&M i smyka 🤷♀️Sylwucha, kic83, Annia, Nowastaraczka, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Suszarka wrote:Motylku myślę o Was cały czas. Wszystko będzie dobrze, Matylda jest silna po mamie. Nawet jeśli urodzi się dzisiaj to zobaczysz, nic złego nie będzie się działo. Trzymam za Was kciuki i przesyłam mnóstwo buziaków!
Sylwia, Twoje dziewczynki to będą przyjaciółki na całe życie! ♥️ Kochane są 😘 a brzuszki, sama widzisz że czy dziecko karmione piersią, czy butelką to i tak prawie każde ma problemy brzuszkowe. To nie Twoja wina chociaż wiem że to się łatwo mówi. Ale super że mąż się angażuje, a ta akcja z kupą genialna 😂 Mała wiedziała co robi 😂
Annia buziaki dla Mikolaja w słodziutkie pysie 😍Lalia, Annia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:W Pepco ciezko z takimi małymi rozmiarami. Mój mąż w Auchanie kupił małe rozmiarowki🙂
Auchan no tak!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualnyByła lekarka. Nie powstrzymują y mnie żeby nie prowokować rozejścia blizny. Skurcze na ktg są, jeśli wyniki będą ok, to cc. Mała ma wagę niby dobra, powinna sobie już dać radę. Może wymagać dogrzania itd ale to będą w stanie ocenić jak już się urodzi....
Na sterydy przy takich skurczach nie mogą czekać. Dostałam kroplówkę, ale nic nie wycisza. Bolą cholernie.kic83, doomi03 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Annia, patrzę co to za duży bobas a to Twój Miki! 😲💙 Z niedowierzania popatrzylam na suwaczek, a tam już prawie 2 miesiące 😲💙 kiedy on tak urósł, dopiero Ci te maleńkie pajace wysyłałam 🤭💙
Annia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Auchan no tak!
Suzi ja też jak chodziłam do pracy to w aucie niemal miałam drugą garderobę i kosmetyczkę, ale mąż nigdy nie pisnął mi słowa, że wozi szpilki, eleganckie baletki, adidasy, kilka sweterków i żakietów jakby się zmieniła pogoda itp... 😂Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
SzalonaOna wrote:Była lekarka. Nie powstrzymują y mnie żeby nie prowokować rozejścia blizny. Skurcze na ktg są, jeśli wyniki będą ok, to cc. Mała ma wagę niby dobra, powinna sobie już dać radę. Może wymagać dogrzania itd ale to będą w stanie ocenić jak już się urodzi....
Na sterydy przy takich skurczach nie mogą czekać. Dostałam kroplówkę, ale nic nie wycisza. Bolą cholernie.SzalonaOna lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Motylku
może się jeszcze wyciszą skurcze?
A jak nie to Matylda jest już gotowa żeby przyjść na świat, nic się nie martw, wszystko będzie dobrze!
Będziesz parą Casteam 🤗Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Lalia wrote:Annia, patrzę co to za duży bobas a to Twój Miki! 😲💙 Z niedowierzania popatrzylam na suwaczek, a tam już prawie 2 miesiące 😲💙 kiedy on tak urósł, dopiero Ci te maleńkie pajace wysyłałam 🤭💙
To jest niesamowite jak czas zasuwa. Niedługo będzie grudzień i mały Aleksander się z Tobą będzie witać!Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
kic83 wrote:Motylku
może się jeszcze wyciszą skurcze?
A jak nie to Matylda jest już gotowa żeby przyjść na świat, nic się nie martw, wszystko będzie dobrze!
Będziesz parą Casteam 🤗
Kicuś, to samo pomyślałam 🤭 fatum naszych podwójnych porodów 🙈Nowastaraczka, kic83, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość