Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyAle powiem Wam, że co poród, to te skurcze bolą mocniej, ale lepiej je znoszę 😂
No i plus taki, że męża nie ma - mogę Wam relacjonować bo nikt mnie nie zagaduje...kic83, kar_oliv, Suszarka, doomi03, dmg111, kkasia, Karenira, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Największy strażnik kolejności właśnie perfidnie wkradl sie w kolejkę 😅 przepraszam Moti, musialam 😘😘😘😘
Malutka ma już dobra wagę także nic się nie martw kochanie, będzie wszystko dobrze ❤️kar_oliv, doomi03, dmg111, Wik89 lubią tę wiadomość
-
edyciak. wrote:Sory, nie nadrobię..
Casteam, wielkie gratulacje ❤ jejku, jaka śliczna twoja malutka Lilcia 😍 współczuję przeżyć, ale chyba każdą z nas to czeka. 😕 Chyba że pójdzie nam gładko jak u DMG 😉
Maggie, nie sądziłam, że nasze maluchy mogą już tyle ważyć. 🙂 A dziś z mężem się zastanawialiśmy, ile nasz mały może ważyć... Dobrze, że z szyjką jest w miarę ok. 😉
Lalia, ja nie mam nic świątecznego dla malucha, bo myślałam, że urodzi się raczej po świętach.. ale jest ryzyko, że urodzi się wcześniej, to może coś spróbuję jeszcze dokupić... 🤔
Motylku, kurczę, trzymaj się kochana 😘 pewnie Twój mąż dostał już motorka w tyłku. Wierzę, że jeszcze pozwolą ci trochę pobyć w dwupaku i będą monitorować małą... Niby już jest spora, ale jeszcze trochę wczesny tydzień.
Edyciak, od ostatniego badania, które było 2 tyg temu to przybrała 420 gram, ale też myślę że długość kości udowej może trochę zaburzać, bo wyprzedza resztę o 2 tyg🤭.
Jak pytałam lekarza o wagę docelową, to mówił że nie określi jeszcze, bo skokowo może rosnąć.edyciak. lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Nadzieja94 wrote:Hej mamuśki tak wgl 😊
Dzisiaj miałam Wizytę szyjka długa 4,8cm wszystko z nia dobrze. Przepływy też dobre.
Malutki waży 789gram już i rośnie jak na drożdżach 💙😊😁
Troszkę zamrtwiło mnie to że obwód główki jest większy od innych pomiarów o ok2 tygodnie do przodu ale lekarka nie kazała się tym martwić mówiła że to czesto później sie wyrównuje. Czy któraś z was tak miała może?
Mój i cały czas miał większa .. po porodzie nie wyglądał za to wcale na duża głowę i nadal nie wyglada chybaDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Annia wrote:Hahah, też był się śmiała.
Mój też kupy się boi.
Mnie rozwala jak Mikołaj się przystawia mojemu mężowi do piersi (bo on często małego ma na gołej klacie bo on gorący człowiek jest) i próbuje ssać ten bezużyteczny męski sutek. Nie wiem tylko czemu mąż nigdy nie daje mi się przystawić i kwiczy "ej, przestań, on chce jeeeść, chooodź!". 😂
Ten bezużyteczny męski sutek mnie rozwalił 😂Annia, Lalia, Sylwucha lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Ale powiem Wam, że co poród, to te skurcze bolą mocniej, ale lepiej je znoszę 😂
No i plus taki, że męża nie ma - mogę Wam relacjonować bo nikt mnie nie zagaduje...
A mąż co na to wszystko? Panika ? Cieszy się ? Czy raczej na spokojnie ?DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
SzalonaOna wrote:Prawda?! Nie wiem co to się porobiło, chyba ta pełnia 🤔😂
Powiem Ci moti ze tak się słabo dziś czuje ze sama wręcz chciałabym w tym 34 tyg już urodzić .. ale tez dlatego ze mój syn urodził się w 38 i miał problemy a obok dzieci 34 - 36 tydz wszystko ładnie pięknie wiec myśle ze dziecko w 34 tyg jest już gotowe a poza tym mam dziś ciezki dzień i zle się czuje ..DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Casteam, gratulacje , śliczna dzidzia 😍
Motylku, trzymam kciuki, powodzenia, wszystko będzie dobrze ✊😘
-
nick nieaktualnyMotylku, trzymam mocno kciuki ❤️ Wszystko bedzie dobrze
Dziewczyny, mam pytanie do tych, ktorym dzidzie ułożyły sie miednicowo - gdzie glownie odczuwacie ruchy?Moj syn byl ulozony glowkowo, a w 26 tyg znowu sie obrocil miednicowo, a teraz zastanawiam sie gdzie jest 😂
W pierwszej ciąży Synek byl od 20 tyg ulozony glowkowo i juz sie nie obracał, a drugi cos kombinuje strasznieWiadomość wyedytowana przez autora: 31 października 2020, 20:10
-
Motylku na pewno z Matylda wszystko będzie dobrze jest już duża dziewczynką. 🙂
Casteam gratulacje śliczne maleństwo, słodka jest ☺️
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Annia, sutek męża, haha, padłam 🤣🤣🤣
Motylku, Twój mąż to pewnie teraz ma pełno w gaciach, nie dał Ci odpoczywać, to teraz zasuwa w domu jak elektron 😁
Z Matylda będzie dobrze ♥️ zbieraj siły dla swojej kruszynki ♥️
Edyciak, u Ciebie jest zagrożenie przedwczesnym porodem??Annia lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Auchan no tak!
Motylku, trzymam kciuki, żeby jednak skurcze ustały. A tyle co mówiłaś, że chciałabyś iść do szpitala odpocząć, to może marzenie się spełni, a P będzie musiał trochę zmienić nastawienie i poogarniac dzieci i młodzieży dom.
Sylwia, dziewczynki są przepiękne.
Casteam, Lila jest cudowna, taka delikatna i dziewczęca.
Ania, Mikołaj mlodszy a trzyma już tak samo główkę jak Marta.
Dziś 4 dni bez kupy. Zrobiliśmy wlewke miodowa i 15 min później kupa była. Potem Marta zasnęła w jednej chwili.Lalia, Annia, Sylwucha lubią tę wiadomość
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔