Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Matko... Justa tak mi przykro😟 ale dzień ehh...
Mi ulzylo bo wyniki glukozy super... 🙏
83 135 117Ounai, kic83, Annia, Koteczka82, Lalia lubią tę wiadomość
9.12.2017r. 10tc [*] puste jajo płodowe
18.01.2019r. Julcia cc, kp
19.03.2020 -> Jest ❤
31.08.2020 -> usg 3 trym 1.5kg
15.10.2020 -> usg 2520g
21.10.2020 -> wizyta gin -
Aż nie wiem od czego zacząć 😭
Jest mi tak cholernie smutno Koteczko, że nawet sobie nie wyobrażasz 😭 doskonale wiem co przeżywałaś, każdy Twój smutek, stres, przypominał mi o tym co ja kiedyś przeżywałam..
Naprawdę myślałam, że Twoja ciąża skończy się tak samo szczęśliwie jak moja 4,5 roku temu 😔
Los nam pisze różne scenariusze i jakkolwiek to zabrzmi, tak właśnie miało być, aczkolwiek serce złamane na kawałki i krwawi 💔
Justa u Ciebie to już w ogóle nic nie zapowiadało tragedii.. Do tej pory jestem w szoku, jak to się mogło stać 😔 nawet nie wiem jak mam Cię pocieszyć 😭
Wierzę, że i dla Ciebie słońce jeszcze zaświeci kochana! Trzymaj się 🙏
Co do forum, bardzo, ale to bardzo lubię Was czytać, ale nie ma mnie tu często, a to dlatego, że właśnie boję się takich informacji. Zaglądam codziennie i tego nie zamierzam zmieniać, ale nie będę się udzielała tak dużo jak wcześniej. Ale niezmiennie uwielbiam Was wszystkie 🥰Koteczka82, Wik89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Justa91 wrote:Hej kochane nie stety musze was opuscic....
Serduszko nie bije... Czekam na poronienie 😭😭😭😭😭😭
Kochana łączę się z tobą w bólu. Cholernie mi przykro 😭 życzę Ci dużo siły, bądź dzielna.Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
Aniołek 08.11.2016//Aniołek 08.02.2017 //2.05.2020 Aniołek
ONA: 39 lat
Hiperprolaktynemia - Bromergon
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
ON: 38 lat
Okaz zdrowia
Nasienie - Normozoospermia✅
Suple: magnez z B6, kwas foliowy, vit D3 i E, astaksantyna, cynk.
Droga do sukcesu jest zawsze w budowie... -
Edyciak wrote:Ja też odpuszczam forum na kilka dni. Stresują mnie takie informacje... Koteczką tak się przejełam, że sama zaczęłam plamić... A w pracy jest masakryczna atmosfera, co dodatkowo nie wpływa korzystnie...
Nie mogę tak wszystkich przeżywać. To jest straszne. Justa, nie tak miało być....
Edyciak staraj się uspokoić wierzę że u ciebie wszystko będzie dobrze. ✊Edyciak lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
boo123 wrote:Koteczko, Justa 😢😢😢😢 bardzo mi przykro 😢😢😢😢 co to za zły czas...
Przytulam Was mocno.
Boo kochana a jak ty się trzymasz?boo123 lubi tę wiadomość
Michałek 04.04.2009 - Nasz skarb.
IO - Siofor 500mg
ANA 3+ - Encorton 10mg
3 cykle z Clo ❌
Zioła ojca Sroki ❌
Wiesiołek
1 cykl Aromek 1x1 ❌
2 cykl Aromek 2x1 ❓
Okaz zdrowia
Koteczka82 wrote:Boo kochana a jak ty się trzymasz?
Było ciężko na początku, ale już jest lepiej. Patrzę z nadzieją na przyszłość, nawet jeśli nie będzie mi dane mieć drugiego dziecka.
Postanowiłam trochę odpocząć od starań, zająć się życiem i cieszyć się tym co mam 🙂 Skupiam się na synku i dziękuję Bogu że mi go dał.
Koteczka82, Lalia, Zulugula, Ounai, kic83, dmg111 lubią tę wiadomość
2 lata starań o 👦
08.2016 synek ♥️
Starania o rodzeństwo od 05.2018
05.2020 9tc 💔 -
nick nieaktualnyJezu dziewczyny co ta za fatum u was? Tak mi przykro, tak mi się kurewsko smutno zrobiło, ze aż mi się nic nie chce tylko siedzieć i gapić w ścianę... nie potrafię sobie tego wyobrazić, wy jestescie tak cholernie silne dziewczyny, ze ja pitole!!!!
Ulaa, Susanne lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, ten dzień to jakaś beznadzieja. Dziewczyna, która była przede mną też poroniła, a miała betę prawie 1000. Bałam się bardzo...
Moje dziewczynki mają się dobrze 😊
Tak, to raczej dziewczynki 😊 Lekarz mówił, że nawet jak widzi płeć na 100%, to mówi, że 90%. Mi powiedział, że 70% dwie panny 😉
Szybko rosną. Mają wyprzedzenie 5 dni w stosunku do OM. W brzuchu szaleją jak chomiki 😉Anet.kaa, kic83, Zulugula, Annia, Lalia, Iryska, Edyciak, dmg111, LaBellePerle, SzalonaOna, Wik89, doomi03, Ulaa, Ounai, Ewa88 , Evelle28, Koteczka82 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dziewczyny, ten dzień to jakaś beznadzieja. Dziewczyna, która była przede mną też poroniła, a miała betę prawie 1000. Bałam się bardzo...
Tak, to raczej dziewczynki 😊 Lekarz mówił, że nawet jak widzi płeć na 100%, to mówi, że 90%. Mi powiedział, że 70% dwie panny 😉
Szybko rosną. Mają wyprzedzenie 5 dni w stosunku do OM. W brzuchu szaleją jak chomiki 😉
W końcu dobra wiadomość!
👸👸❤️❤️
Bardzo się cieszę!!!Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:Dziewczyny, ten dzień to jakaś beznadzieja. Dziewczyna, która była przede mną też poroniła, a miała betę prawie 1000. Bałam się bardzo...
Szybko rosną. Mają wyprzedzenie 5 dni w stosunku do OM. W brzuchu szaleją jak chomiki 😉Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Szybko rosną. Mają wyprzedzenie 5 dni w stosunku do OM. W brzuchu szaleją jak chomiki 😉
Kochana, kamień z serca 💚 cieszę się, że dzieciaczki zdrowe i energiczne 😘 i że dla Ciebie Pink is a new black 😎😍Sylwucha lubi tę wiadomość