Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia wrote:Kic, pięknie waga Ci spada! 💪
Motylku cieszę się że Matylda ma się coraz lepiej ♥️
Jednorożec, w kościołach ograniczenia osób, chyba do 1os /10 m🤔
Dzięki dziewczyny za cynk o ubrankach 😘
Ounai mój mąż jak się urodził to 62 cm i 4200g, obecnie 188cm wzrostu, ja urodzona 54 cm i 3380 g, obecnie 163 cm wzrostu 😅 więc Aleksander powinien do min 3500g dobić 😂
Ciężko przewidzieć te rozmiary maluchów.
Ja urodziłam się ważyłam 2.9kg ale miałam 59cm długości, taka długa chuda kiszka. Mąż ważył 3.2kg ale miał 52cm. Więc wróżenie z fusów.
Kupiłam na vinted chyba z 10 pajaców z nexta i george, super jakość jak nowe, ale obawiam się że ich mogę nie użyć nawet.edyciak. lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Motylku wspaniale wieści dobrze ze antybiotyki działają że je twoje mleko to bardzo ważne. Już niedługo wyjdziecie razem do domu.
Teraz zachorować czy potrzebować szpitala to obłęd. Lekarze i pielęgniarki zajechani. Sytuacja normalnie patowa. 🙄
I jeszcze dziady twierdzą że to wina protestów. 🤮🤮
Temat rzeka...SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Motylek ciesze się bardzo to sa super wiadomości!!
Co do Covidu to ja mam taka nie daleka wcale koleżankę co mowi ze obozy koncentracyjne wybudowali dla nas i bd nas wybijać,jak w Auschwitz, bo za dużo jest nas na planecie i poto ten cały covid . Do tego mowi ze bd nas sila "szczepić" każdego zeby tez powybijać nas ( na siłę nas wojska maja brac na szczepienie). W marcu wysylala mi zdjecia trupów na ulicach i mowila jak to wygląda w Chinach ze nas tez to czeka ost juz mialam tak doscy jej pierdzielenia ze mowie ze powinna sobie neta odłączyć bo takie glupoty gada.. i zeby zajęła się domem i dziecmi ma trójkę a nie czytala niewiadomo co ale jej nie przetłumaczysz ona wie lepiej i wierzy w takie bzdury🤔🙄Ania81, SzalonaOna lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
nick nieaktualnyStokrotka my tez takie cos przerabialismy ze znajomymi i co niektorymi osobabmi z rodziny.
Maz sie wkurzyl na jedna ze swoich siostr i prosto z most jej kazal sie ogarnac i sprawdzic newsy ktorymi sie dzieli. Kupe takich bzdetow wysylala, tyle ze na temat Wloch.
Mamy tez znajoma, ktora zawsze dzieli sie "budujacymi" wiadomosiciami na nasze grupie mam na WhatsAppie.
Oczywiscie pozniej sie okazuje, ze to czymsie podzielila to nieprawda🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️.Stokrotka027 lubi tę wiadomość
-
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2020, 16:14
Inga28, Angie1985, SzalonaOna, Sania, Enigvaa, kic83, Lalia, Ladyo, Ania81, Anet.kaa, Iryska, KarolinaMaria, kar_oliv, Nikaa92, Ewa88 , kkasia, Ounai, Julik, Stokrotka027, doomi03, Suszarka, kiniusia270, Fragaria lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
SzalonaOna wrote:Dmg - wygrałaś 😂😂😂
Inga - jak dla mnie tak. Ale to nie wyznacznik raczej.... Ja miałam wysoko i co z tego... 🤔
Wiem, wiemnawet może opaść miesiąc przed porodem 😊 ale wysyłałam siostrze zdjęcie i tak się zastanawiałam czy opadł czy nie
-
Enigva
super brzuszek!
Inga
to jeszcze nie jest opuszczony brzuszek.
Motylku
fantastyczna wiadomość!
Dziewczyny to są jednak silne istotki!
Enigvaa, SzalonaOna, Stokrotka027 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
dmg111 wrote:To są pozory, rozbeczala się zaraz po zdjęciu 😂 od rana nie śpi, a w nocy przespała całe 4h 🤦🏻♀️😂
Nie piszcie mi dziewczyny o 4 czy 5,5h ciągiem snu Waszych dzieci bo mnie coś trafi....Annia, Ounai lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Co do fake newsów to poprostu zalewają internet i nikt tak naprawdę nie wie co jest prawdą a co nie, bo ten świat teraz jest tak pełen absurdów że naprawdę można uwierzyć we wszytko.
TVPiS ryje ludziom starszym berety przecież oni wierzą ze to co mówią w telewizji to święta prawda.
Ja też myślę często że świat był lepszym miejscem kiedy nie było tej wszech otaczającej nas technologii. Jakoś się żyło bez komórek internetów a jakie życie było fantastyczne.
Ania81, Stokrotka027, Suszarka lubią tę wiadomość