Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Fragaria, nie możesz tam dzwonić i sie upominać o dokument? Zagraj kartą ciąży, że bardzo Ci zależy na czasie, to Was blokuje przed wprowadzeniem a Ty zaraz urodzisz. Polecam to rozwiązanie, wszystkich majstrój tak urobiłam
dmg111, Fragaria, Lalia, Suszarka, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
-
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 10:58
Angie1985, dmg111, Lalia, Ania81, doomi03, kkasia, LaBellePerle, Annia, Wik89, patrycja92, calanthe lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Fragaria wrote:Dzięki Dziewczyny
Stanął w miejscu jeden dokument potrzebny do odbioru domu, więc oficjalnie nie możemy się zameldować bo dom nie jest oddany do użytku. A ten dokument leży od 2 tygodni w starostwie i czeka na pieczątkę, bo pracują rotacyjnie i zdalnie i wszystko trwa dłużej. Martwię się że za kilka dni ogłoszą kwarantannę narodowa i już całkiem wszystko się zatrzyma.
Już mi lepiej. Zrobiłam listę rzeczy do zrobienia, zacznę od wstawienia prania i będę powoli ogarniać ile będę miała siłę.
Miłego dnia Wszystkim. Będę Was nadrabiać wieczoremFragaria lubi tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Oo to idę o zakład, że w domu szybko Cie znów chyci 😀
Aaa no tak, juz kojarzę tę akcję z roznymi terminami i że szperałas w suwaczku😁
Taaak długo nie mogłam dojść do tego kiedy w końcu powinnam rodzic 😂
No w domu na pewno jakoś będzie więcej możliwości się rozkręcićw razie czego we wtorek mam wizytę u mojego gina to sie sprawdzi czy się szyjka coś rusza czy stoi w miejscu.
-
Właśnie przekonałam się o całkowitej bezsensowności godzin dla seniorów.
Poszłam sobie po witaminy do ulubionej apteki była godzina 9.30 tam jak zwykle kolejka na jakieś 15 osób i to sami seniorzy w końcu o godzinie 9.55 jak wiedziałam że raczej nie zdążę bo kolejka w żółwim tempie szła poinformowałam wszystkich że jestem w ciąży i mogę wejść poza kolejnością ponarzekały ale mnie przepuściły. Pomyślam sobie że one i tak będą obsluzone a ja,będę musiała iść drugi razLalia, Ania81, dmg111, Inaa89, SzalonaOna, Suszarka, Ounai, Julik lubią tę wiadomość
Dawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Jednorożec89 wrote:Właśnie przekonałam się o całkowitej bezsensowności godzin dla seniorów.
Poszłam sobie po witaminy do ulubionej apteki była godzina 9.30 tam jak zwykle kolejka na jakieś 15 osób i to sami seniorzy w końcu o godzinie 9.55 jak wiedziałam że raczej nie zdążę bo kolejka w żółwim tempie szła poinformowałam wszystkich że jestem w ciąży i mogę wejść poza kolejnością ponarzekały ale mnie przepuściły. Pomyślam sobie że one i tak będą obsluzone a ja,będę musiała iść drugi raz -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a przepływy sprawdza się podczas zwykłego usg? Pytam bo lekarz nigdy mi nie mówił żeby sprawdzał...
Mi zawsze sprawdzał przynajmniej z tego co ogarniam co on robi😀 bo tez nigdy nie mówi. 3 rzeczy zawsze pipczą, serce i 2 inne, i to jest to, tak samo teraz było jak juz powiedzial mi konkretnie, że przepływy superEwa88 lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Angie1985 wrote:Ja też dzisiaj stanęłam na wadze i kolejny kilogram w dół już 8 kg schudłam. Już nie mam siły na te nudności... Ehhh trzeba przetrzymać ale już jestem wykończona i nie pamiętam jak to jest dobrze się czuć. 🙁
Mam niestety to sam miałam że będzie to po trochę ustepować ale jest gorzej bo do mdłości i uczucia pelnosci doszły niestety wymiotyDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, a czy jak mam pakiet prywatny opieki to czy internista może zrobić kwalifikację na te szczepienie krztusiec skoro i tak się za szczepionkę płaci czy tylko i wyłącznie to trzeba przez POZ załatwiać?
Normalnie internista to wypisuje, z prywatnej opieki tez:) tylko potem nie wiem jak to jest, czy musisz się w tej przychodni zaszczepić co masz ten pakiet czy możesz tez normalnie w nfz ale pewnie wszędziekar_oliv lubi tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Ewa88 wrote:Dziewczyny a przepływy sprawdza się podczas zwykłego usg? Pytam bo lekarz nigdy mi nie mówił żeby sprawdzał...
Mi od dwóch wizyt sprawdza, badając mówi co teraz będzie sprawdzał i czy jest ok i od 2 wizyt te przepływy doszłyEwa88 lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualnyDziewczyny ja noc spedzilam na oddziale niestety.
Mam areszt lozkowy, zero chodzenia, tyle co lazienki. Szyjka zaczela sie skracac, plus malusienkie rozwarcie. Dostalam leki.
Maz zorganizowal wszystko jesli chodzi o opieke nad starszymi. Obiady zalatwil, z praca swoja sie dogadal co do godzin (dobrze ze pracuje z domu od marca i na pewno przynajmniej przez nastepny rok). Takze lezakuje. -
dmg111 wrote:Mi w szpitalu liczyli termin według miesięczki, bo mam że urodzona 39t3d. Termin z miesiączki miałam 25.10, a z USG 29.10 🙈
Ja mam ponad tydzień różnicy więc u mnie tylko usg gra tu główne skrzypce. Tutaj to w ogole sami mnie pytali na kiedy mam termin, a w ogóle nie o ostatnia miesiączkę 😛dmg111, Ounai lubią tę wiadomość