Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
dmg111 wrote:Już tak robię, wczoraj ja uspilam i powiedziałam mezowi, że ma nie zbliżać się do mnie przez 2h, wytrzymał 1h59min 😂 koczował pod drzwiami 😂
I najgorsze - śpi z nami w łóżku, bo przy każdym odłożeniu się po chwili budzi.. muszę z tym powalczyć 🙈
Ania, jak opisywałaś te bóle to właśnie się obawiałam, że tak może się to skończyć. To leż teraz plackiem! Mąż da radę. -
nick nieaktualnyHej dziewczyny!
Podczytuje Was ale dopiero mam czas zeby cos napisac.
Ja sie czuje dobrze. Moje hemoroidy sie zmniejszyly wiec juz swobodnie mogę chodzić i siedziec 🙈
Waga mi spadła juz tak masakrycznie, ze noszę swoje ubrania sprzed ciazy 🙈 dzisiaj rano waga wskazywala 50,7kg. Przed ciaza wazylam 47,5kg i w ciąży przytylam ok 14kg. Ale tez bardzo spuchnięta byłam.
Z Lilą karmimy się cycem 🤩 troche bolą sutki ale jakoś daje rade. Smaruje, wietrze. I zaciskam zęby🙈
Czekalam na nawał mleka. W poniedziałek byla u mnie polozna i powiedziała ze mam podac mm jesli waga bedzie za niska. Nie rozumiala tego, ze nie chce podawac mm. Nawet w domu nie mialam. Lila super ssie piers wiec chciałam to wykorzystac. Z moim synem nie bylo tak latwo i nie mialam możliwości karmienia. W każdym razie Pani z opieki poporodowej powiedziala ze jesli chce karmic piersia to ona mi pomoze i poczekamy i sprawdzimy czy sie nawał pojawi i czy waga wzrosnie. I wzrosla 🤩 ciesze sie, ze nie dalam sie namówić na mm.
W nocy Lila moglaby lepiej spac. Wisi troche za długo na piersi. Za to w dzien je i spi 🙈
Dzisiaj mielismy pobranie krwi z pięty i test sluchu. Oczywiście wszystko w domu 🤪
Wszystko jest okej.
Moj synek jest bardzo pomocny. Angażujemy go w rozne rzeczy wiec nie czuje sie odrzucony. Pomaga kapac Lile, caluje ja, glaszcze. Super starszy brat
Nadrabiam forum zazwyczaj w nocy 🤣Annia, Zulugula, KarolinaMaria, kic83, Iryska, Wik89, Lalia, Ania81, Nikaa92, Suszarka, Karenira, Inaa89, Marti29, doomi03, suzi1994 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
LaBellePerle, Iryska, Wik89, Lalia, Inga28, Ania81, kar_oliv, Angie1985, Anet.kaa, KarolinaMaria, Ladyo, Zulugula, Suszarka, Ewa88 , Karenira, Nowastaraczka, Inaa89, Marti29, Evelle28, Ounai, Enigvaa, doomi03, dmg111, Fragaria, Pszczolka36l, calanthe, patrycja92, Gagatka lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kic, ale sceneria
aż miło popatrzeć przy laktatorze na takie widoki
doszłaś już do siebie całkowicie po cc?Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 12:45
kic83 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki. -
Motylku, to wspaniale wiesci! Trzymam za Was kciuki😘
Ania81, leż i wypoczywaj, dobrze ze masz wsparcie w mężu, wszystko bedzie ok!
Doomi, dobra decyzja, lepiej m zd czekac w domu na spokojnie niz w tej szpitalnej atmosferze
Niedlugo sie zacznie 🤗
U mnie podobnie jak u Casteam, w dzien je i spi, w nocy troche za czesto ma pobudki i za dlugo wisi na piersiale dajemy rade.. ja karmie, mąż przewija
Forum podczytuje w nocy ale najczesciej nie mam juz sily, zeby cos napisac.. 😅
Kicku, dostaniemy wyprawke jutro, wlasnie smsa dostalam, takze mega szybko, 7 dni
My przed chwila tez zaliczylismy spacer, piekna pogoda
Czy smarujecie czyms cialo i buzie maluchow po kapieli? Czy kapiecie codziennie? Ja chce codziennie a mąż co 2 dni i mamy spor:P Nasz maluch ma przesuszona skore na twarzy i na ciele troche tez, ale wszedzie poki co czytalam, zeby nie smarowac niczym, sama nie wiem. Chcialabym dzis posmarowac cialo oliwka a buzie nie wiem czym wlasniekic83 lubi tę wiadomość
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnykar_oliv wrote:Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.
Przykro mi. Trzymaj się kochana.kar_oliv lubi tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.kar_oliv lubi tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
nick nieaktualnyWik89 wrote:Motylku, to wspaniale wiesci! Trzymam za Was kciuki😘
Doomi, dobra decyzja, lepiej m zd czekac w domu na spokojnie niz w tej szpitalnej atmosferze
Niedlugo sie zacznie 🤗
U mnie podobnie jak u Casteam, w dzien je i spi, w nocy troche za czesto ma pobudki i za dlugo wisi na piersiale dajemy rade.. ja karmie, mąż przewija
Kicku, dostaniemy wyprawke jutro, wlasnie smsa dostalam, takze mega szybko, 7 dni
Czy smarujecie czyms cialo i buzie maluchow po kapieli? Czy kapiecie codziennie? Ja chce codziennie a mąż co 2 dni i mamy spor:P Nasz maluch ma przesuszona skore na twarzy i na ciele troche tez, ale wszedzie poki co czytalam, zeby nie smarowac niczym, sama nie wiem. Chcialabym dzis posmarowac cialo oliwka a buzie nie wiem czym wlasnie
My kapiemy co 2 dni a za jakies 2 tygodnie zaczniemy codziennie. Wczoraj kapalismy i smarowaliśmy cialko oliwką. Buzie przecieram chusteczkami waterwipes bo ma krostki biale.Wik89 lubi tę wiadomość
-
Doomi mam tak samo różnica ponad tydzien około 9dni wdł om 24 luty wdł usg od poczatku do teraz 15 luty suwak mam ustawiony na 24 luty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 listopada 2020, 13:05
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
kar_oliv wrote:Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Przyjmij moje najszczersze kondolencje.
Dużo sił!kar_oliv lubi tę wiadomość
[/url]
Kar_oliv najszczersze kondolencje. Trzymaj się dzielnie i dużo siły na ten trudny czas. ☹kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Kar, tak bardzo mi przykro... Dużo siły dla Ciebie i Twojej rodziny 😔
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Wik89 wrote:Motylku, to wspaniale wiesci! Trzymam za Was kciuki😘
Niedlugo sie zacznie 🤗
Czy smarujecie czyms cialo i buzie maluchow po kapieli? Czy kapiecie codziennie? Ja chce codziennie a mąż co 2 dni i mamy spor:P Nasz maluch ma przesuszona skore na twarzy i na ciele troche tez, ale wszedzie poki co czytalam, zeby nie smarowac niczym, sama nie wiem. Chcialabym dzis posmarowac cialo oliwka a buzie nie wiem czym wlasnie
Wik
super z tą wyprawką, że tak szybko.
Dziś była u nas położona i powiedziała, że kąpiel co 2/3 dni, my kąpiemy co 3. Buzie i ciałko smarujemy HiPP mamy kremik i oliwkę, może za wcześnie, ale z niego skóra schodzi w niektórych miejscach płatami.
Wik89 lubi tę wiadomość
[/url]
LaBellePerle wrote:Kic, ale sceneria
aż miło popatrzeć przy laktatorze na takie widoki
doszłaś już do siebie całkowicie po cc?
Niestety jeszcze nie.
Co prawda mam dużo sił, ale ciągnie mnie ta rana po cc po jednej stronie,nie mogę na leżąco karmić na prawej stronie bo boli i mam takie uczucie "palenia".
Mąż na szczęście nie musi mi już robić zastrzyków przeciwzakrzepowych, kłuł mnie w brzuch przez 10 dni.
Nie krwawie prawie w ogole, mam tylko plamienia.
Przy zdjęciu szwów jak pytałam kiedy mogę zacząć ćwiczyć to zaczęła się śmiać.
Czucie podobno wraca po pół roku.
Dziś położna mi mówiła żeby smarować bliznę i iść koniecznie do fizjoterapeuty uroginekologicznego.
A jak u Ciebie?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność