Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Kic, chyba dlugo nie można ćwiczyć po cięciu? Z pół roku? Mnie dalej boli okolica blizny, zwłaszcza jak pochodzę dużo albo jak długo noszę małego. Te zastrzyki z heparyna były straszne, taka długa igła, że aż słabo mi się robiło na myśl o jej wbiciu 😁12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.
Kochana moje kondolencjeTrzymaj się jakoś... 🥺
kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Iryska wrote:Kic, chyba dlugo nie można ćwiczyć po cięciu? Z pół roku? Mnie dalej boli okolica blizny, zwłaszcza jak pochodzę dużo albo jak długo noszę małego. Te zastrzyki z heparyna były straszne, taka długa igła, że aż słabo mi się robiło na myśl o jej wbiciu 😁
Ja od 3 tc je robię 😬 i chyba są najgorsze jakie do tej pory robiłam (symulacje miałam na zastrzykach). Nie da się do nich przyzwyczaić 😑O ❤️
Z ❤️ -
Meggi110818 wrote:Ja od 3 tc je robię 😬 i chyba są najgorsze jakie do tej pory robiłam (symulacje miałam na zastrzykach). Nie da się do nich przyzwyczaić 😑12.10.2020 ❤️
14.05.2024 ❤️ -
kar_oliv wrote:Dziewczyny, przepraszam ale będę was podczytywać lecz niekoniecznie pisać (chyba, że po badaniach żebyście wiedziały, że jest okej). 2 dni temu moja mama wylądowała w hospicjum, dziś dowiedzieliśmy się, że ma wirusa a godzinę temu zmarła...
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.wyrazy współczucia. Życzę Ci dużo siły. Jakbyś czegoś potrzebowała to pisz koniecznie.
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Zulugula wrote:Nowastaraczka
Jak tam w szpitalu?
Czekam na wynik covid, kolezanki z sali juz wyruszyly w drogę na położniczy :p
Wakajki troche🤣Iryska, SzalonaOna, Ania81, dmg111, doomi03, Ounai lubią tę wiadomość
-
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.
Trzymaj się😘
Wyrazy współczucia ...kar_oliv lubi tę wiadomość
-
Motylku fantastyczne wiadomości 🥰 Matylda poprostu bardzo szybko chce się tulić z mamusia 😍😘
SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Jak dobrze być w domu ❤️
Mój S wziął sobie dziś wolne... Stęsknił się chyba
Zamówiliśmy sobie i zjedliśmy jedzonko na dowóz... Po szpitalnym jedzeniu miła odmiana, tak mi sie marzyło coś pysznego xD
S zaproponował zebym sobie zrobiła małe domowe spa jak mam ochotę, także chyba skorzystam i zrobię sobie jakąś relaksacyjna kąpiel 😁
I w końcu się wyspie w swoim łóżku, nikt nie bedzie po nocy budzil to chyba bede dziś spala jak susel.Zulugula, Iryska, Wik89, kic83, Ania81, Lalia, Ewa88 , dmg111, Nowastaraczka, Enigvaa, Ounai, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Ania81 wrote:Tu w UK zadko mowia, a ja glupia sie niedopytalam🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️. Jakos nie bylam w pelni swych sil. Maz jest w domu wiec mam nadzieje, ze damy rade.
Jak sobie dajesz rade z 5 chlopakow??? Ja sie zastanawiam jak dam rade z 3 plus maz i jedna ksiezniczka (nasza corcia)
Powiem Ci ze dajemy sobie świetnie rade 😉 zgrzeszyłabym gdybym narzekała. Dzielimy się z mezem obowiązkami, chlopcy tez juz pomagają. Takze nie jest tak źle 😉Ania81 lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Kic Ty to chyba już i tak plaska jesteś i ciałko fit 😉😊 zreszta w ciazy byłaś hot to co dopiero po 😉😘
kic83, Lalia lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
-
Uważajcie na siebie i wasze maluszki, buziaki.szkoda, że nie było jej dane poznać wnuczki. Będzie nad Wami czuwać z nieba. Ja wierzę w to. Gdybyś chciała pogadać, może nie teraz bo wiadomo, że to taki czas, że nie chce się człowiekowi gadać to pisz. Pożegnałam tatę chorego na raka. Co prawda tata to trochę inaczej niż mama, ale rozumiem Twój ból. Płacz ile możesz, nie próbuj być twarda.
BOY 2015
GIRL 2020
CB 2025 💔