Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Zulugula wrote:"..otatnie dni wakacji.." 😁 A nie chcą najpierw wywolywac tylko od razu cięcie?
Wywolywac chyba nie ma za bardzo co, chociaz po badaniu szyjki myslalam ze to sie wydarzy samo :o
Poki co nie ma oznak -
SzalonaOna wrote:Nie mów hop bo się Kacperek namyśli przed nocą 😂
Się śmiałam wracając autem ze by lekarze mieli niezły ubaw ze mnie jak by mnie znów zobaczyli dzis czy jutro xD... Pewnie by było, że przecież dopiero Pani wychodziła xD
Doktorek ktory mnie badał dzis a potem pisał wypis zartowal sobie ze "jak już będzie Pani naprawdę rodzić, a nie udawać to serdecznie zapraszamy" xD... Odpowiedziałam że no kurcze przejrzał mnie ze chciałam sobie tylko porodówkę pozwiedzać 😂dmg111, Lalia, Suszarka, Ania81 lubią tę wiadomość
-
kar_oliv - Przykro mi , nie potrafię Ci napisać czegoś sensownego bo domyślam się jakie to trudne i zadne słowa tutaj nie pomogą. Ale wierzę, że mama będzie z góry nad wami czuwać. .
Motylek - cieszy mnie sytuacja z Matylda ,mala szybko sobie radzi z przeszkodami wiec lada chwila ze szpitala pozostaną tylko wspomnienia. ! Oby tak dalej .
Wiecej niestety nie nadrobie ale mam nadzieje ,ze u was dobrze i waszych maluszków, moja córka dostala wysokiej goraczki nagle w nocy dzis leki pomogły na chwile , i zaraz powtórka z rozrywki nawet się wody napic nie mogla zaczela sie dusic i wymiotować wiec cala w stresie pojechałam na IP ci zbadali było dobrze wiec odesłali do domowego okazało się, że mala ma juz ostre zapalenie ucha i gardła a nic po niej nie bylo widać, że coś ja wzięło czy brało 🤬🤬 poprostu nagle 40 stopni gorączki.. dostała antybiotyk i mam nadzieje ze to szybko minie 🤒🤒😢 narazie jestem pochnieta jej choroba całkowicie jezu ja cierpię razem z nia jak nie bardziej. 😒 Wiec z całego serca życzę wam zdrowia kochane !!kar_oliv, SzalonaOna lubią tę wiadomość
23.12.2018 ❤❤ K.
05.12.2020 💙💙 N.
01.04 ⏸ 10dpo
14.04 - Pęcherzyk ciążowy 🍀🥚5+5
17.04 - Serduszko ❤ 6+1
09.06 - Prenatalne 🙏💙Synek 💙🙏
06.08 - 21+5 / 24 cm 440 g 💙
09.10 - 30+5 / 1600 g 💙 -
Wik89 wrote:Motylku, to wspaniale wiesci! Trzymam za Was kciuki😘
Ania81, leż i wypoczywaj, dobrze ze masz wsparcie w mężu, wszystko bedzie ok!
Doomi, dobra decyzja, lepiej m zd czekac w domu na spokojnie niz w tej szpitalnej atmosferze
Niedlugo sie zacznie 🤗
U mnie podobnie jak u Casteam, w dzien je i spi, w nocy troche za czesto ma pobudki i za dlugo wisi na piersiale dajemy rade.. ja karmie, mąż przewija
Forum podczytuje w nocy ale najczesciej nie mam juz sily, zeby cos napisac.. 😅
Kicku, dostaniemy wyprawke jutro, wlasnie smsa dostalam, takze mega szybko, 7 dni
My przed chwila tez zaliczylismy spacer, piekna pogoda
Czy smarujecie czyms cialo i buzie maluchow po kapieli? Czy kapiecie codziennie? Ja chce codziennie a mąż co 2 dni i mamy spor:P Nasz maluch ma przesuszona skore na twarzy i na ciele troche tez, ale wszedzie poki co czytalam, zeby nie smarowac niczym, sama nie wiem. Chcialabym dzis posmarowac cialo oliwka a buzie nie wiem czym wlasnie -
nick nieaktualnyLaBellePerle wrote:oj kicku, u mnie wcale nie lepiej... ja dopiero po miesiącu zaczelam spac na boku, na lprawym tez mi ciezej niz na lewym. Dyskomfort czuje w dalszym ciagu, czasem cos lekko zapiecze, zaszczypie. Czucie powoli wraca, ale to tak bardzo, bardzo powoli. W dalszym ciagu jest dyskomfort przy napinaniu brzucha... a to juz tyle czasu.
Krwawie tez od poczatku malo i zdziwilo mnie to :o
A krwawienie, no nie jest tego mało, ale nie też jakoś kosmicznie. Póki co zużyłam 2 pary gaci siateczkowych, jedna paczkę tych podkładów (podpasek szpitalnych) 10 szt i zaczęłam swoją paczkę tych dużych podpasek bella mama. Nie ma dramatu! -
nick nieaktualnydoomi03 wrote:Motylciu... Pstrykniesz zdjęcie podczas kangurowania? 😊
casteam, Inga28, Lalia, Angie1985, Fragaria, kic83, Suszarka, doomi03, Ania81, kar_oliv, Nikaa92, kkasia, patrycja92, Ewa88 , Inaa89 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCasteam - wygrałaś! 🙀 Ja takiego to przed ciąża nie miałam 😂
Kar- strasznie mi przykro... Trzymaj się jakoś, choć wiem, że takie słowa nie pomagają. Musisz się zebrać w sobie. Wiem co mówię. Będzie lepiej, ale potrzeba czasu... Uważaj na siebie i dzieciątko!casteam, kar_oliv lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKkasia, Doomi - dzualajcie z tymi porodami 💪 macie szanse być kolejna para!
Nowastaraczka - a od czego zależy czy cc jutro, czy w sobotę? U nas w weekendy robią tylko nagle cc. A takie planowe to pon-pt. Masz wynik na koronkę? Jestem już przewrażliwiona na tym punkcie... 🤔Nowastaraczka, kkasia lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJestem zdziwiona, ze tak szybko mi zszedl brzuch ale myślę ze to zasluga kp. Po pierwszym porodzie nie bylo kp i dopiero po roku od porodu zaczęłam zrzucac te kg które mi zalegaly 🤷♀️ ale musialam przejsc na dietę i isc na siłownię 💪
Lalia, Ania81 lubią tę wiadomość