Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
doomi03 wrote:Hej kochana, dzięki ze pytasz 😘
Spokój poki co. Jedynie czop sobie dalej odchodzi no i ciągle 💩.
Kuzynka która wywróżyła mi i mojej drugiej kuzynce ciążę, mówi ze czuje ze godzina zero nastąpi we wtorek xD... Wydaje mi się ze faktycznie to może być dopiero przyszły tydzień
A Ty jak się masz i Twoje królewny... No i Atenka oczywiście? 😉
Ja walczę cały czas z laktacją. Dziewczyny trochę za mało przybierają na mm, ale jak dziennie uda mi się ściągnąć 10-20 ml, to jest cud. Pije femaltiker, mleko, jogurty, piwo 0% i kicha. Nie wiem od czego to zależy.
Atenka, wpakowała się nam dziś do łóżka. Nad ranem wzięliśmy kobry do łóżka i Atena chyba była zazdrosna więc spaliśmy w 5 😂. Rodzinka pl 🤣
Czekamy na Twojego bejbika 😎 Mam nadzieję, że fizycznie jakoś dajesz radę.edyciak., Lalia, doomi03, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Nowastaraczka
Jak tam??? 🥰 czekamy na wieści!!
Cos tam niby mnie ruszylo tzn dziecko nizej ale boki brak, jak do jutra samo sie nie zacznie (moj gin jak zbada to czesto potem sie zaczyna, bolesne paluchy) to rano na czczo i cc.
Poki co czekam na rozwoj wydarzen ale raczej nudaAngie1985, Ania81, Zulugula, SzalonaOna, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Lalia wrote:Julik, ja mam niemal identyczną, tylko Tega :
https://allegro.pl/oferta/wanienka-102-odplyw-termometr-stojak-wanna-100-teg-7220702861?utm_medium=app_share&utm_source=facebookLalia lubi tę wiadomość
30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Lalia właśnie weszłam zobaczyć o której masz wizytę, bo mnie oświeciło że to pewnie dzisiaj skoro byłaś na badaniach w tygodniu. Trzymam kciuki ✊
Ounai dziękuję za link do niani, wrzuciłam sobie do ulubionych na ali i w razie czego będę klikać. Mamy piętrowy dom więc podejrzewam że to się może przydać. Czytałam Twój post odnośnie wagi i zapomniałam się odnieść. Może spróbuj zapisywać co zjadasz przez kilka dni, wrzuć w aplikację fitatu i sprawdź ile to kalorii wychodzi tak.pi razy drzwi. Mam nadzieję że to nie jest bardzo głupia rada przy dwójce dzieci 🙈 bo ogólnie to powinno się zacząć od wyliczenia zapotrzebowania kalorycznego (fajny kalkulator ma strona fabryka siły), tylko tam musisz sobie jeszcze dodać do całkowitej przemiany materii kalorie potrzebne na karmienie i od tego uciąć jakieś 300kcal na początku żeby wejść na redukcję. Z tym że wiąże się to z pilnowaniem kaloryczności co może być początkowo dość upierdliwe, później jak człowiek dochodzi do wprawy to już wszystko idzie automatycznie. Mnie też mega gubią słodycze, i muszę mieć coś słodkiego codziennie, więc wolę zrobić ciasto drożdżowe albo szarlotkę i wziąć kawałek do kawy niż zjeść tabliczkę czekolady. Prawda też jest taka że jak się pilnuje regularnych posiłków to ochota na słodycze jest mniejsza, u mnie też dobrze działa na głód cukrowy spożywanie wystarczającej ilości tłuszczy. W ogóle jeśli byś chciała to mam kontakt do dziewczyny która pracuje na mojej siłowni, ona mi pomogła kilka lat temu schudnąć 8 kg. U mnie ta praca to były jej wskazówki żywieniowe i treningi, natomiast jeśli nie masz opcji na trening to myślę że możesz się pokusić o jakiś jadłospis od niej. Te kilka lat temu brała chyba 50zł za jadłospis na dwa tygodnie, i te posiłki były szybkie do przygotowania. Myślę że w razie czego mogłaby pomóc Ci nawet online. Fajną opcją chociaż wiaodmo że kosztowną jest też catering dietetyczny, tylko trzeba uważać żeby wybrać jakiś dobry, gdzie posiłki są smaczne a nie smakują jak papier.Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Ja mam teraz mega chcice na słodycze mogę żreć je bez przerwy jak idę na zakupy to dział slodycznowy omijam szerokim łukiem ostatnio jak tam weszłam po gorzką czekoladę dla taty kupiłam dużo milkę z orzechami cztery paczki hitów i 10 kinder bueno.
A jeszcze dzisiaj w nocy taką przygodę miałam że chciałam obrócić się z boku na bok i nie wiem czy zrobiłam to zbyt gwałtownie czy co ale złapało mnie takie okropne kłucie po lewej stronie tam gdzie jak przypuszczam są wiezadła że musiałam to chwilę po pokoju rozchodzićDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Ounai, dzięki, fajna ta niania dodałam do koszyka pomyślę jeszcze do 11 🙂30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
Jednorożec89 wrote:Ja mam teraz mega chcice na słodycze mogę żreć je bez przerwy jak idę na zakupy to dział slodycznowy omijam szerokim łukiem ostatnio jak tam weszłam po gorzką czekoladę dla taty kupiłam dużo milkę z orzechami cztery paczki hitów i 10 kinder bueno.
A jeszcze dzisiaj w nocy taką przygodę miałam że chciałam obrócić się z boku na bok i nie wiem czy zrobiłam to zbyt gwałtownie czy co ale złapało mnie takie okropne kłucie po lewej stronie tam gdzie jak przypuszczam są wiezadła że musiałam to chwilę po pokoju rozchodzić -
edyciak. wrote:Możesz polecić konkretny trymer? Bo ja się muszę golić na dwie raty. Wczoraj zaczęłam, dziś kończę, bo jutro wizyta.
Zawsze używałam kremu do depilacji, ale w ciąży mnie chyba podrażnia, bo potem zawsze skóra wokół pochwy pęka i krwawi...
A maszynką nie bardzo umiem, zwłaszcza że już nic pod brzuchem nie widzę.
Ja mam depilator z wymienną nakładką takiego trymera i jest super. Od kilku lat tylko on i zero podrażnień.Lalia lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
nick nieaktualny
-
Suszarka wrote:Meggi podziel się linkiem 😀 ile szły?
11,51 zł 50%OFF | 3 par/partia skarpetki dla noworodków bawełniane antypoślizgowe skarpetki dla niemowląt dla niemowląt skarpetki dla niemowląt w stylu księżniczki wiosna jesień
https://a.aliexpress.com/_BOJWdU
Stanik tyle samo szedł, jednego dnia zamawialam.
9,39 zł 17%OFF | Wirefree odzież pielęgniarska bawełniany biustonosz do karmienia piersią dla kobiet w ciąży ciąża bielizna do spania Soutien Gorge Allaitement
https://a.aliexpress.com/_B0d78KSuszarka lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
edyciak. wrote:Możesz polecić konkretny trymer? Bo ja się muszę golić na dwie raty. Wczoraj zaczęłam, dziś kończę, bo jutro wizyta.
Zawsze używałam kremu do depilacji, ale w ciąży mnie chyba podrażnia, bo potem zawsze skóra wokół pochwy pęka i krwawi...
A maszynką nie bardzo umiem, zwłaszcza że już nic pod brzuchem nie widzę.
Ja mam ten
https://allegro.pl/oferta/precyzyjny-trymer-golarka-dla-kobiet-9395908293
Jedyna jego wada to to że jest na baterie nie ma ładowarki ale poza tym jestem zadowolonaDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas