Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kic83 wrote:Moja córka uczy anatomii swojego brata, rozebrała się żeby przebrać się z piżamy i mówi "słuchaj Kropi to jest brzuszek, to jest cycuszek, to jest ręka, a to jest cipka z niej leci siku" 😂
Wiki jest bezbłędna!kic83 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Kkasia, nowostaraczka, powodzenia ✊😍
Nie pamiętam, która z was ma taki wózek:
Podoba mi się ten kolor, mam bzika na punkcie butelkowej zieleni, mam w domu kanapę taką, ścianę i nawet czajnik
Ale jedyny minus jaki na razie mi się rzucił to nieregulowana rączka..Ja mam 170 cm, mąż 190 i czy on będzie ok ? Oczywiście objade jeszcze sklepy i może gdzie to znajdę i sprawdzę, ale tak się zastanawiam jak to jest z tymi nieregulowanymi rączkami 🤔
Miłego weekendu 😘
Ja go mam, mam 173 i jest dla mnie idealna wysokość, mąż ma 185 i też jest mu wygodnie, i tak dość wysoko zamontowana tą rączką 😊 ale jak masz możliwość to sprawdź sobie na miejscu albo mogę Ci zmierzyć ile od podłogi ona jestWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 10:06
-
Inga28 wrote:Cudownie! W końcu możesz odetchnąć i trochę odpocząć ❤️ Podziwiam Was wszystkie za te remonty w ciąży!
U nas ostatnio był chłopak położyć tapetę... no i ani ja ani mąż nie pomyśleliśmy żeby pomalować ścianę na biało a była szara i niestety w niektórych momentach przebija 🤦🏻♀️ Jak to zobaczyłam to się popłakałam 😅 Miałam taki podły nastrój że przez tydzień nawet nie wchodziłam do tego pokoju... Dodatkowo oczywiście ani komoda ani półki nie przyszły na czas, miały być na początku listopada a komoda może będzie na początku grudnia a półki po nowym roku... także przy remoncie całego mieszkania chyba bym oszalała 😂
Moja mama się smieje, że już teraz nic mi nie straszne.
W środę byłam już tak bezsilna, że zagroziłam mężowi że rodzić będę w Kaniennej Górze u Mamy i jade tam ogarnąć gniazdko dla Poli -
Angie1985 wrote:Udało mi się kupić detektor tętna płodu. Za godzinke po niego jadę. Boziu mam nadzieję że znajdę to moje szczęście i się uspokoję. ✊✊✊✊✊
Sama się zastanawiam czy sobie nie kupić.
Powiem wam że w drugiej ciąży jak czlowiek ma te wszystkie najdroższe rzeczy już kupione to myśli bardzie gadżetowo -
kar_oliv wrote:Ja go mam, mam 173 i jest dla mnie idealna wysokość, mąż ma 185 i też jest mu wygodnie, i tak dość wysoko zamontowana tą rączką 😊 ale jak masz możliwość to sprawdź sobie na miejscu albo mogę Ci zmierzyć ile od podłogi ona jest
A z ciekawości , możesz podaćdzięki 😘
-
Anet.kaa wrote:U mnie w ostatnim czasie ryk był praktycznie codziennie z jakiegoś powodu remontowego. Najgorsze było to, że mąż przegiął ze zleceniami i w pracy był od 7-19 a później już nie miał siły robić nic, w trakcie pracy nie miał chwili również aby wykonać jakikolwiek telefon do któregoś z majstrów. Wszystko było na mojej głowie, a fuckupów w ostatnich 2 tygodniach było pełno. Organizacja wesela przy remoncie to pikuś
Moja mama się smieje, że już teraz nic mi nie straszne.
W środę byłam już tak bezsilna, że zagroziłam mężowi że rodzić będę w Kaniennej Górze u Mamy i jade tam ogarnąć gniazdko dla Poli -
Julik wrote:Jakiej firmy osłonki na sutki polecacie, bo nie pamietam. 🤔
Ja mam Nuby. Kupilam dosyć tanio na stronie smyka i miały tam bardzo dużo dobrych opini, że niby jakościowo podobne do aventa i innych z droższej półki.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 10:28
Julik lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Sama się zastanawiam czy sobie nie kupić.
Powiem wam że w drugiej ciąży jak czlowiek ma te wszystkie najdroższe rzeczy już kupione to myśli bardzie gadżetowo -
Miałam porobione screeny co polecacie, musiałam zmienić telefon i straciłam to. ☹️ Cześć rzeczy mam w notesie, ale nie wszystko. Polecalyscie butelkę antykolkowa z lovi prawda ? I na początek ten najmniejszy rozmiar.
No i te osłonki na sutki, jakieś konkretne, czy bez roznicy?30.03.2020 ⏸ 3+3
24.04.2020 7+0 💓1.06cm
Wizyty:
23.05.2020 11+1 5.08cm
1.06.2020 12+3 USG I trymestr 6cm
1.07.2020 16+5
30.07 2020 20+6
5.08.2020 21+5 USG II trymestr- Synek 💙 535g
11.09.2020 27+0 💙1249g
21.10.2020 32+5
4.11.2020 34+5 USG 💙 2800
25.11.2020 37+5
Synek urodził się:
22.12.2020 41+4 3850g, 56 cm
-
SzalonaOna wrote:Kkasia, Nowastaraczka - pwmowodzenia ❤️❤️❤️
Porody w parach u nas są niesamowite 😍
Co nie? 😊 To jest aż magiczne i niesamowite ze tak się u nas dzieje.
Jedynie się zastanawiam kto będzie moją parą 🤔 żadna coś się nie kwapi xD
A najlepsze, ze Kitka dziś testować mials i zatestowala ale pomyliła testy i zużyła taki o czułości 25 xD także jutro zrobi powtórkę i jeszcze mamy szansę na to przekazanie xD... Śmieję się ze moze to nie Kacper czeka na nią tylko ona na Kacpra 😂Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 10:49
-
kic83 wrote:Moja córka uczy anatomii swojego brata, rozebrała się żeby przebrać się z piżamy i mówi "słuchaj Kropi to jest brzuszek, to jest cycuszek, to jest ręka, a to jest cipka z niej leci siku" 😂
Kic padlam! Twoja mala rozwalila system na całego 😂kic83 lubi tę wiadomość
-
Tajka wrote:Też się bałam ale to wszystko jest silniejsze
A nie wierzę w zapeszanie:) połówkowe mam 09.12 i myślę, że po nowym roku lub jeszcze w grudniu wszystko pozamawiam. Jakoś boję się, że później to nie będę miała siły, albo będą inne rzeczy typu pranie, prasowanie i urządzanie pokoiku, a na te szperanie w necie naprawdę dużo czasu schodzi. Termin mam na ok 20.04 ale w kwietniu już nie chce nic robic tylko leżeć i czekać
więc liczę od stycznia 3 miesiące na to wszystko, to chyba niewiele
ale będę spokojniejsza, ja zawsze wszystko szybciej miałam zorganizowane, mieszkanie urzadzałam rok przed odbiorem, a miesiąc przed ślubem i weselem już nie miałam co robić
Ja wózek też zaczęłam wcześnie szukać, chciałam sie dobrze zorientować w ofertach w tym na co zwrócić uwagę itd, bo jednak nie sam wygląd wózka jest najważniejszy a ten zakup spędzał mi najbardziej sen z powiek i w sumie długie tygodnia przeglądałam, czytałam opinie, porównywałam i wypatrywałam jakis okazyjnych ofert upatrzonych przeze mnie modeli. Cala reszta też faktycznie trwało kilka miesięcy szukanie opini wybieranie produktów najbardziej pod moje preferencje itd... Wiec ja rozumiem podejście zeby chociaż jakiś zamysl sobie wcześniej opracować żeby potem wiedzieć już konkretnie co chcesz zamówićWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 10:50
Tajka lubi tę wiadomość
-
Julik wrote:Miałam porobione screeny co polecacie, musiałam zmienić telefon i straciłam to. ☹️ Cześć rzeczy mam w notesie, ale nie wszystko. Polecalyscie butelkę antykolkowa z lovi prawda ? I na początek ten najmniejszy rozmiar.
No i te osłonki na sutki, jakieś konkretne, czy bez roznicy?
Z moich notatek które zapisalam jak zbierałam opinie przed kupnem to jeszcze o takich dziewczyny wspominały :
OSŁONKI NA SUTKI
1. "avent i canpol babies. Ale rozmiar... Metoda prób i błędów. Zamów sobie 2 (to nie są drogie rzeczy), wtedy dopasujesz. Ja korzystam z L osobiście."
2. "rozmiar uniwersalny to chyba M Philipsa" -
Julik wrote:Miałam porobione screeny co polecacie, musiałam zmienić telefon i straciłam to. ☹️ Cześć rzeczy mam w notesie, ale nie wszystko. Polecalyscie butelkę antykolkowa z lovi prawda ? I na początek ten najmniejszy rozmiar.
No i te osłonki na sutki, jakieś konkretne, czy bez roznicy?
A jesli chodzi o butelki to u mnie są Lovi ze smoczkiem mini 0+, avent natural, tommee tippee... Wszystkie antykolkoweJulik lubi tę wiadomość
-
A propo osłonek na brodawki, wczoraj ogladalam ten webinar hafiji i te osłonki o dziwo to nie jest takie hop siup. Ja akurat nie zaopatrywalam się w nie, życie pokaże 😅
Tutaj jest jej artykuł o tym, myślę, że warto doczytać
https://www.hafija.pl/2016/05/nakladki-silikonowe-szkodza-czy-pomagaja.html
Julik, Suszarka lubią tę wiadomość
💙
💗 -
kic83 wrote:No to super!
Najpierw spał 5 potem 3 i potem 2 h i była tylko jedna kupa a nie kupa na każdą pobudkę, i do tego jeszcze mój mąż ją zmienił 😁
To będzie udana sobota 🥳
Córką wstała za to po 7 i do teraz sama się bawi w pokojuSYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Anet.kaa wrote:Nie ma to jak starsza siostra 🤣🤣🤣
Wiki jest bezbłędna!
On z nią nie zginie 😂doomi03, Zulugula, dmg111 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny