Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
kkasia wrote:A jednak... rodzę 😊 ! Trzymajcie kciuki mamuśki! Dam znać po wszystkim ❤
No to juz wszystko jasne. W nocy zaczelam miec jakies wodniste przecieki zabarwione krwia. Poszlam do poloznej zbadala mnie i nic sie nie dzialo wiec mowila ze moze po badaniu tak mam. Teraz sprawdzalam z nia i jest tego wiecej i juz bardziej lepkie (sorrki za opis ale tutaj wszystkie jedziemy na tym samym wozku) wiec cos sie dzieje, za godzine bedzie juz moj lekarz ktory ma robic cc wiec poczekamy co dalej. Podejrzewam ze sie synchronizowalam z kkasią ;p
Edit: maluszek sprawdzony, tetno ma dobre, ogolnie cala nocke sie ruszal. Ja jestem troche obolala ale moglam spac wiec chyba nie mialam "tych" skurczyWiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 06:05
kar_oliv, kic83, Suszarka, Lalia, Karenira, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
kkasia może już tuli córkę
Nowastaraczka już niedługo do nich dołączysz, powodzenia ❤️
Fajne te porody parami 😁
Już tradycyjnie nie śpię od 6, odkąd mąż wstawał do pracy, zdążyłam już zrobić zakupy online w Rossmanie 😂Lalia lubi tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Fragaria wrote:Brakuje mi jeszcze materaca do łóżeczka, muszę pilnie zamówić. Czy możecie podpowiedzieć na co zwrócić uwagę? A może macie zapisane gdzieś linki i poratujecie jakimś sprawdzonym egzamplarzem? 😉
Ja kupiłam havea model Krzyś.Fragaria lubi tę wiadomość
O ❤️
Z ❤️ -
Moje dziecko spało dziś ciągiem 5 godzin 🤯😁
Lalia, Suszarka, Wik89, calanthe, KarolinaMaria, Ounai, Karenira, Angie1985, Enigvaa, doomi03, Stokrotka027, dmg111, Nikaa92, Ewa88 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Nowastaraczka wrote:No to juz wszystko jasne. W nocy zaczelam miec jakies wodniste przecieki zabarwione krwia. Poszlam do poloznej zbadala mnie i nic sie nie dzialo wiec mowila ze moze po badaniu tak mam. Teraz sprawdzalam z nia i jest tego wiecej i juz bardziej lepkie (sorrki za opis ale tutaj wszystkie jedziemy na tym samym wozku) wiec cos sie dzieje, za godzine bedzie juz moj lekarz ktory ma robic cc wiec poczekamy co dalej. Podejrzewam ze sie synchronizowalam z kkasią ;p
Edit: maluszek sprawdzony, tetno ma dobre, ogolnie cala nocke sie ruszal. Ja jestem troche obolala ale moglam spac wiec chyba nie mialam "tych" skurczy
Już za chwilę już za momencik będziesz tuliła swoje maleństwo 😘Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Kasiu, to się Hania zmobilizowała 💪😍
Nowastaraczka, dzisiaj Wasz wielki dzień🤭💙
Doomi, Tatuś chyba też się już nie może doczekać synusia, skoro się zerwał na końcówce 😂👍
Zulu, Kacperek tak namawia, namawia, że chce się rodzić w parze że może Twój Tomcio (?) może zechce dołączyć wbrew Twoim planom 😅☺️
Anniu, w takim razie zdrówka dla mamy i szybciutkiego powrotu do formy ✊
A Miki cudnie rośnie 😘
My dziewczyny zbieramy się na szkołę rodzenia 😁 dzisiaj poród i połóg 😲
Kic, Ounai Wasze dzieciaczki pięknie pospaly, oby tak dalej!! 👌Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 07:42
kic83, doomi03, Zulugula lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Moje dziecko spało dziś ciągiem 5 godzin 🤯😁
Ekstra, że wreszcie Aleks dał Ci pospać. Nabrałaś sił?
Moje poszło na rekord. Najpierw 6h potem 5h a teraz gada mi. Drugie wstało, poprosił o tablet i poszło oglądać bajki do swojego pokoju. Ależ ja się wyspałam! Jakbym dzieci nie miała co najmniejIdealny prezent z okazji weekendu.
calanthe, kic83, Suszarka, Zulugula, dmg111, Lalia, Nikaa92, Ewa88 lubią tę wiadomość
SYN 2015
CÓRKA 2020
CP 2025 💔 -
Zulugula wrote:Mój ma mocne ciągoty na bzyki ale mi się jakos nie chce 😂😂 moze przy weekendzie się skuszę.. chyba jako jeden z nielicznych nie boi się, że dotknie dziecka😂
Julik, Suszarka, Lalia lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:No to juz wszystko jasne. W nocy zaczelam miec jakies wodniste przecieki zabarwione krwia. Poszlam do poloznej zbadala mnie i nic sie nie dzialo wiec mowila ze moze po badaniu tak mam. Teraz sprawdzalam z nia i jest tego wiecej i juz bardziej lepkie (sorrki za opis ale tutaj wszystkie jedziemy na tym samym wozku) wiec cos sie dzieje, za godzine bedzie juz moj lekarz ktory ma robic cc wiec poczekamy co dalej. Podejrzewam ze sie synchronizowalam z kkasią ;p
Edit: maluszek sprawdzony, tetno ma dobre, ogolnie cala nocke sie ruszal. Ja jestem troche obolala ale moglam spac wiec chyba nie mialam "tych" skurczy
Brzmi jakby Ci czop wychodził... On nie zawsze jest strikte jak galaretka. -
Dziewczyny ❤❤❤❤ ja jestem po pierwszej nocce w mieszkaniu !
Matkokochana jak ja się cieszę! Czuje, że 100 kg stresu który miałam na ramionach ze mnie zeszło.
Wczoraj od 6 rano z mamą byłyśmy w trasie (nie spałam od 3 😏) przyjechałyśmy do mieszkania, ogarnęłyśmy reszte majstrów, wysprzątałyśmy, i jest całkiem domowo. Wczoraj również byłam u okulisty na badaniu dna oka czy nie ma przeciwskazań do SN - no i nie mamieliśmy też wieczorem szkołe rodzenia kurs pierwszej pomocy także na maxa intensywny dzień. Dziś mąż kręci szafy i kuchnie i już będzie całkiem fajnie!! Jak ja długo czekałam na tę chwilę 😭😭😭😭
Inga28, calanthe, kic83, Karenira, KarolinaMaria, Enigvaa, SzalonaOna, doomi03, Suszarka, Zulugula, Ounai, dmg111, Lalia, Nikaa92, edyciak., Fragaria lubią tę wiadomość
-
Ounai wrote:Ekstra, że wreszcie Aleks dał Ci pospać. Nabrałaś sił?
Moje poszło na rekord. Najpierw 6h potem 5h a teraz gada mi. Drugie wstało, poprosił o tablet i poszło oglądać bajki do swojego pokoju. Ależ ja się wyspałam! Jakbym dzieci nie miała co najmniejIdealny prezent z okazji weekendu.
No to super!
Najpierw spał 5 potem 3 i potem 2 h i była tylko jedna kupa a nie kupa na każdą pobudkę, i do tego jeszcze mój mąż ją zmienił 😁
To będzie udana sobota 🥳
Córką wstała za to po 7 i do teraz sama się bawi w pokojuOunai, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
[/url]
Anet.kaa wrote:Dziewczyny ❤❤❤❤ ja jestem po pierwszej nocce w mieszkaniu !
Matkokochana jak ja się cieszę! Czuje, że 100 kg stresu który miałam na ramionach ze mnie zeszło.
Wczoraj od 6 rano z mamą byłyśmy w trasie (nie spałam od 3 😏) przyjechałyśmy do mieszkania, ogarnęłyśmy reszte majstrów, wysprzątałyśmy, i jest całkiem domowo. Wczoraj również byłam u okulisty na badaniu dna oka czy nie ma przeciwskazań do SN - no i nie mamieliśmy też wieczorem szkołe rodzenia kurs pierwszej pomocy także na maxa intensywny dzień. Dziś mąż kręci szafy i kuchnie i już będzie całkiem fajnie!! Jak ja długo czekałam na tę chwilę 😭😭😭😭
Cudownie! W końcu możesz odetchnąć i trochę odpocząć ❤️ Podziwiam Was wszystkie za te remonty w ciąży!
U nas ostatnio był chłopak położyć tapetę... no i ani ja ani mąż nie pomyśleliśmy żeby pomalować ścianę na biało a była szara i niestety w niektórych momentach przebija 🤦🏻♀️ Jak to zobaczyłam to się popłakałam 😅 Miałam taki podły nastrój że przez tydzień nawet nie wchodziłam do tego pokoju... Dodatkowo oczywiście ani komoda ani półki nie przyszły na czas, miały być na początku listopada a komoda może będzie na początku grudnia a półki po nowym roku... także przy remoncie całego mieszkania chyba bym oszalała 😂