Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Lalia, Annia, Suszarka, kic83, Ounai, SzalonaOna, Nikaa92, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
No i masz, jestem na podium 😳 😁
Najlepszy mój mąż, jak mu rano mówię, że w nocy mialam skurcze a on " noo to spoko bo ja jestem gotowy" 😂💪💪👍👍doomi03, Lalia, Maniaaa., kic83, Ounai, Suszarka, Fragaria, Enigvaa, Stokrotka027, Ladyo, kar_oliv, Wik89, Nowastaraczka, Julik lubią tę wiadomość
💙 11.2020
💗 11.2023 -
Zulugula wrote:Hahah pomyślę w ten sposob na porodowce 😂 ale faktycznie slyszalam o tym dmuchaniu świeczki właśnie jako chyba powstrzymywanie parcia 🤔
Dmuchanie świeczek to nie powstrzymanie, a właśnie łagodne parcie... Ale Ogólnie czytałam tez ostatnio o tym (nie pamiętam czy nie na fb błękitnego porodu) , ze parcie wcale nie jest tak naprawdę konieczne, bo to skurcze same w sobie pomagają i umożliwiają dziecku przesuwanie się wzdluz kanału... Dlatego niby nie trzeba mocno przec a tylko wspomagać pracę skurczu właśnie np tym dmuchaniem świeczek.
Ale na ile to sie sprawdza w praktyce to się nie wypowiem. -
O matko aleście naprodukowały stron.
Nowastaraczka wielkie gratulacje. ❤️
Doomi jaka z ciebie ślicznotka. 😘😘
Ja dzisiaj sprzątałam chałupę i mam tak dosyć że nie wiem. Zmęczona jestem że hej.
Detektor tętna wypróbowany. Maleńka pięknie dała się posłuchać. ❤️Mąż też posłuchał i to był pierwszy kontakt na żywo taty z córeczką.Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 listopada 2020, 20:16
Lalia, kic83, Fragaria, Nikaa92, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:No i masz, jestem na podium 😳 😁
Najlepszy mój mąż, jak mu rano mówię, że w nocy mialam skurcze a on " noo to spoko bo ja jestem gotowy" 😂💪💪👍👍
Haha pełne opanowanie xD -
Nowastaraczka wrote:Melduje ze juz dzidziusiem po drugiej stronie
Leos urodzil sie o 17 10 z waga 3250 i jest zdrowym slicznym bobaskiem
Mialam dzis oksytocyne prawie caly dzien i nic nie ruszylo wiec skonczylo sie na cc
Ogromne gratulacje dla Ciebie!
Witamy na świecie Leoś 😍 Dużo zdrowia!Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
Lalia, dziękuję kochana duszyczko nasza 😘😍
Nowostaraczka, gratulacje 🎉❤
Angie , a jaki masz detektor ?Lalia, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:Melduje ze juz dzidziusiem po drugiej stronie
Leos urodzil sie o 17 10 z waga 3250 i jest zdrowym slicznym bobaskiem
Mialam dzis oksytocyne prawie caly dzien i nic nie ruszylo wiec skonczylo sie na ccNowastaraczka lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Zulugula wrote:No i masz, jestem na podium 😳 😁
Najlepszy mój mąż, jak mu rano mówię, że w nocy mialam skurcze a on " noo to spoko bo ja jestem gotowy" 😂💪💪👍👍
Zulu
jak taki gotowy to niech jeszcze za Ciebie urodzi 😂Zulugula, doomi03, Suszarka, Lalia, Wik89 lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sprzątnęłam toaletę i łazienkę z Martą w chuscie, poza myciem podłogi. Sypialnia też posprzątana i salon też. Został stół i dokończyć kuchnię plus pokój dziecięcy. Mąż się zdeklarował że jutro odkurzy całe mieszkanie. Pokój dziecięcy ogarnęłam z grubsza, najwyżej skończę sobie w poniedziałek. Wyprałam 4 pralki ciuchów. Mężu jeczal ale stwierdziłam, że 90% ciuchów jest jego więc niech mu najwyżej kisną w koszu ale ja nie powieszę. Mówię, Wam, miałam ubaw jak wieszał i widział że to tylko jego ciuchy 😂 Ciekawa jestem ileś jeszcze kłótni i sprzeczek przed nami zanim się nauczy sprzątać.
-
Lalia wrote:Doomi, mogłabyś napisać w którym tygodniu Kacpi ważył to 1700 g i 2000 g? 😘
2085 gram - 32+6
1700 gram - 31+0
(tygodnie liczone wg TP z usg)Lalia lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka, gratulacje! Szkoda, że Cię tak wymęczyli, ale ważne, że już masz to za sobą. Czekamy na zdjęcia
Doomi, hahahaha widziałam, właśnie jakiś czas temu znajomi mi wysłali. Muszę iść w przylbicy, żeby mi się makijaż nie rozmazał w razie jakby ksiądz nie trafił w Martę 😂kic83, doomi03, Nowastaraczka lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:2085 gram - 32+6
1700 gram - 31+0
(tygodnie liczone wg TP z usg)
Dziękuję kochana 😘 to w sumie mój synek idzie bardzo podobnie jak Kacperek 😘doomi03 lubi tę wiadomość