Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
casteam wrote:Dziewczyny moj stary chce werandowac nasza Lilianę. Ubrac jej normalnie kombinezon czy po prostu jakos cieplo ubrac/opatulić? Jest słoneczko ale dosc zimno.
Ubrałabym ciepło i pod kocyk.
Będziesz ją mieć na werandzie pod ręką w każdej chwili mozesz sprawdzić czy jest jej za zimno czy za ciepłoDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Maniaaa. wrote:Wolę w poniedziałek 😂 bo jak urodzę w środę to stary nie zdąży się Alką nacieszyć 😂 więc poniedziałek jest idealny 😂
No to dajesz razem ze mną: sprzątanko, przysiady, ciepła kąpiel, masażyk sutkow, bioderka, możesz jeszcze starego wykorzystac (ja już nie ryzykuje jak mi tyle czopa już odpadlo) , jakieś pikantne jedzonko, schody i umawiamy się na poniedziałek 😅😅Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
Aaaa a powiem wam że mój stary wrócił do domu rano. Nachlany jak świnia zwlekłam go z łóżka o 10 i dałam mu dziecko do opieki. Jak widzę jakiego ma kaca i jak się męczy to prawie mi go żalDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
doomi03 wrote:No to dajesz razem ze mną: sprzątanko, przysiady, ciepła kąpiel, masażyk sutkow, bioderka, możesz jeszcze starego wykorzystac (ja już nie ryzykuje jak mi tyle czopa już odpadlo) , jakieś pikantne jedzonko, schody i umawiamy się na poniedziałek 😅😅
doomi03 lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Maniaaa. wrote:Działamy działamy i dzieci wypedzamy 😂😂 jesteśmy umówione, mam nadzieję że nasze dzieci będą chciały współpracować 😂🙈
U mnie właśnie fi....Preg ball in progress 😂
.
[nie cytować zdjęcia ]
P. S. Sorry za pranie w tle 😅Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 listopada 2020, 19:24
kic83, edyciak., dmg111, kar_oliv, calanthe, Lalia, Suszarka, Maniaaa., Annia, Ladyo, SzalonaOna, Inaa89, KarolinaMaria, madziulix3, Karenira, Sylwucha, Ewa88 , Ania81, Belie, patrycja92 lubią tę wiadomość
-
Doomi
jaka Ty śliczna jesteś 😘
Wypędzaj Młodego 😂doomi03, Sylwucha lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny 😘
Dopiero Was nadrobiłam, bo wróciliśmy do domu po szkole rodzenia i obiedzie u rodziców 🤦♀️
Kkasia, ogromne gratulacje! Hania jest przepiękna 😍
Kic, Wiki jest niesamowita 😂♥️
Angie, jak tam detektor, próbowałaś? 😉
Doomi, jesteś piękna 😘💙
Edyciak, u mnie na usg połówkowym synek był odwrócony plecami więc lekarz powiedział, że mój gin ma sprawdzić buzię pod względem rozszczepów i też w opisie badania zaznaczył że ze względu na ułożenie dziecka nie mógł tego zrobić podczas badania.
A na usg III trymestru, to tak jak Annia napisała : oprócz przepływów w serduszku i w mózgu, to oglądał oczy, soczewki a nawet dopatrzył się nerwów wzrokowych, pokazał nam dziurki w nosie i linie górnej wargi że nie ma rozszczepów, pomierzył główkę, brzuszek, kość udową, sprawdził serduszko pod względem budowy, pępowinę, moje łożysko i jeszcze pokazywał nam jak dziecko ćwiczy ruchy oddechowe 👍
Czy porównywał do usg I lub II trymestru to w sumie nie pytał o to na początku wizyty, ale ja robiłam u niego wszystkie prenatalne więc na siatkach centylowych mam zaznaczone jak mały był w I, II i III trymestrze i do tej pory na wszystkich szedł ładnie ok. 50 centyla 😉doomi03, edyciak. lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:U mnie właśnie fi....Preg ball in progress 😂
[nie cytować zdjęcia ]
P. S. Sorry za pranie w tle 😅
U mnie jak narazie to największy jest stres i coś czuję że to może zblokować małą 😅🙄
Ale jakoś nie wyobrażam sobie tego porodu 😂
Czym bliżej tym bardziej panikuje i boję się co kolwiek robić 😂😂😂🤦♀️🙈
13 CS o rodzeństwo
28.10 ⏸️
1.10 cm kijanki z ❤️
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
casteam wrote:Dziewczyny karmiace cycem.
Tez Wasze dzieci wysysaja tak z Was energie?
Ja patrzę na siebie to juz przypominam kosciotrupa - serio. Nawet na wage nie wchodze. Jutro wyjmuje wszystkie ubrania sprzed ciąży.
Domi, ale ładna jesteś.
Siedzę i nie odzywam się do męża. Zrobil jajecznicę na śniadanie, upiekl sernik, zostawil syf, zrobił zakupy i poszedł spać. A teraz się obraża że z nim nie gadam. Ale powiem Wam, że ja już nie mam sił gadać. Sama sobie posprzątam jeśli nie ruszy dupy. Koniec proszenia się. Mam nadzieję, że za 3h Wam napisze, że się ogarnął.doomi03 lubi tę wiadomość
-
casteam wrote:Dziewczyny karmiace cycem.
Tez Wasze dzieci wysysaja tak z Was energie?
Ja patrzę na siebie to juz przypominam kosciotrupa - serio. Nawet na wage nie wchodze. Jutro wyjmuje wszystkie ubrania sprzed ciąży.
Casteam
U mnie idzie to tym torem.
Przy córce mąż mówił na mnie kościstek, waga bardzo szybko zaczęła mi lecieć na łeb na szyję i kości zaczęły mi wystawać i włosy wypadały garściami.
Teraz też już noszę ubrania przed ciąży i jak widać przy tym jak Alek przybiera na wadze to wysysa że mnie większość.Lalia lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Maniaaa. wrote:U mnie jak narazie to największy jest stres i coś czuję że to może zblokować małą 😅🙄
Ale jakoś nie wyobrażam sobie tego porodu 😂
Czym bliżej tym bardziej panikuje i boję się co kolwiek robić 😂😂😂🤦♀️🙈
Nic się nie bój, jakoś sobie poradzimy 😘
Ja mialam takie dwa kryzysy w tym tygodniu. Jeden w poniedziałek jak spędzałam noc na porodowej i słyszałam te wszystkie rodzące... I byla taka myśl "kurcze w co ja sie wpakowalam i zastanawiałam się czy im współczuć ze tak cierpią, czy zazdrościć ze beda to miały zaraz za sobą. Chociaż jak w któryms momencie bylo słychać już tylko ten placz dzieciątka to wyobrażałam sobie ich ulgę i wzruszenie jednocześnie.
Drugi kryzys mialam w czwartek wracając ze szpitala pomyslalam sobie ze moze jednak wole rodzic w termin zeby nie wracać tam tak szybko...
Ale dwa dni odpoczęłam mentalnie, wyspałam się w swoim łóżku, ochłonęłam i wracam z nową energia do działania.
Wszystko będzie dobrze... To tylko etap który musimy przejść, ale najważniejsze ze potem nasze dzieci będą już z nami 😊 pamiętaj my kobiety mamy w sobie moc 💪Maniaaa. lubi tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Nic się nie bój, jakoś sobie poradzimy 😘
Ja mialam takie dwa kryzysy w tym tygodniu. Jeden w poniedziałek jak spędzałam noc na porodowej i słyszałam te wszystkie rodzące... I byla taka myśl "kurcze w co ja sie wpakowalam i zastanawiałam się czy im współczuć ze tak cierpią, czy zazdrościć ze beda to miały zaraz za sobą. Chociaż jak w któryms momencie bylo słychać już tylko ten placz dzieciątka to wyobrażałam sobie ich ulgę i wzruszenie jednocześnie.
Drugi kryzys mialam w czwartek wracając ze szpitala pomyslalam sobie ze moze jednak wole rodzic w termin zeby nie wracać tam tak szybko...
Ale dwa dni odpoczęłam mentalnie, wyspałam się w swoim łóżku, ochłonęłam i wracam z nową energia do działania.
Wszystko będzie dobrze... To tylko etap który musimy przejść, ale najważniejsze ze potem nasze dzieci będą już z nami 😊 pamiętaj my kobiety mamy w sobie moc 💪
Masz rację ❤️ muszę oczyścić trochę głowę i myśleć tylko o tym że niedługo będe mogła przytulić swój cud ❤️doomi03 lubi tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
28.10 ⏸️
1.10 cm kijanki z ❤️