Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Annia ehhh...
to u nas chyba kolka od kapieli do 00:30. Obudzil sie po 2 h, nakarmilam, o 3 polozylam niby spiacego do lozeczka, wiercil sie i kwekal, maz go przewinal i zaczal sie koncert. Teraz znowu karmię, jestem pewna, ze te czeste karmienia nie sa dobre dla jego brzuszka
II 2020 22 cs szczęśliwy
👶 X 2020
XII 2022 6 cs szczęśliwy
👧 IX 2023 -
Wik89 wrote:Kic, no wlasnie po kapieli ubieramy w łazience, wiec powinno byc mu cieplo. I probujemy odwracac uwage, ale fakt, wykorzystamy moze jakas grajaca zabawke albo wlaczymy jakas muzyke. Dzieki!
A kiedy to minęło u Wiki? 😀
Po 1,5 miesięca, więc trochę płaczu się każdego dnia nasłuchałam 🤷Wik89 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Annia wrote:Spał lekko ponad 2 godziny i znowu się karmimy... A koło 23/północy dał koncert niewiadomo o co, takiego jakiego już dawno nie było... A jak Aleks?
U nas dziś pobudka co 1 godzinę 😰 nie wiem co mu dziś jest.
Do tego stęka i jęczy przez sen, chyba go brzuszek boli, bąki puszcza 🤷
Obudził właśnie płaczem na przewijaku siostrę, mąż ją usypia 😔Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 05:29
[/url]
Wik89 wrote:Annia ehhh...
to u nas chyba kolka od kapieli do 00:30. Obudzil sie po 2 h, nakarmilam, o 3 polozylam niby spiacego do lozeczka, wiercil sie i kwekal, maz go przewinal i zaczal sie koncert. Teraz znowu karmię, jestem pewna, ze te czeste karmienia nie sa dobre dla jego brzuszka
Marta dziś stwierdziła że koniec tej rozpusty i wstaje co ok 3h
Edyciak, na cellulit poród polecam. Zejdzie woda to zejdzie cellulit.
Marta ma zabawki. Ma karuzelę do łóżeczka i książeczkę harmonijkę z mom's taką kontrastowa i karuzelę kontrastowa do wózka. Do tego ma alilo, lubi patrzeć na niego i słuchać dźwięków. Książeczkę wieszam jej na oparciu kanapy, ja kładę obok i ona uwielbia próbować ją złapać i ściąga ją. Wtedy ja znowu wieszam i tak w kółko. Albo rozkładam przed nią jak leży na brzuszku.Wik89, edyciak. lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Wik
Mieliśmy tak z córką, płacz taki jakby ją obdzierano ze skóry, do dziś nie wiem czemu 🤷
Nagle samo minęło po pewnym czasie.
Co do kąpieli to spróbujcie przebierać w tym samym nagrzanym pomieszczeniu?
A na przewijaku, koło postawcie misia grającego, czy jakaś szeleszcząca zabawkę żeby go czymś zainteresować i odwrócic uwagę. -
Edyciak Ty masz jeszcze pępek 😯
Śliczny brzusio Ci urósł😊
Kupno zabawek zostawiłam jako rozrywkę w połogu 🤭
Ale mam już w koszyku na allegro kontrastowa zawieszke do łóżeczka/wózka, kontrastowa książeczkę czuczu i piłki sensoryczne💙 11.2020
💗 11.2023 -
Dziewczyny, wszystkie macie prześliczne brzuszki 😍 To jest takie piękne, że są tam małe istotki. Jesteśmy szczesciarami 😊 U mnie w rodzinie, w ndz przyszła na świat dziewczynka, też Maja 😊 Potem ja i jeszcze jedna siostra cioteczna w kolejce, chociaż praktycznie idziemy równo.
Dziś mam konsultacje tele w sprawie tych wyników z krwi, w pt KTG, w pon wizyta stacjonarna. Odczuwam taki mega spadek energii, że to jest aż niemożliwe 🛌Ounai lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny wszystkie macie piekne brzuszki 😍
Motylku Matylda jest przeslodka 🥰😘 taka śliczna kruszynka 😘 napewno juz nie dlugo wyjdziecie do domku 😘
Anetka daj znać co u Cb, kiedy idziesz do szpitala.
Ja dzis ledwo spalam. Coraz gorzej mi się oddycha. Myslalam ze w tej ciąży mnie to ominie ale jednak nie. Nie mogę lezec na płasko bo ledwo oddech lapie, masakra jakaś. Musze w zasadzie caly czas siedziec. Do tego ciągle boli ten kregoslup. Odliczam dni do porodu bo się zamęczę...SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Czuję się jak wydojona krowa 🐄🍶
Masakryczna noc, co chwila karmienie, przewijak.dmg111 lubi tę wiadomość
[/url]
Dziewczyny jestem po wypiciu glukozy oh na początku myślałam że nie dam rady bo była z ciepłą wodą ale jakoś poszło miałam o smaku cytryny trochę drapało w gardło łyk wody zwykłej po wypiciu zimnej musiałam wziąć. Troche sie odbija teraz. To czekamu mam nadzieję ze wyczekamy 2 godziny
kic83, Ounai, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Starania od2016r.
11.2018r. 💔👼
04.2020r.💔👼
25.07.2022r.💔👼
9.02. 2021r. Upragnione wyczekane szczęście Synek OLIWIER 💙
Bozinko miej nas w opiece 🙏
18.08.2022r beta 4,1 próg 4
22.08.2022r CUD🤍 beta 44,09 próg 10
24.08.2022r beta 137 próg 20
26.08.2022r beta 415 próg 29
29.08.2022r beta 1529 próg 17,7
31.08.2022r pęcherzyk 6mm🍀
9.09.2022r jest okruszek jest 💓
Rośnij okruszku ❤
20.10.22r Badania prenatalne zdrowa w 90%dziewczynka💗🎀
Pappa prawidłowe Niskie ryzyka
8.12.22r połówkowe będzie Dziewczynka 🎀❤
16.01.23r 960gram cudu córeczki
Nadii 🥰
2.05.2023 Upragniona,wyczekana córeczka Nadusia🩷
Oliwier💙
Nadia💗
-
Dzień dobry Ślicznotki 😘
Anetka, ja również czekam na informacje od Was, mam nadzieję że się troszeczkę uspokoiłaś? :*
Edyciak uważaj ze szczotkowaniem ud w ciąży, można tym sprowokować skurcze.
Nad zabawkami też się zastanawiam, ale chyba na razie nie kupię nic. Mąż się upiera przy karuzeli do łóżeczka więc może ewentualnie to, ale chciałabym taką żeby dziecko nie oglądało tyłków misiów 😂
Mamusie po ciężkich nocach, buziaki i uściski dla Was ♥️
Dzisiaj planuję dzień przed tv chyba, bo wczoraj strasznie dał mi w kość ból krocza i szyjki 🤷 ciekawa jestem czy szyjka trochę puszcza.kic83, Nikaa92 lubią tę wiadomość
Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
Suszarka wrote:Dzień dobry Ślicznotki 😘
Anetka, ja również czekam na informacje od Was, mam nadzieję że się troszeczkę uspokoiłaś? :*
Edyciak uważaj ze szczotkowaniem ud w ciąży, można tym sprowokować skurcze.
Nad zabawkami też się zastanawiam, ale chyba na razie nie kupię nic. Mąż się upiera przy karuzeli do łóżeczka więc może ewentualnie to, ale chciałabym taką żeby dziecko nie oglądało tyłków misiów 😂
Mamusie po ciężkich nocach, buziaki i uściski dla Was ♥️
Dzisiaj planuję dzień przed tv chyba, bo wczoraj strasznie dał mi w kość ból krocza i szyjki 🤷 ciekawa jestem czy szyjka trochę puszcza.
Ja słyszałam, że nie można szczotkować brzucha w 3 trymestrze ale ud? 😱 ja też używam szczotki od dobrego miesiąca i przyznam szczerze, że nie wiem co uda mają wspólnego ze skurczami 🤔Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 09:10
edyciak. lubi tę wiadomość
-
Edyciak
Masz piekny brzuszek, pamiętam jak na początku ciąży mówiłaś że nigdy się nie doczekasz okrągłego dużego 😚doomi03, KarolinaMaria, edyciak., dmg111, Lalia lubią tę wiadomość
[/url]
Stokrotka027 wrote:Przejrzałam wasze brzuszki sa ładne i takie kształtne, moj jest wielki i mam naprawde wielkie rozstępy no ale cóż, wazne ze szczęście moje w nim rośnie. 😋
Co do terminów to ja ogolnie patrze ,ze zadna jeszcze nie przenosiła maluszka i tak myślę, że chyba będę jedyna pewnie ktora będzie musiała czekac dłużej na swoje maleństwo jak na złość 😅🥰
Ja też jestem team rozstepy, więc przybijam pionę 😉🙌. Caly dół brzucha w paski, po ciąży będę pół tygrysem 😛
Nie mów hop... Pojutrze mam termin, a Kacper prawie w ogole nie daje znaków ze zamierza się wyrobić w te dwa dni 😬. Wczoraj mialam tylko przepowiadacze typowe co 20/15 minut przez godzinkę potem cisza no i ten czop, ale nie podbarwiony więc moge sobie tak jeszcze chodzić i chodzić. Zobaczymy co powie dziś moj lekarz 🤔... Chociaż znając życie padna słowa "rozwarcie małe, glowa wysoko".