Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Inaa89 wrote:27 listopada mamy sesje ciążowa połączona z rodzinna, chciałam chlopaków i meza na takie rodzinne zdjecie ubrać tak samo. Myślę nad czarnymi dżinsami i albo biale polowki albo biale koszule w jakiś wzorek.. Co myślicie?
Inaa wydaje się super pomysł.
Ja mam tak samo jak Ty z tymi "dusznościami". Na plecach nawet chwilę nie mogę poleżeć.O ❤️
Z ❤️ -
Ounai wrote:Moja polozna mówiła, że jak rodziłaś poprzednie to najprawdopodobniej tak samo urodzisz obecne, czyli ja bym rodziła Martę w terminie z OM prawdopodobnie, czyli 1,5 tyg później niż faktycznie się urodziła.
Anetka, ja bym zrobiła tak jak w szpitalu powiedzieli. Bo w sumie i tak będą Ci głównie ktg robić i raz na kilka dni usg, więc leżenie nie ma sensu, chyba że masz ubezpieczenie na życie i wypłaca Ci kasę za to
Ale kasa kasą, jestem taaaaaaka szczęśliwa że nie musze tu zostać!!!!!
Czekam na męża i wracamy do domu 😍😍😍😍
Andrzej powiedział, że jak najbardziej tak może być, żebym nie jechała nigdzie indziej tylko przyszla w czwartek oni mnie przebadają dobrze.
Oby tylko jutro COVID nie wyszedł pozytywny 😲Wik89, Inga28, Suszarka, Zulugula, kic83, Lalia, dmg111, Ounai lubią tę wiadomość
-
Inga28 wrote:Kurde to dziwne
daj znać co powiedział Andrzej.
Może być tak, że jak w czwartek wyszło by coś nie tak to wtedy Cię przyjmą?
Andrzej powiedzial, że ważne aby ktos na innym sprzęcie, innym.okiem.na nas spojrzal.
Inga28, Suszarka, Lalia, edyciak., doomi03 lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Właśnie ta kasa jedynie mnie motywowała do leżenia 🤣
Andrzej powiedział, że jak najbardziej tak może być, żebym nie jechała nigdzie indziej tylko przyszla w czwartek oni mnie przebadają dobrze.
Oby tylko jutro COVID nie wyszedł pozytywny 😲
No to dobrze! W czwartek będzie wszystko super i będziesz mogła z Polą spokojnie w domu czekać na poród ❤️ -
SzalonaOna wrote:Doomi? Co tam, jak tam?
Przepraszam probowalam najpierw nadrobić co tam naskrobalyscie xD
Także wiadomości i dobre i złe.
Zła taka, ze szyjka jeszcze się nie chce poddać i jeszcze nie gotowa i lekarz twierdzi ze przenoszę.
Dobra taka ze mały już coś się tam pcha... I ja podchodzę do tej informacji jak do światełka w tunelu i robię sobie z niej moja osobista motywację. Skoro syn jest gotowy i chętny to postaram się zrobić wszystko co mogę, żeby mu pomóc i jakoś to moje ciało zmobilizować do otworzenia się
Właśnie wtranzalam calego ananasa, zaraz na warsztat pojda przysiady, piłka i potem wyjdę na klatkę porobić sobie parę rundek po schodach i może jakieś pikantne żarełko sobie zamówię 🤔.
Wiesiolek, herbatka. Może okna przelecę xD
Jakieś jeszcze pomysły? 😛
Dostałam tez skierowanie na ktg i mam gdzieś sobie ogarnąć w jakiejs innej placówce gdzie mi zrobią.
Nastepna wizyta u doktorka w razie co 17.11... Ale obym jej nie doczekała 🙏🏻
Liczę na to po cichutku że za przykładem Kasi i Kic, to tylko taka cisza przed burza i jak już zaworki puszcza to pójdzie szybko i sprawnie (no moze nie aż tak szybko jak Kasia ze od razu pełne rozwarcie bo Kasia to hardcore xD ... Chociaż jako pierworodce az takie tempo mi raczej nie grozi 😉).Maniaaa., Zulugula, Lalia, dmg111, kic83, kar_oliv, Suszarka, Ounai lubią tę wiadomość
-
Anet.kaa wrote:Właśnie ta kasa jedynie mnie motywowała do leżenia 🤣
Oby tylko jutro COVID nie wyszedł pozytywny 😲
Cudnie, że możecie wracać do domu 💕Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Anetka, super że nie musisz zostawać w szpitalu 😘
Doomi, myślę że po takich działaniach Kacpi się zmotywuje do wyjścia 😁Anet.kaa, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny, właśnie zobaczyłam na instagramie, o ja piernicze, haha 😂😂😂😂
Co Wy na to żeby nagrać lub udostępniać na żywo swój poród? 😂😂😂
Anet.kaa, Enigvaa, Nikaa92, Nowastaraczka, KarolinaMaria, Ewa88 , Julik lubią tę wiadomość
-
Jejku, dziewczyny, leże już pod kocykiem w domu i tak się cieszę!!
Mam nadzieje, że w czwartek jak pomierzą Polsona to uznają, że jest trochę większa niż u Andrzeja i że mogę czekać w domu i tylko monitorować częściej sytuację.
Dziękuje Wam bardzo za wsparcie ❤ jesteście najlepsze!
Działa Wam zapodaj? Chciałam wrzucic zdjęcie z sesji ale niestety cały czas wyskakuje mi Jakiś błąd.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 13:17
dmg111, Inga28, kic83, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
-
Zulugula wrote:Domi bzyknij się.
Ja po bzyku w niedzielę dostalam takich skurczobóli, że szybko łóżeczko ubieralam🤣
No właśnie Doomi, jakoś nie wypunktowałaś bzykania 🐝😂dmg111, Ania81, Zulugula, doomi03, Lalia lubią tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność