Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Jednorożec89 wrote:Przyszedł do mnie wlasnie detektor tętna i powiem wam że chyba z pół godziny szukałam dobrego miejsca ale jak,już znalazłam to 20 minut leżałam i sobie słuchałam mój mąż oszaleje jak to zobaczy. Super to jest
-
Zulugula wrote:O raju mam tak🙄 mózg sobie coś ubzdura i całą noc to mieli a ja się budzę co chwila. Dzisiaj chociażby. budzilam się z 15 razy i za każdym razem mózg mielił jeden temat tylko juz nie pamiętam co
-
Moja mama rodzila mnie i rodzeństwo w terminie a ja tak:
32tydzien
37tydzien
38tydzien
38tydzien
38tydzien
Mam nadzieje ze tu bedzie podobnie i nie będę się męczyła do terminu porodu 🙈02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
27 listopada mamy sesje ciążowa połączona z rodzinna, chciałam chlopaków i meza na takie rodzinne zdjecie ubrać tak samo. Myślę nad czarnymi dżinsami i albo biale polowki albo biale koszule w jakiś wzorek.. Co myślicie?
Nikaa92, Gagatka, Meggi110818, Suszarka, doomi03, dmg111, Lalia, Julik lubią tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualnyInaa89 wrote:27 listopada mamy sesje ciążowa połączona z rodzinna, chciałam chlopaków i meza na takie rodzinne zdjecie ubrać tak samo. Myślę nad czarnymi dżinsami i albo biale polowki albo biale koszule w jakiś wzorek.. Co myślicie?
Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Inaa89 wrote:27 listopada mamy sesje ciążowa połączona z rodzinna, chciałam chlopaków i meza na takie rodzinne zdjecie ubrać tak samo. Myślę nad czarnymi dżinsami i albo biale polowki albo biale koszule w jakiś wzorek.. Co myślicie?
Według mnie super pomysł! ❤️😍Inaa89 lubi tę wiadomość
-
Przyszedł do mnie wlasnie materac hilding dobranocka i zaczelam się zastanawiać czy nie jest on oby zbyt miękki? Długo zastanawiałam się czy kupować ten czy wybrać materac z warstwa włókien kokosowych z jednej strony. Jak sądzicie? Wiem że gryka jest niepolecana, a jak to się ma do włókien kokosowych? 🤷♀️Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Hej dziewczyny podczytuje was ale ciezko pisać bo albo karmie a wtedy malego trzeba pilnować bo zasypia albo ogarniam dom.
Motylku ciesze się ze Matylda tak ładnie rosnie i nabiera sil. Dzielne z Was kobitki, dużo buziaków ode mnie i Kubusia 😘😘
Anetka wszystko będzie dobrze, tak jak dziewczyny pisały to może być błąd pomiaru a jak jednak nie to w szpitalu zajmą się Wami i bedzie wszystko dobrze.
Doomi czas się wypakować 😜
Ounai Twoj maz tak samo zajebiscie wiesza pranie jak moj xD w ogóle faceci robią wszystko połowicznie 😔
Laski jakie sexy brzuszki 😍😍
Co do ubranek Kuba nie ulewa ale robi psikusa i często się obsikuje jak go przewijam, robi to sprytnie jak sięgam juz po czysta pieluche i nie ogarnę wzrokiem ze ptaszek wygląda jak na siku xD ale pranie robie raz na tydzień wiec nie wiem czy mam az tyle jego ubrać raczej nie bo na 56 musiałam dokupic bo nic nie miałam, ale srednio przebieramy go raz dziennie chyba ze jest jakiś incydent to max 3 razy dziennie.
Co do kolek walczymy codziennie, ale pomaga termoforek z pestek wisni plus fajny patent od kumpeli otrzymałam to ogrzewacze wielorazowe do rąk, zamówiłam 30szt na allegro i nie musze tyle latać Góra dol do kuchni nagrzewac termoforek.
Jak coś ominelam to wybaczcie.
Pozdrawiamy z Kubusiem 😘😘Wik89, Inaa89, doomi03, Lalia, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Iryska wrote:Jaką matę piankową zamawiasz?🙂
-
Skierowali mnie na jakas szybką diagnostykę prenatapną w czwartek, jutro mam przyjsc i zrobic wymaz, i w czwartek rano sie zglosic i beda mnie badac. Popatrzyl na wyniki i powiedzisl ze jest ok. Zadzwonie do swojego lekarza i zapytam czy mam gdzie indziej sie probowac wbic czy jest ok, bo jak dla mnie to.rewelacja że mnie nie kładą.
Ounai, Zulugula, kic83, KarolinaMaria, Suszarka, Inaa89, Ewa88 , dmg111, Lalia, edyciak., SzalonaOna, doomi03, Angie1985, Fragaria lubią tę wiadomość
-
kic83 wrote:Są noce że i trzy komplety ubranek muszę zmienić 😂
Ale zazwyczaj zdarza się jeden przeciek na plecy 😁
Dziś nie było żadnej "wpadki".
Na noc ubieram go w body + pajaca + otulam kocykiem (on z tych zmarźlakôw, tak wiem że lepszy śpiworek, ale jeszcze w nim tonie).
Na dzień bodziak+spodenki.
Robimy pranie co 3 dni z rzeczami bobasowymi, ubranka, koce, pieluszki.
EDIT nie wzięłam pod uwagę tego co Ounai pisze, moje dzieci w ogóle nie ulewaja, więc nie muszę zmieniać ubranka z tego powodu.Zulugula, kic83, Nikaa92, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Przyszedł do mnie wlasnie materac hilding dobranocka i zaczelam się zastanawiać czy nie jest on oby zbyt miękki? Długo zastanawiałam się czy kupować ten czy wybrać materac z warstwa włókien kokosowych z jednej strony. Jak sądzicie? Wiem że gryka jest niepolecana, a jak to się ma do włókien kokosowych? 🤷♀️
Nam w sklepach mówili, że od kokosa tez się juz powoli odchodzi , bo raz że jednak naturalne jak gryka i różnie może być, a dwa, że potem rodzice donoszą , że właśnie jest za twardy. Bo też się zastanawialam czy nie miękki ale dziecko nie waży nie wiadomo ile a i tak materac jest na 50kg😁💙 11.2020
💗 11.2023 -
Inaa89 wrote:Moja mama rodzila mnie i rodzeństwo w terminie a ja tak:
32tydzien
37tydzien
38tydzien
38tydzien
38tydzien
Mam nadzieje ze tu bedzie podobnie i nie będę się męczyła do terminu porodu 🙈
Anetka, ja bym zrobiła tak jak w szpitalu powiedzieli. Bo w sumie i tak będą Ci głównie ktg robić i raz na kilka dni usg, więc leżenie nie ma sensu, chyba że masz ubezpieczenie na życie i wypłaca Ci kasę za toInaa89 lubi tę wiadomość
-
kic83 wrote:Doomi
Nie wiesz że my tu z forum najpóźniej rodzimy w 40t2d? 😂 - patrz ja i kkasia
Także szykuj się! 😚
Kicuś bardzo chętnie... Już poprawiam pozycje startowąkic83 lubi tę wiadomość
-
Fragaria wrote:Przyszedł do mnie wlasnie materac hilding dobranocka i zaczelam się zastanawiać czy nie jest on oby zbyt miękki? Długo zastanawiałam się czy kupować ten czy wybrać materac z warstwa włókien kokosowych z jednej strony. Jak sądzicie? Wiem że gryka jest niepolecana, a jak to się ma do włókien kokosowych? 🤷♀️
Też nad tym się zastanawiałam. Ja mam havea kokos Latex Krzyś. Pierwsza strona do około 8-9 miesiąca, później na drugą. Pierwsza strona h3 druga h2. Polozna mówiła że na początku musi być twardy, czytałam też opinie fizjoterapeutów.
Zastanawiałam się też na havea Duo active, też ma dwie twardości.
Trzeba zwrócić uwagę przy piankach żeby nie było tej co pod ciepłem się dostosowuje do dziecka, bo ona jest od 3 lat.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 12:15
O ❤️
Z ❤️ -
Anet.kaa wrote:Skierowali mnie na jakas szybką diagnostykę prenatapną w czwartek, jutro mam przyjsc i zrobic wymaz, i w czwartek rano sie zglosic i beda mnie badac. Popatrzyl na wyniki i powiedzisl ze jest ok. Zadzwonie do swojego lekarza i zapytam czy mam gdzie indziej sie probowac wbic czy jest ok, bo jak dla mnie to.rewelacja że mnie nie kładą.
Kurde to dziwnedaj znać co powiedział Andrzej.
Może być tak, że jak w czwartek wyszło by coś nie tak to wtedy Cię przyjmą? -
Zulugula wrote:Anetka trzymaj się, wszystko będzie dobrze i wkrótce wyjdziecie jeszcze w dwupaku 😊
Ja wróciłam z ostatniego morfo i mocz.
Rano tak patrzę w lustro i mam wrażenie, że dziś to na pewno się brzuch już obniżył ale potem patrzę znowu i nieee.
A babeczka do mnie w labie, że mi brzuch opadł 😯 inna jakas niz zwykle kobieta. a ja, że no właśnie chyba nie.. a ona na koniec bach! Złapała mnie za brzuch (wtf!) u góry i dołu i tak maca i mówi "nooo mamuska nisko już jest!" No i nie wiem co o tym myśleć 😂 juz wyczailam, że tam tez położne pobierają krew , wiec ciekawe czy jest położną i może mieć rację czy taka tylko szalona jest 🤔
Jeszcze się okaże, że tak się wzbranialas, a jednak to Ty urodzisz ze mną 😂