Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
U nas w szpitalu dzieci przez cały pobyt są ubrane i owinięte w ubranka i kocyki szpitalne.
Swoje ma,się dopiero na wyjścieDawniej Biedrona89
11.2021- puste jajo płodowe 💔
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
HyCoSy - oba jajowodu drożne
Histeroskopia - stan zapalny i mikropolipowatość endometrium
Lipiec 2024 Wracamy do starań 😊 lametta+Ovitrelle+luteina
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Anet.kaa wrote:Kurczę, a ja mam jakieś brązowe plamienie, już chyba wczoraj było ale miałam ciemne majtki i nie było dobrze widać.
Nie wiem czy po wczorwjszym badaniu i pobieraniu GBS czy od czego ale zaczął mnie ćmić brzuch i wkładka jest nieco pobrudzona.
Zaraz napiszę do Andrzeja.
Myślicie, że to może być coś poważnego?
A może czop zaczyna odpadać? (ok 3 tyg przed porodem), albo po badaniu?Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny
-
Nikaa92 wrote:Dziewczyny które miały stycznosc z chustami dla dzieciaczków. Jestem troszeczkę leniuszek smierdziuszek i obawiam się nie ogarnąć normalnej chusty, co myślicie o tym wynalazku?
https://www.51015kids.eu/miekkie-nosidelko-chusta-5o36qq?cid=km0001&gclid=CjwKCAiAkan9BRAqEiwAP9X6UbBV_pAx3av9GkzfuPF1_NVtMVxbSkex4uNiUgrqn1X90cISScX7GRoCQc0QAvD_BwE
Kic, będę zmieniać układ mebli w pokoju dzieci i w saloniekic83 lubi tę wiadomość
-
Anetka, mnie się wydaje że może być to od badania, albo tak jak Kic mówi może czop odpada pomału. Brzuch też może ćmić po badaniu w takiej zaawansowanej ciąży. Daj znać co lekarz odpisze, dobrze że do niego napisałaś. Dużo tego plamienia czy taki zabrudzony śluz?Iga ❤️ 7.01.2021
Jagoda ❤️ 7.04.2022 -
nick nieaktualny
-
Powiem wprost mam sracz.e. brzuch boli co pięć minut kibelekDawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
"Póki Bóg nie raczy odsłonić przyszłości ludzkiej, cała ludzka mądrość będzie się mieścić w tych paru słowach: Czekać i nie tracić nadziei!" A.Dumas -
Enigvaa wrote:Daj polowe, u mnie od 6 dni nic. To sie wyrowna 😂
Ok już wysyłam. Wolisz do domu czy paczkomat?Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 18:59
Dawniej Biedrona89
17.07.2018 - Franio 💙💙
17.04.2021 - Jaś 💙💙
Kwas foliowy, Wit D3
Morfologia nasienia - ✅
Anetka, ale pięknie wyglądacie 😍
Kicek, malutki jest pezecudny ❤🤩 Słodziakkic83 lubi tę wiadomość
-
Jednorożec89 wrote:Ok już wysyłam. Wolisz do domu czy paczkomat?
Też biere! Trzeci dzień zastój 🤪🤪🤪 -
Anetka , śliczne zdjęcie 😍
Kic, słodki chłopczyk 😍
Angie, ja nie miałam takich ukłuć, na samym początku ciąży w okolicach terminu @ miałam tylko skurcze częste, teraz spokój, czasami tylko coś zakłuje jak gwałtownie się ruszę /wstanę i czasami bardzo lekkie skurcze. Ale jeszcze nie brałam nigdy nospy czy magnezu.
Ja zabawek nie zamierzam kupić, może tylko karuzele, będę miała po chrzesnicy jakieś. Dzisiaj dostałam znowu cały worek ubranek dla dziewczynki, w sobotę przebierałam te co mam i naliczyłam łącznie prawie 200 sztuk do rozmiaru 68/74...plus te co dzisiajA jak się okaże, że jednak chłopak to nie mam noc
może jakieś pojedyncze sztuki uniwersalne. Ale pajacy i body mam po kilkanaście sztuk w dobrym stanie i chyba nie będę kupować, może kopertowe body tylko, A później na bieżąco jak wyjdzie w praniu czego jeszcze potrzebuje
kic83 lubi tę wiadomość
-
Kic, przesłodki ten Twój synek 😍😍😍 zakochałam się 💙💙💙
U mnie dzisiaj robotny dzień 🤦♀️ jutro przyjeżdżają moi rodzice i brat i postanowiłam być gościnna 😁
Chałka z kruszoną oraz biszkopt ze śmietaną, mascarpone i galaretkami krojonymi w kosteczkę ♥️ sama siebie torturuje przy tej cukrzycy 😂
Ale żeby mnie nie kusiło, to już po kawałku zawiozłam teściom i zaniosłam sąsiadowi który mi warzywka i jabłka przynosi 👌Wik89, Zulugula, kic83, SzalonaOna, dmg111, Suszarka, patrycja92, kar_oliv, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Meggie, też mi spadła morfologia już i biorę tardyferon od 2 tyg, 1x2 tabl . Jak je przyjmujesz ? Lekarz mi nie powiedział, ale kiedyś też brałam przepisane przez endokrynolog i pamiętam jak mówiła, że 2 godziny po kolacji, więc biorę tak na sen..Ok 22-23..A w necie czytałam, że przed śniadaniem...i nie wiem czy d9brze zażywam
-
Tajka wrote:Meggie, też mi spadła morfologia już i biorę tardyferon od 2 tyg, 1x2 tabl . Jak je przyjmujesz ? Lekarz mi nie powiedział, ale kiedyś też brałam przepisane przez endokrynolog i pamiętam jak mówiła, że 2 godziny po kolacji, więc biorę tak na sen..Ok 22-23..A w necie czytałam, że przed śniadaniem...i nie wiem czy d9brze zażywam
Ja biorę jedną tabletkę rano (ale z godzinę po letroxie bo wchodzą w jakąś tam interakcje), około 30 minut przed posiłkiem (drugie śniadanie najczęściej to jest) i albo z witamina C albo sokiem pomarańczowym zapilam. To samo wieczorem pół godziny przed posiłkiem.
Mój ginekolog zleca mi witaminę B12 jeszcze raz w miesiącu i żeby była przynajmniej w połowie zakresu, bo to coś tam ma związanego z hemoglobina też. Witaminę B12 biorę zmetylowana pod językową i bardzo ładnie podnosi się. Ja biorę w zależności od wyniku jaki mam po każdym wyniku, ale najczęściej raz dziennie, jak wyższy poziom wyjdzie to nie biorę np 2 tygodnie albo co 2 dzień.Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 listopada 2020, 20:19
O ❤️
Z ❤️ -
Lalia wrote:Kic, przesłodki ten Twój synek 😍😍😍 zakochałam się 💙💙💙
U mnie dzisiaj robotny dzień 🤦♀️ jutro przyjeżdżają moi rodzice i brat i postanowiłam być gościnna 😁
Chałka z kruszoną oraz biszkopt ze śmietaną, mascarpone i galaretkami krojonymi w kosteczkę ♥️ sama siebie torturuje przy tej cukrzycy 😂
Ale żeby mnie nie kusiło, to już po kawałku zawiozłam teściom i zaniosłam sąsiadowi który mi warzywka i jabłka przynosi 👌
Podziwiam Cię, mamy ten sam wiek ciążowy, a ja jakąś niewydolna jestem 😑 dzisiaj wyczynem było umycie i wysuszenie włosów i to na siedząco.O ❤️
Z ❤️