Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Bo po prostu w życiu trzeba umieć powiedzieć komuś prawdę nie sprawiając mu tym niepotrzebnej przykrości. Trzeba się wykazać taktem a nie każdy to potrafi i posiada ten dar.
Ja np mam problem że powiem coś zanim to przemyśle i zaraz jak tylko te słowa wyjdą z moich ust wiem że to był ogromny błąd. 😕kic83, Lalia lubią tę wiadomość
-
madziulix3 wrote:Ounai, Martusia ma już prawie 3 miesiące a wydaje mi się jakbyś dopiero co rodziła 😍💋
Już taka dzieciowata się robi. Trzyma wysoko główkę, wyciąga rączki do zabawek, ssie kciuk i próbuje wsadzać całe piąstki do buzi, leżąc na brzuchu kładzie głowę i podnosi pupę do góry żeby spróbować przesunąć się do przodu. Już nie da się jej samej zostawiać na kanapie, bo mogłaby spaść. A brat nadal jej dokucza mimo tłumaczenia. Aż czasami młoda ryczy jak wrzasnie gdzieś nad nią. No ale chyba już taki jej los, bo widzę, że nie uda się go całkowicie oduczyc
madziulix3, dmg111, kic83, LaBellePerle, Inaa89, Suszarka, Lalia, doomi03 lubią tę wiadomość
-
Sylwucha wrote:Dziękuję Kochana :-*
My wykąpalismy młode, położyliśmy do lozeczek i teraz mamy wieczór dla siebie 😊 Uwielbiam
Kicku ja już nawet się nie łudzę... Wiem, że będzie masakra w nocy. 🤣dmg111 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Ounai wrote:Lalia, w punkt. Z tą szczerością to u mnie trafiłaś. Ja nie umiem kłamać 🙈 to jest okropne, bo w życiu zdarzają się takie sytuacje że wypada skłamać a ja nie potrafię. Nawet jak w pracy doniesiono na mnie, że siedzę na plotkach za koleżanką z innego działu zamiast wymyślić ściemę szefowi, że załatwiałam jakieś sprawy związane z moimi obowiązkami od razu powiedziałam że to prawda 🙊🤦♀️ Ale naprawdę staram się jak mogę, żeby nikogo nie urazić. Mam nadzieję, że choć trochę mi wychodzi.
Zmieniając temat - byliśmy dziś na spacerze. Ubrałam Martę, uspilam ja na balkonie i poszliśmy się przejść. Po 2km rozdarła się, mężowi jakoś udało się ją znowu uśpić, po 1km powtórka z rozrywki ale udało się jeszcze raz i wracała głodna i wrzeczczaca do domu. Spacery z nią w wózku to istna katorga. Mam nadzieję, że z tego wyrośnie.
Lalia, w punkt! Ja czasami miałam wrażenie, że ja się bardziej martwię szyjka Edyciak niż ona sama. 😏Lalia lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Pakowałam dziś walizke do szpitala bo ciagle ciężej się robi takie pytanie ile braliście tych podkładów podpasek bella mama ? Paczkę czy dwie ?
No i wyszykowalam ubranko na wyjście ze szpitala wiem ze większość osób ubiera w pajace itp ale ja syna tez tak ubierałam bluzki i spodnie zamiast pajaców i tak było nam wygodniezawsze patrzę żeby nic nie uciskalo brzuszka
Ladyo, Ounai, madziulix3, Annia, Stokrotka027, dmg111, KarolinaMaria, Nikaa92, Suszarka, Lulu83 lubią tę wiadomość
DZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
suzi1994 wrote:Pakowałam dziś walizke do szpitala bo ciagle ciężej się robi takie pytanie ile braliście tych podkładów podpasek bella mama ? Paczkę czy dwie ?
No i wyszykowalam ubranko na wyjście ze szpitala wiem ze większość osób ubiera w pajace itp ale ja syna tez tak ubierałam bluzki i spodnie zamiast pajaców i tak było nam wygodniezawsze patrzę żeby nic nie uciskalo brzuszka
Ja miałam dwie paczki i musiałam dwie dokupić, zużyłam od poniedziałku do czwartku 3 i pół paczki tych podkładów.suzi1994 lubi tę wiadomość
Mikołaj 💗 07.09.2020
Adam 💗28.05.2023 -
Lalia wrote:Oj, dziewczyny 🤭😘
Sylwia 😍
Ounai, ja po prostu uważam, że Ty akurat wyróżniasz się nie tyle szczerością, co odwagą i umiejętnością wyrażania swojego zdania bez oceniania czy ranienia innych, a bardzo często podajesz też konkretne argumenty dlaczego się nie zgadzasz, to świadczy tylko i wyłącznie o kulturze osobistej 😉😘
Ja trochę się tego uczę, bo jestem raczej strusiem, który chowa głowę w piasek i się wycofuje, mój mąż mnie trochę podtrenował w tym zakresie, bo swego czasu niesamowicie ulegałam moim rodzicom, chcialam dogodzić wszystkim dookoła, a często robiłam coś z czym nie do końca ja się zgadzałam. Teraz już mam więcej odwagi żeby mówić o swoich poglądach 👍 -
Annia wrote:Suzi ubranko jest śliczne, ale będzie Ci się chciało na wyjście tak stroić malutka?
Ja miałam dwie paczki i musiałam dwie dokupić, zużyłam od poniedziałku do czwartku 3 i pół paczki tych podkładów.
Sugeruje się tym ze synka tez tak ubierałam od początku w sensie chlopieco ale tez w komplety ..
Hmm to ja nie wiem jak ja mam się zmieścić te podkłady zajmują pół walizki xD xDDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Sylwia, śliczne dziewczynki 😍😍
Wikusia też słodka, silna dziewczynka, po Mamusi 💪😍
Mamuśki, spokojnej nocki 😘
Co do Edyciak, też mnie bardzo raziły jej posty i "rady". Po prostu jest taką osobą, tego nie da się chyba zmienić, choć mogłaby chociaż sprobować ugryźć się w język...A do jej folgowania i podejścia do ciąży , to chyba nie ma czego dopowiadać..wszystko zostało tu powiedziane. Jej wybór.LaBellePerle, Lalia lubią tę wiadomość
-
Nie widziałam ostatnich wpisów Edyty, miałam też przerwę od forum w czasie kiedy ona usuwała konto, ale też kilka jej wpisów utkwiło mi w głowie. I ja z kolei jakoś mam wrazenie, że z jej szyjka nie jest tak źle jak ona to przedstawia... Mówiąc wprost, pomyślałam sobie ze ona symuluje problemy żeby robić zamieszanie wokół siebie. Wiem że ludzie są różni, ale wydaje mi się niemożliwe żeby ktoś w ciąży zagrożonej świadomie lekceważył zalecenia lekarza i jeszcze się tym chwalił.
KarolinaMaria, Lalia lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Dzisiaj po porannym 🐝 mój brzuch jakby przesunął się na lewą stronę 🤔 taki jakby guzek po lewej, a po prawej prawie płaskie..trochę poleżałam, pogłaskałam i się wyprostował
pewnie to normalne takie przesuwanie, ale chce się upewnić...
-
Fragaria wrote:Dziewczyny, przypomnijcie mi proszę, co to za paski czy wkładki były do sprawdzenia czy sączą się wody płodowe?
Fragaria, doomi03 lubią tę wiadomość
13 CS o rodzeństwo
Poronienie 5t6d 06.19 💔👼🏼
27.11.20 Mamy Córeczke 🩷🩷🩷
Strata w 11tc 12.01.23 💔👼🏼
28.10 ⏸️
04.11 mamy pęcherzyk ciążowy
18.11 podejrzenie ciąży obumarłej
20.11.24 wydarzył się cud
1.10 cm kijanki z ❤️
28.12 prenatalne USG idealne
08.01 95% zdrowego synka 🩵👣
05.02 100 % zdrowego synka 248g🩵 🥹
25.02 połówkowe . 408g idealnego chłopca 🩵👣🥹
05.03 489g małego Misia 🩵🐻
02.04 850g Skrzata 🩵👣
30.04 1507g chłopaka 🥹🩵
👩🏼28l
👨🏼34l -
Maniaaa. wrote:Paski lakmusowe czy jakoś tak
Czyli one sprawdza pH? A jak interpretować wynik?
Edit: już doczytałam, że barwią na niebiesko.Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 listopada 2020, 23:48
Maniaaa. lubi tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Annia wrote:Suzi ubranko jest śliczne, ale będzie Ci się chciało na wyjście tak stroić malutka?
Ja miałam dwie paczki i musiałam dwie dokupić, zużyłam od poniedziałku do czwartku 3 i pół paczki tych podkładów.suzi1994 lubi tę wiadomość