Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Ojjjj ale mi Lalia smaka zrobiła na łazanki! Wieki nie jadłam! Będę musiała zrobić
w najbliższej kolejności robię kopytka z sosem pieczarkowym a na nastepny obiad łazanki
Serca nie macie dziewczyny 😂 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Ladyo wrote:Ojjjj ale mi Lalia smaka zrobiła na łazanki! Wieki nie jadłam! Będę musiała zrobić
w najbliższej kolejności robię kopytka z sosem pieczarkowym a na nastepny obiad łazanki
Ale bym zjadła 😲😲😲😋😋😋
Ja jestem baaardzo z tych "mącznych" 🤭🤭🤭 uwielbiam pierogi, kopytka, knedle, kluski itd 😍😍😍SzalonaOna, Ladyo lubią tę wiadomość
-
doomi03 wrote:Dokladnie papierki lakmusowe... Często na opakowaniu jest nadrukowania skala kolorystyczna, ale tak wody barwić się powinny na niebiesko, granatowo ewentualnie turkusowo.
A gdzie je można kupić? Byłam dzisiaj w trzech aptekach i nie mają 🤷♀️Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:A gdzie je można kupić? Byłam dzisiaj w trzech aptekach i nie mają 🤷♀️
Ja kupiłam na allegro
https://allegro.pl/oferta/papierki-lakmusowe-biomus-pomiar-ph-100-szt-skala-7495670124?utm_medium=app_share&utm_source=facebookO ❤️
Z ❤️ -
Zulugula wrote:Mania Domi
wygląda na to, że wszystkie 3 jutro wizytujemy🤰🤰🤰tylko ja dopiero wieczorem🙄
Fragaria a Ty czasem nie idziesz jutro na wizytę?😄
Jutro idę na badania lab, a wizytę mam w środę 😉 też jestem ciekawa co mi lekarz powie, bo dwa tygodnie temu oceniał że moja szyjka wytrzyma tak jeszcze z dwa tygodnie 😆
Mam też nadzieję uprosic o jakieś ktg, bo do tej pory nie miałam robione.Lalia, Zulugula lubią tę wiadomość
Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Hania i Matylda są cudowne 😍 śliczne księżniczki 👸 👸 a jak się czujecie Kkasia i Motylek??
Mi co raz ciężej. Do tej pory poza nieprzespanymi nocami to nie było tak źle, poruszałam sie jak ciężarna ale przynajmniej do przodu, a teraz to mam wrażenie że się ledwo toczę. To na końcówce normalne, wiadomo... Ale mój mąż chyba zapomniał bo musiałam mu przypominać ze nie mam siły i to nie znaczy że chce wcześniej iść spać, tylko nie dam rady np. wypakowac zmywarki..Ona i On 36lat
+
02.2016 Syn ❤️
12.2019 Aniołek (12 tc)
11.2020 Synek 💙 -
Fragaria wrote:A gdzie je można kupić? Byłam dzisiaj w trzech aptekach i nie mają 🤷♀️
Ja kupilam akurat z neta z allegro.
Słyszałam ze poza aptekami można tez na nie trafić w jakichs sklepach z odczynnikami chemicznymi albo w zoologicznych /akwarystycznych (bo uzywa się ich też np do sprawdzania ph wody w akwariach). -
nick nieaktualnyFragaria wrote:Hania i Matylda są cudowne 😍 śliczne księżniczki 👸 👸 a jak się czujecie Kkasia i Motylek??
Mi co raz ciężej. Do tej pory poza nieprzespanymi nocami to nie było tak źle, poruszałam sie jak ciężarna ale przynajmniej do przodu, a teraz to mam wrażenie że się ledwo toczę. To na końcówce normalne, wiadomo... Ale mój mąż chyba zapomniał bo musiałam mu przypominać ze nie mam siły i to nie znaczy że chce wcześniej iść spać, tylko nie dam rady np. wypakowac zmywarki..
Oj tak, zdecydowanie końcówka nie należy do łaskawych. Ale pomysł, że lada chwila przytulisz swój mały skarb ❤️Lalia, Fragaria, Wik89 lubią tę wiadomość
-
SzalonaOna wrote:Dziewczyny, mój syn w nocy się skarżył, że boli go głowa i nogi 🙀 o co chodzi? To jakiś etap wzrostu? Bo już mnie matka nastraszyła...
Fragaria, dmg111, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
dmg111 wrote:To ja pod kątem jedzenia polecam porodówkę w Gliwicach, jeśli ktoś jest z tych okolic, wyobraźcie sobie, że przy przyjęciu musiałam podpisać zgodę, że się zgadzam na 5 posiłków zamiast 3, bo mają jakieś dofinansowanie 😂 Ciekawe czy ktoś się nie zgadza 😂
Tu przykład kolacji i śniadania, lepiej niż w domu 😂
Pewnie dlatego po porodzie zeszło tylko 7.5kg 😂 Bo ważyłam się dopiero w domu 😂
Wooow wypas.. jak ja leżałam 2 miesiące w szpitalu w ciąży z synem to ani razu takiego posiłku nie dostałam .. dostawalam np 2 kromki chleba i do tego dwa plasterki tłustego miesa i liść sałaty .. żadnych ogórków , pomidorów , papryki - zero ale wtedy były odwiedziny wiec mi donoszono takie rzeczy bez problemów tak czy tak nic się nie zmieniło w tym temacie wiec teraz zapewne będzie tak samo z jedzeniem ja akurat do tego miesa nie jem wiec jadłam chleb z masłem jak nie miałam swojego jedzenia czasem xD xDDZIĘKI CI BOŻE ZA TE CUDA ❤️❤️ -
Dmg111, trzecie dziecko rodzę w Gliwicach. U mnie gorzej jak w więzieniu karmili 😂
Dziś mały sukces. Dwa razy udałoby mi się uśpić Martę i odłożyć. Idziemy ku dobremu. Niestety kupa nadal tylko po wlewce. Cóż, nie można mieć wszystkiego. Dobrej nocy dziewczyny, niech dzieci te w brzuszkach i te poza brzuszkami dadzą się nam wszystkim wyspaćZulugula, dmg111, Lalia, kic83, Wik89, Nikaa92, Inaa89, Ewa88 , patrycja92, Suszarka, Enigvaa lubią tę wiadomość
-
Uuu jaka nocna cisza ale to dobrze ze chociaż część spi 😉 my sie wlasnie karmimy po 2.5h snie od zakończenia ostatniego karmienia i usypiaia przez 2h... oby teraz bylo lepiej. Kubuś dzis kończy 1 miesiac...szok jak ten czas płynie 🥺 milego dnia dla wszystkich.
Zulugula, dmg111, Ounai, Lalia, kar_oliv, Suszarka lubią tę wiadomość
-
Nikaa92 wrote:Uuu jaka nocna cisza ale to dobrze ze chociaż część spi 😉 my sie wlasnie karmimy po 2.5h snie od zakończenia ostatniego karmienia i usypiaia przez 2h... oby teraz bylo lepiej. Kubuś dzis kończy 1 miesiac...szok jak ten czas płynie 🥺 milego dnia dla wszystkich.
Ja też nie śpię, u mnie pobudki co 1 h.
Wszystkiego dobrego dla Kubusia 🎈Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
nick nieaktualny