Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzieki dziewczyny 🥰 ja tego brzadca kocham nad zycie i wszystko poswiece jak trzeba ale jakoś mnie przerazila wizja np lekarza gdzie musimy isc niedlugo jak to bedzie taka pijawka. Przy butelce wczesniej jak nie mialam pokarmu to zjadł i szedł spać albo wlasnie smoczka tulenie i uspany a teraz nawet obiad mi maz musi do lozka organizować bo mały spi tylko z cycem 😄 pocelebruje ta bliskosc naszą ale mam nadzieje ze jednak zaakceptuje jakieś przerwy w naszej relacji 😀
Dziewczyny w progach startowych trzymam kciuki za Was mocno, cieszcie się brzuszkami bo potem troszke ich brakuje ale cały świat się zmienia dla tych małych kopaczy 😍Zulugula, Ania81, Lalia, Suszarka, doomi03, Wik89 lubią tę wiadomość
-
Kasia, Hania jest przecudowna 😍 Taki aniołeczek 👼 A stylizacja mega ❤
-
nick nieaktualnyDzień dobry!
Wpadam się pochwalić, że u nas duży progres! Mała przeszła z inkubatora do łóżeczka, wszystko kest póki co stabilnie i jeśli tak zostanie, to za 2-3 dni trafi już do mnie na oddział ❤️ Boże jak się cieszę! Dzisiaj mogłam pierwszy raz ja karmić butelka, mogę ją przewijać itd! Jezusie, dopiero chyba poczułam się mama!!!! Oczywiście mleczko dają jej moje, zjada póki co 45 ml, wyniki badań ma dobre, więc wszystko zmierza w dobra stronę ❤️
Dziękuję za wszystkie słowa od Was... To naprawdę dużo znaczyło, kiedy było że mną bardzo źle, a na początku było... Teraz wierzę, że wszystko idzie ku lepszemu. MUSI! Te nasze dzieciaczki są cholernie dzielne ❤️
Pozdrawiamy z Matyldą 😍
kic83, Nowastaraczka, Ounai, KarolinaMaria, Angie1985, Zulugula, Ania81, Stokrotka027, Joan, Nikaa92, Iryska, Maniaaa., Ladyo, patrycja92, Enigvaa, Karenira, kar_oliv, Lalia, Suszarka, Inaa89, Sylwucha, Inga28, Annia, LaBellePerle, doomi03, dmg111, Ewa88 , Gagatka, Wik89, Pszczolka36l, Tajka, Fragaria, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Anet.kaa wrote:Hahaha! Jaka to firma? Najlepsze jest to, że te apteczne woskowe są.tu w szpitalu w aptece a ja nie mogę do niej zejść 😭
Lalia lubi tę wiadomość
-
Motylku, gratulacje dla Matyldzi jestescie dzielne i coraz bliżej domku 🥰❤
Dmg jak Ci sie sprawuje ten fotel do karmuenia? Nadal polecasz?SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
Nowastaraczka wrote:O jeny juz wiem co Ounai mialas na mysli piszac ze Marta wisi na Tobie caly dzien. Po roznych kombinacjach karmie leośka tylko cycem i od wczoraj jak sie przyczepił tak nie ma opcji na odpięcie. Wczesniej akceptował smoczek, teraz juz nie bo cyc sie stal smoczkiem 😬 i spanie oczywiscie tez tylko przy piersi. Powiedzcie ze to sie jakos ureguluje z czasem...
Nie znalazłam mogę Was nadrobić. Utknelam na 2292 stronie 😂Nowastaraczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ounai wrote:Ureguluje się. Marta już ma swój cykl, że je co 2,5h. No ale jak je 30 min to karmienie wypada co 2h. Ale zaliczyłyśmy już karmienie w centrum handlowym i kilka razy w samochodzie więc damy radę wszędzie. Za to jeśli dłużej śpi w nocy to w dzień je częściej. Np dzisiaj spala 9h i ja ledwo zrobiłam obiad i jaglanke na jutro i po robocie. Zaraz się musimy zbierać po starszaka do przedszkola.
Nie znalazłam mogę Was nadrobić. Utknelam na 2292 stronie 😂
9 godzin?? TO pomyłka chyba w liczbie , którą napisałaś 😂😂😂dmg111 lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Kkasia, przepiękne zdjęcie Hani! 😍
Motylku, bardzo się cieszę, że Matyldzia tak cudnie rośnie ♥️
Ja po spacerze spałam, potem się zmobilizowałam i zrobiłam łazanki, teraz znowu leżę i zbieram siły, bo muszę podejść do apteki po pojemniki na mocz i paski do glukometru 😂 ale już się lepiej czuję, plecy i brzuch puściły 😁
Dzwoniłam do męża do pracy i opowiadam jak to mnie spacer wymęczył to mi powiedział że następnym razem mam wyjść przed blok, zrobić okrążenie wokół placu zabaw i wracać, haha 🙈Ounai, SzalonaOna lubią tę wiadomość
-
Motylku to sa super wiadomości 😍 jeszcze chwilka i będziecie razem, a kto wie moze na weekend uda się ze wyjdziecie do domku 😊
Matyldzia jest słodziutka 😘😘SzalonaOna lubi tę wiadomość
02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰