Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyLadyo wrote:Angie i jak, masz już wyniki? Powiedzieli chociaż kiedy możesz się spodziewać? Niestety teraz takie czasy, ze się nie dowiesz przez telefon... a z drugiej strony mamy teleporady. Absurd goni absurd! Swoją droga szkoda ze nie ma telePORODÓW
-
SzalonaOna wrote:Powiem Ci, że ręce mi się trzęsą 😂 ma tak malutka dupcie, że pampersem to bym ja2 razy owinęła. Na szczęście karmienie z butli idzie nam raz sprawniej, raz mniej, ale bez dramatu. Także uffff. Ubrana w rozmiar 44 i się topi 🤦♀️
SzalonaOna lubi tę wiadomość
-
lena07 wrote:Enigva ale piękne 😍 zdobiłaś lukrem czy jakimiś kupionymi pisakami? Nigdy mi się takie ładne nie udały 😜
Domi, niech mały wyskakuje już z brzucha ✊🏼
Lukremale krolewskim, na bialkach jajka, wtedy jest snieznobialy i nie transparentny
Lalia lubi tę wiadomość
🔸28 lat
Przed chwilą mialam usg. Młody 3300gram także dobre dziecie do rodzenia, taki przecietniaczek
pani doktor nie podoba się tylko jeden przeplyw, ale mowi ze przy porodzie to tak może być, jedynie beda mi częściej sprawdzać zapis ktg zeby to kontrolować.
No i udalo mi się dostać pojedyncza salke ze swoją łazienka 😁 więc fajnie.Inga28, SzalonaOna, Zulugula, Suszarka, kic83, Lalia, kar_oliv, Ounai, Enigvaa, Nikaa92, Fragaria, dmg111, Lulu83 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnet.kaa wrote:Jak Tobie się ręce trzęsą przy takim kurczaczku a to już Twoje 3 dziecko to nie chcę myśleć co ja będę przeżywać ....
-
nick nieaktualny
-
doomi03 wrote:Przed chwilą mialam usg. Młody 3300gram także dobre dziecie do rodzenia, taki przecietniaczek
pani doktor nie podoba się tylko jeden przeplyw, ale mowi ze przy porodzie to tak może być, jedynie beda mi częściej sprawdzać zapis ktg zeby to kontrolować.
No i udalo mi się dostać pojedyncza salke ze swoją łazienka 😁 więc fajnie.
A na ktg zapisują się jakieś skurcze??02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
Suszarka wrote:Dziadek zmarł przed 10 rano, dopiero teraz mi mama powiedziała
Pamiętaj jesteśmy tutaj z Toba 😘😘02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰