Gorące mamuśki 🤰❤️
-
WIADOMOŚĆ
-
Ania81 wrote:Kar_Oliv co do twoich wynikow i cholestazy.czy ty czujesz paskudnie swedzenie stop i dloni (i nie tylko) szczegolnie w nocy? Jesli tak to ty nie zwlekaj i jak najszybciej ze swoim lekarzem prowadzacym sie kontaktuj.
Ja znam to swinstwo bardzo dobrze, w kazdej ciazy z tym walcze😔
Właśnie nic z tych rzeczy, zero świądu, ale wiecie co przeczytałam ulotkę leku, który biorę i jest tam napisane, że może zmieniać parametry wątroby i powodować wystąpienie parametrów cholestazy co by tłumaczyło wynik. W sb mam stacjonarną wizytę u gastro ewentualnie dopytam jeszcze gina, bo czekam na 2 oznaczenia, niestety ze względu na jelitka muszę badać oznaczenia z kału czy nie ma krwi utajonej lub stanu zapalnego...ale mam wspaniałego męża, bo chodzi do labu z moimi "próbkami" 💩 😁😁😁😁😁😁😁😁😁😁Ania81, Ounai, Lalia lubią tę wiadomość
-
kar_oliv wrote:Anetko świetne wieści!!! 🥳 Możesz świętować, jest sukces w sprawie 😁😁😁😁😁 Mam nadzieję, że teraz się uspokoisz.
Moje kochane znawczynie, powiedzcie mi - ciąża donoszona jest od 37+0 czy 38+0?
Od 37+0 😊kar_oliv, Gagatka lubią tę wiadomość
-
Pozdrawiamy z Kacperkiem tuląc się.
Po jedzonku meczy brzuszek i bączki, więc u mamy na rękach jakoś łatwiej to znieść 😛
Dzisiaj mam taki dzień ze pierwszy szok minął i czuje się tak naturalnie i nornalnie z tym ze on już jest 🙂.
Jedynie nauczyć się tych wszystkich schematów karmienia, przystawiania, snu, kupek itd i będzie git.
Maniaaa., Inga28, kic83, Inaa89, Sylwucha, Ania81, Zulugula, Angie1985, Joan, Suszarka, patrycja92, kar_oliv, Nikaa92, Ladyo, calanthe, zakochanaaw, madziulix3, Gagatka, Nowastaraczka, Ounai, Kitka_87, Enigvaa, KarolinaMaria, Ewa88 , SzalonaOna, LaBellePerle, Tajka, Iryska, Lalia, Fragaria, Belie, Nadzieja94, Lulu83, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
Anetka
Do weekendu będziesz tulić Polę, cudownie 💕Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 listopada 2020, 11:59
Anet.kaa lubi tę wiadomość
Córcia❤️05.2015 (3 cs) 39t1d - 2650 g hipotrofia // spadek do 2450 g SN
Synek💙10.2020 (5cs) - 40t2d - 3100 g spadek do 2895 SN+CC
[/url]
Autoimmunologiczne zapalenie tarczycy + jej niedoczynność -
Sylwucha wrote:To może dlatego pytała. Może chce Cię mieć pod kontrolą. A planujesz tam rodzic?02.06 13 dpo II
03.06 14 dpo beta 181, prog 25,29
06.06 17 dpo beta 700
28+6 1496g
17.12.2020 ur się Tymek 💙 2245g i 48cm szczęścia 🥰
-
nick nieaktualny
-
Myślę dziewczyny, że będą od poniedziałku działać ale kto wie, do poniedziałku będę cierpliwa a jak zaczną wcześniej to lepiej
Ta wiadomość dziś dała mi mega kopa mimo to, że troszke mi głupio bo to był taki lekki opierdziel w żartach od zastępcy ordynatora, który jest świetnym specjalistą.
Ale w sumie wywalczyłam swoje (oby) to najważniejsze
Dobrze, że Andrzej zadziałał, jednak warto czasami interweniować
Inga28, Suszarka, Zulugula, kar_oliv, Inaa89, Ania81, Enigvaa, Lalia, dmg111 lubią tę wiadomość
-
Doomi, jesteście cudowni 😘
-
Dziewczyny dzwonił genetyk moja córeńka jest genetycznie zdrowa. 🎉🎉🎉
kar_oliv, Anet.kaa, Inga28, Gagatka, patrycja92, Ounai, Ania81, Enigvaa, Suszarka, Ladyo, Ewa88 , SzalonaOna, lena07, Nikaa92, Tajka, kic83, Lalia, Joan, Zulugula, Sylwucha, Fragaria, Belie, Nadzieja94, Lulu83, dmg111, Julik lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny